Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

Calimero2003 20-04-08 19:42

Re: Opel Speedster vs. ???

Rezultate ceva?

MadCow 20-04-08 19:58

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1493830)
Rezultate ceva?

da, pepy l-a distrus pe CZR. tind sa cred insa ca avea probleme la masina - probabil o sa spuna el ce s-a intamplat.

shadowro 20-04-08 20:13

iar pepy a fost distrus de un evo :)

pHlow 20-04-08 20:17

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1493895)

dati si voi detalii pentru cei care nu au ajuns...:oops:

M Y U 20-04-08 20:17

La prima a plecat nasol Pepy,a doua incercare cu Evo a stat bine bine Speedsterul...

Ps: Distrugere este ceeace ti-a facut tie(crx) Renaultul....

shadowro 20-04-08 20:20

sa mori tu ? adica daca vezi ca nu are sens si bagi dupa a 2-a a 5-a e distrugere nu ? marfa.
iar pepy a stat langa evo pentru ca evo a ratat treapta 2 si 3 si tot a batut speedsterul.

pHlow 20-04-08 20:29

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1493915)
sa mori tu ? adica daca vezi ca nu are sens si bagi dupa a 2-a a 5-a e distrugere nu ? marfa.
iar pepy a stat langa evo pentru ca evo a ratat treapta 2 si 3 si tot a batut speedsterul.

despre ce renault e vb?

TSC-Us 20-04-08 20:42

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1493830)
Rezultate ceva?

a batut un opel un audi..ce jalnic, nu!? :))

stiam ca pepy este "diabolic", stiam ca o sa castige fara drept de apel ;)

astept sa vad video-uri cu victimele colaterale ale lui pepy!

MadCow 20-04-08 21:02

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1493952)
a batut un opel un audi..ce jalnic, nu!? :))

stiam ca pepy este "diabolic", stiam ca o sa castige fara drept de apel ;)

astept sa vad video-uri cu victimele colaterale ale lui pepy!

pepy l-a batut DOAR pe CZR a carui masina era defecta.

TSC-Us 20-04-08 21:11

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1493981)
pepy l-a batut DOAR pe CZR a carui masina era defecta.

pai cum..?masina era pregatita de ceva vreme, cu mult inaintea lui pepy!

ce s-a defectat?

MadCow 20-04-08 21:16

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1493995)
pai cum..?masina era pregatita de ceva vreme, cu mult inaintea lui pepy!

ce s-a defectat?

si eu sunt curios ce s-a intamplat, mai ales ca CZR spunea ca masina lui e bomba si ma gandeam ca o sa spulbere tot la Braila - de asta cred ca s-a defectat ceva.

TSC-Us 20-04-08 21:18

poate masina lui pepy este o bomba si a facut sa para ca este defecta!?:shock:

EvLSant0S 20-04-08 21:21

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1494007)
poate masina lui pepy este o bomba si a facut sa para ca este defecta!?:shock:

valabil postul tau, rezonabil chiar, opelul e antrenat de fapt de un motor de avion ....
ce naiba ma ? cu sa gandesti asa ?

masina lu czr nu a functionat la potential maxim la braila , el stie cum a tras.. :) eu presupun ca la un .. 50% :)
cursa pepy vs czr nu a fost cursa ( eram la final ) cezar trecand cu vreo .. 60 pe langa linia de finish .. nu va mai cacati atata pe voi cu scenarii la care cel mai prost scenarist din lume ar rade ca e urat...
se pare ca nici de data asta nu vedem care-i mai rapid :)
data viitoare..

MadCow 20-04-08 21:21

felicitati pepy pt cursa!
CZR - se reediteaza cursa pe 3 mai? - bine ca nu a acceptat pepy chestia cu datul rotilor jos :)

TSC-Us 20-04-08 21:24

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1494013)
valabil postul tau, rezonabil chiar, opelul e antrenat de fapt de un motor de avion ....

masina lu czr nu a functionat la potential maxim la braila , el stie cum a tras.. :) eu presupun ca la un .. 50% :)
cursa pepy vs czr nu a fost cursa ( eram la final ) cezar trecand cu vreo .. 60 pe langa linia de finish .. nu va mai cacati atata pe voi cu scenarii la care cel mai prost scenarist din lume ar rade ca e urat...
data viitoare..

ma bucur ca nu ti-ai dat seama de ironie.
ce usor esti pacalit...

felicitari pepy!

MadCow 20-04-08 21:25

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1494013)

data viitoare..

corect....insa de data asta pepy a fost mai rapid. nu cred ca e vina lui ca masina lui cezar a avut probleme. dupa rezolvare se poate schimba balanta, insa pana atunci pepy e castigator.
nu tin partea nimanui, dar asa cred eu ca e corect.

26WRC 20-04-08 22:01

https://www.youtube.com/watch?v=0n3VOJYbENc
felicitari pepy!
asteptam revansa..

F_L_R 20-04-08 22:01

-I mi pare rau ca nu am vazut aceasta cursa cu masinile la capacitate maxima......pacat ca Czr a suferit defetiunea care se pare ca nu sa rezumat doar la un furtun spart. Acum tr"e sa vin si de 1 Mai.
-Felicitari Pepy masina trage f bine .

Pinky 20-04-08 22:03

Felicitari Pepy! :D

Comentariile sunt de prisos... victoria nu e reprezentata doar de cursa. Ca sa castigi iti trebuie sa poti sa si iti faci masina sa nu piarda 3 furtune pe drum la prima talpa.

Parerea mea :lol:

Horhe_STI 20-04-08 22:19

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1493895)

Pepy s-a dat cu evo ala pe lowboost ... s-a intors de la cursa cu czr-ul inapoi la start pe low si a uitat-o asa. Insa cel cu evo a fost indeajuns de ok incat sa se mai dea inca o data cu el, si au terminat buza in buza....

CZR 20-04-08 22:51

pe drum am observat k masina nu mai mergea la boost maxim nici macar pe harta de 1,5dar am sperat k nu e ceva grav.knd ne-au pus la tur demonstrativ am schimbat harta de 2,5 si tragea ca un cur masina
furtunul de la turbo era rupt,fapt constatat de kwx,de mine,de tipul cu evo din braila,de tea,turcu,frigider...adica multa lume
knd a vazut si pepy furtunul a inteles de ce m-a batut,i-am zis sa ne mai dam o data,la kre mi-a zis k am avut o sansa...asta spune mulet despre fair play sau orice vreti voi sa-i ziceti la caracter
dak voua vi s-a parut k masina mea atata poate...atunci o sa aveti mari surprize la legalele urmatoare
furtunul meu era praf,l-am pus pe al lui tea de la s3 lui...a fost o imbunatatire,dar cred k mai e vorba ori de turbina ori de ceva bujii...fise...iar...eterna lor boala
masina mea nu a fost demult gata ci joi seara i-am facut softul,aviz amatorilor
dak pepy era asa sigur pe victorie,oare de ce s-a nu a acceptat 2 din 3 cum s-a zis pe topic,knd culmea...m-ar fi batut oricum
ma mir cum de am batut si s3 lui bbn in semifinala la presiune 1 bar din 2,5
dupa cum am spus si aici...poate dumnezeu a vrut k la mare sa fie decisiva...asa k draga pepy ... ne vedem la mare unde ma voi asigura sa pun bujii si fise noi chiar la start

Calimero2003 20-04-08 22:59

Felicitari lui Pepy...
Insa, cei care cunosc cat de cat ceva despre motoare,NU CEI CARE SUNT " TASTANGII" gem Mafia ala .... isi dau seama ca masina lui CZR`ul nu am mers nici pe departe la potential ... omul sigur a patit ceva la masina .... iar intelegere pt el nu au decat persoanele care au bagat bani IN MOTOR ... nu cei care au facut un chip si au montat un filtru sport .... motoarele care sufera modificari majore pot suferii defectiuni la fel de majore in orice clipa ... se pare ca CZR`ul a avut un adsfel de ghinion .... i spun ghinion pt ca sunt 100% convins ca masina a patit ceva.
P.S. - pt persoana aia cu nick de copil de gradinita,Mafia .... , prietene inca mai suferi?

mpa 20-04-08 23:02

the saga continues.... race we must

baubau racing 20-04-08 23:41

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 1494134)
Pepy s-a dat cu evo ala pe lowboost ... s-a intors de la cursa cu czr-ul inapoi la start pe low si a uitat-o asa. Insa cel cu evo a fost indeajuns de ok incat sa se mai dea inca o data cu el, si au terminat buza in buza....

Buza in buza dar ratind a doua si a treia. Oricum nu are importanta. Ca vei cistiga cu un cm sau 100m tot cistig se chiama.

daniwmk 20-04-08 23:42

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 1494134)

lasa faza cu low boost ca a zis si pepy ca nu are sanse la evo momentan
a doua oara cand s-au dat evo a limitat si 2 si 3 si tot a terminat in fata (iar faptul ca pepy a fost in fata pana pe ultimi 50 m unde a recuperat evo-ul care e 4x4 cred ca spune multe despre puterea pe care o dezvolta masina)
cred ca nu e corect sa comentezi tu despre ce s-a intamplat ... mai bine ar fi sa scrie cei 2 participanti

ps - de la comentarii genul buza in buza ies discutii aiurea si pepy a recunoscut ca evo a fost in fata chiar la finish dupa cursa

Horhe_STI 21-04-08 00:26

Quote:

Originally Posted by baubau racing (Post 1494316)
Buza in buza dar ratind a doua si a treia. Oricum nu are importanta. Ca vei cistiga cu un cm sau 100m tot cistig se chiama.

Salut! Daca tu esti cel cu evo te rog nu mi-o interpreta aiurea pentru ca nu am vrut sa implic decat ca pepy nu a fost "spulberat" vis a vis de postul pe care l-am citat eu cand am scris asta. In alta ordine de idei si Pepy mi-a zis ca a ratat a doua! Bafta!

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1494321)
lasa faza cu low boost ca a zis si pepy ca nu are sanse la evo momentan
a doua oara cand s-au dat evo a limitat si 2 si 3 si tot a terminat in fata (iar faptul ca pepy a fost in fata pana pe ultimi 50 m unde a recuperat evo-ul care e 4x4 cred ca spune multe despre puterea pe care o dezvolta masina)
cred ca nu e corect sa comentezi tu despre ce s-a intamplat ... mai bine ar fi sa scrie cei 2 participanti

ps - de la comentarii genul buza in buza ies discutii aiurea si pepy a recunoscut ca evo a fost in fata chiar la finish dupa cursa

Comentez fix ce mi-a relatat pepy la telefon de la fata locului.
Iti zic si tie ce am zis mai sus. Singura chestie pe care am vrut sa o implic cu "buza in buza" este ca totusi speedsterul NU A FOST "SPULBERAT". Nu am zis ca a castigat sau ceva ! No offence!

Cortez 21-04-08 00:35

Bravo pepy,ptr felul in care schimbi vitezele(invers :))) )
referitor la cursa cu czr, daca se defecta opelul nu cred ca era iertat!!!

CZR 21-04-08 00:42

Quote:

Originally Posted by Cortez (Post 1494398)
Bravo pepy,ptr felul in care schimbi vitezele(invers :))) )
referitor la cursa cu czr, daca se defecta opelul nu cred ca era iertat!!!

frate...eu il salut de fiekre data pe pepy,el e prea vedeta sa o faca
el zice k eu sunt las,dar k dovada am acceptat sa ma pun la start desi constatasem cu 5 min inainte k masina e deeeeeeeeeeeeeeeeeeeparte de cum s-a prezentat cu o zi inainte knd m-am dat cu kwx cu motorul in bucuresti se poate verifica evident)
desi am schimbat bobinele,bujii chiar nu aveam si din pakte si tea cu s3 avea aceleasi probleme,asa k nu i-am mai imprumutat si bujiile pe langa furtunul de la turbo
o sa posteze florin fisa dyno pt softul kre il am pe masina....409cp si 590nm la 6500turatii
dak masina lui pepy e racheta,de ce nu a vrut sa ne mai dam dupa ce a vazut furtunul traforat?
nu kut motive,doar k m-am saturat sa pozeze altii in victime...eu expun fapte,sa judecati voi
a doua mansa va fi la mare,dupa cum am promis,de data asta sper sa am si eu noroc!

blazeyblaze 21-04-08 00:56

winning is winning
nu trebuia sa te dai si gata daca stiai ca masina nu merge cum trebuie
ati aruncat prea multe orgolii in joc si e si normal sa iti refuze o alta incercare la cate v-ati zis.....sunt sigur ca si tu ai fi facut la fel

Hori 21-04-08 00:59

temporar .... asa ramane ... asta e... vom vedea in 3 mai ce se intampla :)

NOSdriver 21-04-08 01:00

fisa dyno nu prea isi are rostu, ideea cum se comporta masina pe 402m, unde pepy a demonstrat partea lui, acum..ce sa zik va urez sa aveti parte amandoi de inca o intrecere probabil cea din 2 mai la mare si vedem si acolo.

Pepy clar are votul meu :)

CZR 21-04-08 01:01

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1494423)
winning is winning
nu trebuia sa te dai si gata daca stiai ca masina nu merge cum trebuie
ati aruncat prea multe orgolii in joc si e si normal sa iti refuze o alta incercare la cate v-ati zis.....sunt sigur ca si tu ai fi facut la fel

aici te inseli
dak omu imi arata k a avut ceva defect,cum am facut eu...culmea...am cred k 50 martori kre au vazut furtunul ala de *** (kre oricum nu era singura kuza) as fi acceptat frate
eu sunt sportiv...de aia m-am si pus la start si i-am zis lui sebi si lui florik dinainte k nu mai merge turbina...
a kstigat...felicitari...urmeaza mansa a doua...
judecati voi dak el a fost las...fair play sau cum a fost...

KENZO 21-04-08 01:11

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1494434)
aici te inseli
dak omu imi arata k a avut ceva defect,cum am facut eu...culmea...am cred k 50 martori kre au vazut furtunul ala de *** (kre oricum nu era singura kuza) as fi acceptat frate
eu sunt sportiv...de aia m-am si pus la start si i-am zis lui sebi si lui florik dinainte k nu mai merge turbina...
a kstigat...felicitari...urmeaza mansa a doua...
judecati voi dak el a fost las...fair play sau cum a fost...

Respect!!!

BAMBAKE 21-04-08 01:14

las nu a fost pepy, omu a venit sa se dea>asa cum ati vb!

eu zic sa te opresti aici, pt ca ti-ai spus pct de vedere, adica ca ti s-a defectat masina..vaicareala asta nu iti face bine.

oricum daca nu iti mergea harabaua cum trebuia nu trebuia sa te dai, invocand motivele de mai sus.

sunt sigur ca nici tu nu ai fii facut la fel !!!!!

cel mai demn ar fii sa te recunosti infrant(indiferent de motive) si sa ceri o revansa, fara sa mai zici ca batea vantul din fata...etc.. ;)

felicitari pepy si la mai mare!!!!!

NOSdriver 21-04-08 01:28

dap victoria lui pepy trebuie acceptata, ca altfel ce exemplu dam la toti oamenii de aici...vin toti acum la linute cu futunu uzat in buzunar si la finish cei care se vad invinshi il scot si il arata si e draw ?!

CZR 21-04-08 01:36

Quote:

Originally Posted by NOSdriver (Post 1494474)
dap victoria lui pepy trebuie acceptata, ca altfel ce exemplu dam la toti oamenii de aici...vin toti acum la linute cu futunu uzat in buzunar si la finish cei care se vad invinshi il scot si il arata si e draw ?!

prietene...nu am 15 ani...am vreo 28 si din principiile mele de om crescut la tara nu as face asa ceva...si probabil nici martorii kre au vazut knd turcu a adus furtunul de la s3 lui tea si ne-am chinuit sa-l schimbam pe al meu si avem numai arsuri pe maini
nu ma scuz deloc...sa ne zica pepy daca se umfla furtunul knd am incerkt amandoi la finish
am zis...a invins...acceptasem sa fie doua manse...nu comentez fair playul sau lasitatea lui
sau ce strigau amicii lui la start in portavoce...
si hagi avea zile proaste ca juktor si-l injuram...si totusi noi fata de el suntem niste non valori...morala?!?
voi avea grija k la mare chiar dak-si pune el inter timp alt turbo si nos...sa fiu competitiv

GTA 21-04-08 02:59

Parerea mea e ca ar trebui sa lasati comentariile pentru data viitoare.Momentan .....felicitari PEPY si spor la treaba CEZAR .Acum 1000 de cuvinte nu mai fac 2 bani.....imaginile vorbesc de la sine si tot ele vor vorbi si de acum in colo.

Felicitari tuturor castigatorilor si mai mult noroc celorlalti data viitoare.

ady_gti 21-04-08 03:04

felicitari baieti .. pepy & cezar .. .. sper ca la mare sa fie masinile pregatite si sa dea domnu sa nu se mai strice nimik si sa nu mai sara furtune si altele ... Oricum se vede ca amandoi ati dat dovada de curaj si dupa atata timp de certuri si de pagini pe forum ati avut curajul sa va infruntati la START .. eu cred ca pepy va accepta sa va dati si la 3 MAI la mare ... asa ca ne vedem acolo ........ mult succes in continuare

Cortez 21-04-08 10:39

Si GTA are dreptate, asa ca, fie ca cel mai bun sa castige!
Bafta ambilor concurenti!

Lucian 21-04-08 10:55

E trist cand o problema tehina decide o cursa. Pe de alta parte o cursa castigata e o cursa castigata indiferent de felul in care a pierdut celalalt. Abandonul tehnic nu e punctat altfel decat orice alt abandon. Felicitari Pepy si ... Cezar .. ce sa-ti zic. Stiu cum e.

All times are GMT +2. The time now is 02:17.

- Copyright 2026 4Tuning