Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

crysty.bobok 17-09-11 22:22

Re: E39 - black bmw

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4591060)
Astazi au sosit cateva maruntisuri pentru batrana :)) revin cu 1-2 poze mai tarziu...

:arrow:

RideTheRiddle 17-09-11 23:55

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4591331)
:arrow:

ledurile alea sunt pentru numar sau pentru interior?
daca vrei la interior pregateste-te pentru o durere de ochi de fiecare data cand se aprind. am avut si eu dalea sunt deosebit de deranjante, pana si la numar faceau lumina la fel ca marsarierul

SAX1987 18-09-11 00:42

La numar recoand maxim 3 smd uri pe fiecare bec ! Daca pui cu mai multe o sa lumineze prea tare si arata aiurea !!:D

Eu am in plafoniera unul cu 6 smd uri si e destul de OK .

Ti-ai luat jante de iarna ?:shock:

plictisit 18-09-11 22:22

pai ? parca aveai narile negre

yvan_yonut 18-09-11 23:18

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4592952)

sunt sigur ca patit la fel ca mine lea vopsit si tot sare vospseaua de la jetul de la spalatorii si pietricele .Eu le-am vospsit de 3 ori in ultimele 2 luni , poti sa le jmilgheruiesti cat vrei tu si sa le dai cu ce vrei ,sta in soare cateva saptmani si la spalatori tot se ciupeste pe margini si se vede aiurea

GOGU_VL 18-09-11 23:22

Quote:

Originally Posted by yvan_yonut (Post 4593050)
sunt sigur ca patit la fel ca mine lea vopsit si tot sare vospseaua de la jetul de la spalatorii si pietricele .Eu le-am vospsit de 3 ori in ultimele 2 luni , poti sa le jmilgheruiesti cat vrei tu si sa le dai cu ce vrei ,sta in soare cateva saptmani si la spalatori tot se ciupeste pe margini si se vede aiurea

Exista colant negru mat sau carbon 3d cu textura in relief.....coafura rezista chiar si 1an :lol:

yvan_yonut 18-09-11 23:26

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4593054)
Exista colant negru mat sau carbon 3d cu textura in relief.....coafura rezista chiar si 1an :lol:

ia da-mi si mie site ceva sa comand carbon 3 d preferabil afara sa cumpar cu paypal , mam cam saturat de demontat jmilgheruit vopsit

B 88 URS 19-09-11 01:56

Orice componenta de plastic, se da inainte cu spray numit Plastofix dupa care se aplica Spray vopsea, ca sa tina vopseaua pe plastic, altfel da, intr-adevar, sare de la jet, pietricele etc. ;)

LiviuTunman 19-09-11 15:49

nu mai ai husa pe capota ?
sau nu am vazut eu bine azi :lol:

crysty.bobok 20-09-11 14:12

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4591447)
ledurile alea sunt pentru numar sau pentru interior?
daca vrei la interior pregateste-te pentru o durere de ochi de fiecare data cand se aprind. am avut si eu dalea sunt deosebit de deranjante, pana si la numar faceau lumina la fel ca marsarierul

Pentru numar si sunt cu 2 smd-uri ! Am cerut si pentru interior dar nu se potrivesc ! Cred ca ce mi-a trimis acolo sunt pentru faza scurta sau cine stie :)

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4591480)
La numar recoand maxim 3 smd uri pe fiecare bec ! Daca pui cu mai multe o sa lumineze prea tare si arata aiurea !!:D

Eu am in plafoniera unul cu 6 smd uri si e destul de OK .

Ti-ai luat jante de iarna ?:shock:

O sa pun si in interior dar nu ceva deranjant !

Inca nu am luat jante de iarna ... ce vreau eu ma ajunge 500 - 600 euro si cred ca mai bine imi cumpar un opel corsa sau o masina mica de iarna... asa nici nu mai il scot la zapada :D

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4592952)

Sunt imbracate in folie de culaore negru lucios dar a crapat intr-un colt si se vede negrul matt de pe interior daca te uiti atent, as fi vrut negru lucios dar nu am gasit !

Quote:

Originally Posted by yvan_yonut (Post 4593050)

Le-am avut si eu vopsite si au rezistat vro 9 luni pana a aparut prima zgarietura vizibila .. dar le-am frecat destul de bine si am dat 1 sau 2 straturi de Plastofix inainte !

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4593054)

Coland am pe ele si a crapat... folia de carbon nu imi place pe 'nas'.

Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 4594279)
nu mai ai husa pe capota ?
sau nu am vazut eu bine azi :lol:

Husa inca este pe capota ... vreau sa fac cat de curand o sedinta foto in ambele variante.. atunci o sa montez si narile + emblema si elimin husa!

plictisit 20-09-11 16:35

la sunt oem de la bavaria negru lucios, dar nu am intrebat cat sunt

crysty.bobok 30-09-11 21:58

Revin !

Țineți aproape ! :)

Carnacior 30-09-11 22:05

1 Attachment(s)
Teaser :)

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2026 4Tuning