![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
am uitat " RESPECT" what a fuck ....
|
Quote:
Pana la urma: daca te culci in fiecare saptamana cu alta femeie cum se cheama??? Solo sau combinat???:rolleyes2 Later edit : Respect |
Quote:
si cum ziceam : => RESPECT <= |
ma leac pentru dureri de genul cred ca exista doar cand il combini cu putina tarie de preferat 1-2 sticle de Old Jack :D si pe urma esti gata de orice.
|
Quote:
|
:evil: :evil: :evil: hehehe , asa am zis si yo , bag p**a in el respect :evil: :evil: :evil
|
concluzie pe topicul "Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?" : da-l draq de respect :D
|
hrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: si cum ziceai :D :D :D
|
F simplu cel putin la mine a mers incerci sa iesi cu alte persoane si fosta persoana iubita sa te vada si sa vezi ce bine te simti:peace:
|
mitica razbunatoru`
Sau mititica razbunatoarea... foarte tare:) |
Quote:
|
Quote:
|
frateeee, cata vorbarie pe langa!!!
da' ceva mai offtopic de atat oare nu puteti fi? |
ciaustok ... va zic si eu parerea mea ... care este cam asa : nu prea poti uita persoana respectiva... dar ... zicala asta... te ajuta cat de cat ...Dupa prietena asta... vine alta mai buna... mai frumoasa... mai desteapta ! pt ca devii si tu mai experimentat ... sti cum sa te porti cat de cat ... si eu zic ca functioneaza regula asta ... acuma cine stie ... poate nu la toata lumea :-??
|
wow great topic, mi-am petrecut ultimele 2 ore citindu-va comentariile
concluzia este ca sunteti cu totzii minunati si fiecare are dreptate in felul lui. |
din ce observ cred ca domnul espinoza s-a impacat cu mandra (felicitari), caci vad ca a abandonat discutia, nu l-a mai interesat, a lasat pe altii sa continue singuri. deci e clar ca nu mai are nevoie de nici o consiliere... pana la urmatoare cearta (hope not)
|
ai avut rabdare,nu gluma!:D
asa este..cind oamenii au probleme,le gasesti p-aici...;) dar eu prefer sa-i vad postind in alte parti :D kre e faza la tine???probleme? |
trixi, dar la tine??? probleme??? :lol: :lol: :lol:
|
la mine????:D io uit cu viteza luminii....;)
|
:D:D:D ai vrea tu... :D:D:D
|
mey..comporta-te!vrei sa te dau si io p tine d gol????:D :D :D
|
da da, vreau, da-l de gol :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
yo am suferit, sper sa nu se intample iar :lol: :lol: :lol:
|
si yo am suferit ... da nu cred ca mi se mai intampla iar. .. si daca o sa ti se intample iar ... care e problema ? :))))))))))))))))))))))))) ce ti frica ? :):):):):) :D:D:D:d
|
aha, mi-e frica rau :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de asta am zis asa ... ca o generalitate ... :rolleyes2 |
neeaaahhhh...............nu prea imi plac blondele. brunetele sunt moartea mea ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: pls forgive me i know now what i do ... pls forgive ... i cant stop .... Bryan Adams ;) gata gata nu vei suferi ... dar ... totusi :D
|
Quote:
|
hahahahha! Lolz :D :D :D
|
Quote:
|
nasol si cu suferintza asta , am suferit si yo decat odata sper sa nu se repete povestea k umblu cu lama prin mine :D :D :D (glumeam) !
|
as iesii cu prietena ei dar daca e naspa ......tot aiurea e.sper sa gaseasca unul care sa nu fie gelos :)
|
cel mai greu atunci cand te desparti de o fata pe care o iubesti , este cand te gandesti ca e in bratele altuia etc etc ... :) ... daca depasesti momentul asta si te gandesti doar la lucrurile care iti displaceau la ea o uiti usor .
Usor ... usor pe dreaq :))) ... trebuie sa si iesi cu multe femei sa iti "faci de cap" sa o poti uita |
Am nevoie de un sfat
Acum 5 lunu de zile am cunoscut un baiat...era ca un vis la inceput...dupa untimp a inceput sa intervina fosta lui...ne-am despartit ptr ca el s-a impacat cu ea...nu vroiam sa renunt...nu puteam(eu pun suflet repede intr-o relatie..si trecuse cam 1 luna)am facut tot posibilul sa ne impacam si am reusit...au urmat perioade bune si rele intre noi...faza e ca el inca o iubea...acum de la un timp imi spune ca o uraste de 5 ori mai mult decat o iubeste...oare ma va iubi?oare simte cv ptr mine?de ce nu poate renunta la mine?O fii mai bine sa-l uit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning