![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
|
Quote:
Bravo Caddy. Bravo Dragos pentru mica bestie. Bafta la amandoi in continuare ! :D |
da, frumos.
|
ms ms ... incerc sa fac un articol asemanator odata la 2-3 zile
sper sa ma tin de cuvant :) daca vrea careva ... oricand :) astept o mica introducere ( sau macar modificarile , ca sa le imbracam frumos in cuvinte.)... niste poze frumusele cu masina ...si daca aveti si cu fata ( sau bag la inaintare colegele mele ) bafta ! |
frumos lucrat...felicitari caddy pt munca depusa,felicitari dragos pt bestia asta de cupra..;)
|
O sa`mi fac si eu BLOG ....vad ca e la moda sa vada si altii ce gandesc eu....cat adevarat sunt
|
frumos mai diablo..c sa mai zic...tare..imi plac ambele "bijuterii" :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari Luci pt aderare...ne bucuram ca esti alaturi de noi...Respect.
|
abia acum am reusit sa vad ce inseamna "omenia",cand esti "langa" esti bun...cand nu mai vrei pt anumite motive....esti fraier...motivele vreti sa le stiti?....d fapt stiti si voi care sunt alea de au plecat unii din MR....si luci BAN si`a dat seama ca de fapt este singur...dar asta nu este o problema pt ei...a iesit un 1.9,si a intrat un 2.5....buna asta....chiar ma dat p spate...in fine...cainii latra.....shadows merge.....
|
Bine zis...
|
Quote:
|
Eheee...sa vedeti cand o sa se trezeasca si alte persoane(tot de acolo),de fapt,nu mai dureaza mult si or sa`si arate unii de pe acolo care zic ei ca au ``sange``,ce fel de caracter au..Sunt unii care au facut treaba pt clubul ala si tot nu au fost buni..ba au fost facuti...``pasarici``...de ce ``pasarici``?Va las pe voi cei de pe margine sa vedeti adevaratele caractere ale unora de acolo..Ma dezgusta ce vad....Cand esti acolo,se fac valuri pe 10 pagini..bravo,facem,dregem,etc..esti ridicat pana la cer..cand pleci..nu mai esti bun,ai fost ca un fel de cancer pt club..RUSINE !!
|
Mai are rost sa vb de unii dintre acei oameni? Nu. Cand esti langa ei si faci ceva pt club esti cel mai bun...si am zis Cel mai bun....apoi cand vrei sa pleci , ca ceva nu iti mai convine esti facut in toate felurile posibile. urat. Dc?? pai asa e caracterul unora de acolo.Asta e purul adevar si Pura Invidie. Invidie?? Dc??
Pai ei stiu dc.Poate pt ca le-au plecat vreo 8 masini anul trecut si anul asta 1(deocamdata) . Fiecare isi merita soarta. Respect Shadows Racing Team. |
Quote:
Cand e bine toata lumea e cu tine........ |
noi sa fim sanatosi...ca 'boala' vine...:D
|
voi aduce urmatoarele "imbunatatiri" pt. masina mea :
-culoare gri -jante gri inchis -suspensii cat mai joase posibil -angel eye mov |
Quote:
|
bv romica...abia astept sa iti vad masina asa mai...rea...sti ca am o flebete pt ea....
|
Quote:
|
Inceput de proiect si pt Romel....sper sa ai multa bafta si sa iti reuseasca asa cum vrei....Fortza Fratzicaa
|
Quote:
|
Da frate mai minte si oamenii...asa am mintzit...si la milu...si la sobo...si la u...si la cupra:)))))ma doare la banana...mint si la romel:)))))
|
2 Attachment(s)
cam asta e proiectu meu...pe bucati...
|
Quote:
|
mda dc o faci gri ?! ca e culoarea ff frumoasa :) fai altceva:d
vb aia: "m'ati stresant in plm atata gri metalizat" |
sti ce da bine pe golfuri auriu:) sau un portcaliu oricum ceva spre gold,
Frumos baneruu succes la evenimente |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am probat jante pe 17 si 18 Toll...cele pe 18 Toll m`au dat pe spate///....255/35 ZR/18 si...ghici ce..intra si 275/35ZR/18...Sunt in tratative cu proprietarii jantelor...poate...cine stie..
|
am fost acolo..am vazut...mortale!!!!!
|
da, arata bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
cu RH-urile ce sa intamplat?
|
Quote:
Succes cu alegerea jantelor ps..astept si eu rasp la intreb lui alex;) |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
Quote:
Rh`urile le`am dat de aproape doua luni de zile..mi`a cedat o buza la una din ele..Culmea..am intrat cu masina la spalat,am iesit la -14 grade si cand am ajuns in peco sa alimentez..Poc..fisura pe o buza de aproape 15 cm..(dreapta fata)..am dus janta la facut si le`am dat cu 500eur.. |
Quote:
Cele de zici tu ca ar fi de M5 nu sunt de M5 e39..sunt cele pe care le`a avut Florinel BOH prima data pe masina..mi`au intrat la fix fara sa am nevoie de inel de centrare(stiu la ce te referi)..dimensiunea cauciucurilor m`a facut sa le probez..sunt 245/45ZR/17 (spate)..si..a ramas cam in coada de peste..Azi m`am intalnit cu Johnny,baiatu cu 3`ar`ul de Germania XD..si..mi`au sarit in ochi jantele lui..am fost,le`am probat..acum ramane sa ne intelegem la pret..Daca as mai umbla la suspensie, as putea pune pe spate pana pe la 275 sau 285 cu garda de 35..Sunt cele de M originale..chiar merita investitia..Sa vedem cum ma inteleg cu baiatu` la pret..Si mie`mi plac..O seara buna iti doresc. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning