![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
se fac si leduri pt pozitie, luminozitate excelenta fata de produsele din tirg. Imi aduci o pereche de leduri de pozitie d-alea ieftine, din tirg, si pe soclul lor iti montez ledurile mele. 30 lei
La BMW-urile un pic mai vechi dispersoarele din bord sunt portocalii, turnate in masa... |
Salut , am si eu o intrebare , la un Nissan Primera modelu nou ai idee daca se pot schimba becurile din bord ? Precizez ca este bord digital , asa mi-au zis cei de la reprezentanta :) Astept un raspuns , numai bine :)
|
daca este vorba de bordul care este montat pe centru, se poate face. Este iluminat cu leduri galbene. Trebuie totusi sa vad in detaliu despre ce este vorba.
|
mai ridic si eu anuntul meu... :) sa nu se plictiseasca pe la coada listei
ma gasiti la 0723 264 207 |
omu', eu ma abonez de acum pt la toamna (oct-nov) cu un clio 2 phase II, ai mai facut? la ce bani ma scoti? bord, consola, display, tot... cred k galbene. numai bine
PS: sunt la a doua masina la tine :-P |
Excelenta lucrare , super baiat Dsign , acum am lumina alba la bord , e altceva, e mult mai bine. N- am poza acum , dar voi pune.
|
1 Attachment(s)
nu am cum sa citesc toate cele 54 de pagini,,dar am o intrebare...poti sa faci la o 1310 bord ca in poza....poti sa imi zici si un pret te rog...
|
Eu nu cred ca are curaj sa se bage... :D
|
PYT, trebuie sa vad masina mai intii
bc01ftu, acel bord este al lui TAU si a fost facut de mine. Iti iau 100e pe asa ceva si cam o luna timp de lucru. |
100 de euro cu tot cu materiale...adik plexiglasul si ledurile si mana de lucru???sau trebuie sa fac cumpar eu plexigls si leduri???
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
E si bordul meu 90 % gata si arata intr-un mare stil . Tot ce mai am de facut e sa alimentez zu 12v ceasul de km . Daca are cineva schema electrica a ceasurilor de bord de la renault 5 gt turbo ... sa ma anunte .
|
sal , ai facut vreun peugeot 206 ? poti sa-mi dai un pret si un timp de executie ?
|
pt 206 cu face-lift se face in aprox 4-5 ore si costa cam 250 lei
pentru audi a6 va trebui sa discutam cind vad masina pe viu. Oricum, sa te astepti la ceva destul de scump, undeva pe la 300 lei doar pt bord. 0723 823 679 0723 264 207 |
Quote:
|
La un bord LCD de kadett GSI te bagi ?Vreau ceva leduri puternice pt ca daca este lumina puternica afara nu se vede prea bine .
Cat m-ar costa? |
din nefericire nu te pot ajuta la GSI, este bordul construit aiurea
|
Quote:
|
dsign verifica-ti PM si da-mi un raspuns
|
la un fiat coupe?
as dorii cum ai u poza la avatar acele rosii si restul albastru neon ...sau alb neon cum crezi ca ar da mai bine |
4 Attachment(s)
Quote:
|
salut!~pt un BMW 318i din 2004 pt tot bordul...cat ma costa?
merci (cred ca o lumina alba mi-ar placea) |
pt un astra g cat m-ar costa?
|
Vreau Si Eu Niste Ceasuri Custom Pt Citroen Axel 12 Trs(aka Oltcit)...
Stiu Ca Va Costa ...dar Vreau Ceva Fff Deosebit..se Poate ? |
Quote:
|
scuze, dar pozele sunt foarte vechi, si chiar sunt de la 2 masini diferite. Oricum, acele poze nu mai reprezinta demult realitatea, experienta s-a acumulat, lucrarile sunt mult mai curate si calitative acum.
Pt BMW 318 din 2004 nu pot comunica un pret, deoarece inca nu am lucrat asa ceva. Astra G nu se mai lucreaza. Citroen Axel - am nevoie de cadranele originale pentru a putea face ceva. |
ma bate gandul sa imi pun folie din aia, asa zisa plasma, dar chestia e ca eu gasesc doar pe albastru si nu se potriveste cu restul
crezi ca aia o poti face sa se aprinda rosu/portocaliu? |
nu, ar trebui sa vb cu razavanoltu sa-ti aduca din aia facuta pe comanda.
|
da, mi-a aratat el ca le are alea portocalii, credeam ca ma poti ajuta
|
up up up, ca ne-am intors din vacanta... asteptam sa ne deszapezim, sa putem iesi cu masinile si ne apucam de treaba.
Avem si ceva surprize pentru posesorii de logan... |
salut, zi-mi dak te bagi la octavia2 sa schimbi luminile, dar m-ar interesa schimbul de la verde(SKODA) la bleu(MERCEDES sau AUDI). cat costa , cat timp cere treaba asta, si cand ai fi dispus. mersi
|
as dorii si pentru un bord la kadett E , diesel, albastru, si ash dorii si interiorul tot albastru. te`am bagat in lista pe yahoo... sa vb cand se poate sa vin la tn
|
zi-mi daca te bagi la un Volvo S40 din 2002.
Am facut la tine un Astra G in 2 usi ... si am fost super multumit. (cel cu nr. de VL) ;). |
Salut.
Am vazut pe site ca ati facut o astra H. Vreau sa stiu daca va "bagati" iar sau e ca si la G? Ma intereseaza alb si pe ceasuri si pe clima/cd/comenzi volan/... As vrea niste leduri gen neon si mai puternice. Imi dai un pret pentru toata treaba asta si o perioada in care se poate face? Btw tot voi mi-ati facut si fosta masina, un astra G, lucrare de care am fost foarte multumit(poate dani isi aduce aminte de fostul lui vecin de scara...):D |
sal
poti pune leduri si pe bordul lcd de kadett gsi? normal eu cred k da dar tre facut o adaptare?ai pus cumva si pe bordul asta? k eu nu mai am becurile originale si ziua aproape k nu mai vad nimik! |
se poate schimba lumina de bord si la vectra b?
e interesat un prieten si un nr de contact sau de mes? |
salut!!!o sa fiu putin off-topic dar as avea si eu o intrebare:asa ceva ai putea sa facihttps://www.youtube.com/watch?v=K6sZg3iL5EY ???Eu am un espero si ar fi loc pt ceva de genu!!!!please reply!!!sorry de off-topic inca o intrebare :pt espero pret etimativ pt led-uri albastre in tot bordul inclusiv consola centrala???
|
m-ar interesa daca ai putea sa faci asa ceva: https://www.youtube.com/watch?v=vKFQgXDDLCI
pare mai simplu!!!! [email protected] |
mai traiesti Dane?
|
la citroen axel ...sunt ceasurile la fel ca la oltcit numa ca scrie citroen pe ele...sau ceva de genu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning