![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Un pret pt reconditionare sau schimbare geam , dupa cum considerati.Este de opel tigra.Multumesc!
https://s10.postimage.org/gx5ufpdx1/P1040401.jpg |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Buna ziua, m-ar interesa daca se poate face pentru un Fiat Tempra din 1993 sticlele la far clare. Un pret informativ se poate? multumesc
|
Quote:
daca acele urme de julituri sunt superficiale se poate face polish linistit iar pret informativ intre 60-80 lei. _________________________ Quote:
cred ca va pot ajuta si ca pret informativ unde intre 150-170 setul de geamuri in schimb o sa am nevoie de cele 2 faruri sa le poti matrita. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut,angel eyes faci?
|
[/QUOTE]
Buna seara, cred ca va pot ajuta si ca pret informativ unde intre 150-170 setul de geamuri in schimb o sa am nevoie de cele 2 faruri sa le poti matrita. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro[/QUOTE] Si cam in cat timp ar fi gata? multumesc |
83 Attachment(s)
Quote:
imi pare rau dar nu execut. _______________________ Quote:
intre 3-5 zile lucratoare. _______________________ Intre timp : - Prelucrat geamuriile oem Rover 75 pentru pregatire conversie - Polish + strat nou U.V. Reanult Espace - executat set geamuri Golf 3 clare - reconditionat si executat geam stop Mazda RX8 - executat geam semnalizator Opel Frontera - executat set geamuri pentru user schumi_86 - executat set geamuri Supernova - reconditionat si executat set geamuri semnalizatoare Mazda - executat geam proiector BMW 318 pisicuta - executat geam far camion Mercedes - executat geam far camion IVECO - reconditionat stop oem Golf 5 - executat geam proiector Toyota - executat set geamuri clare Dacia 1300 pe garnitura - reconditionat si executat set geamuri proiectoare Skoda Octavia RS - executat geam far clar Dacia Cn1 - executat geam far clar Dacia 1300 - executat prelucrare (geamuri clare si joey mode) pe set faruri si semnale Landrover - executat conversie complecta set faruri Passat B4(35i) proiectoare bixenon MiniMorimoto H1, proiectoare ceata BMW cu leduri pe soclu de bec pentru functia de DRL (lumini de zi) joey mode si geamuri clare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Buna ziua . M-ar interesa un pret pt reconditionarea farurilor la un passat b4 . Ma intereseaza strict oglinda farului. Ii umpic matuita
|
3 Attachment(s)
Salut, poti face urmatoarea golanie?
Eu vin cu stopurile si cu ornamentul central exact cum sunt in prima poza. Vreau sa rearanjez culorile pe verticala in asa fel incat sa iasa ca in a doua poza. Le voi suprapune, evident, peste becurile necesare fiecarei culori. Mai precis, vreau doar luminile de mers inapoi sa ramana albe,in dreptul locului original unde e alb dar ceva mai inguste, mutate spre interior, restul pot ramane rosii complet. Ornamentul de pe portbagaj il vreau scurtat la cca 1 cm distanta de numarul de inmatriculare, in asa fel incat sa dea impresia de doua stopuri diferite, ca in a doua poza. Crezi ca poti face asa ceva? in mare ar trebui sa iasa cam ca in a 3-a poza, dar cu aranjarea culorilor pe verticala ca in poza nr 2 |
1 Attachment(s)
Va salut.Puteti confectiona stopurile de la masinuta pe rosu?Nu au rama nu au nimic decat sticla.Attachment 2551731
|
salut
1 Attachment(s)
poti sa refaci un far de golf 3 angel eyes ?? ii sparta sticla si carcasa de plastic.interiorul ii bun ,mai am ceva bucati ramase ,le pot trimite toate.
|
Re: salut
Quote:
imi pare rau dar nu este solutie pentru problema dvs. _________________________________ Quote:
imi pare rau dar nu execut nici reconditionari si nici modificari pe genul acesta de stopuri. ________________________________ Quote:
am nevoie obligatoriu de o carcasa pe ce sa pot executa, in aer nu execut nimic. ________________________________ Quote:
va pot ajuta cu un geam clar iar in legatura cu carcasa sa ma pot exprima trebuie sa o vad. Poate niste poze din mai multe unghiuri ne vor fi de folos. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
am inteles,multumesc frumos!
|
O carcasa nu am ca v-as trimite...insa daca va trimit un mulaj din lut sau din fibra de sticla v-ar ajuta?
|
salut .. revin cu intrebarea ,dupa un an si 5 luni :lol::lol:
pt a4b5 daca ai facut matrita pt faruri ? |
64 Attachment(s)
Quote:
_________________________________ Quote:
_________________________________ Up ^^ la produsele pentru daciute _________________________________ Intre timp : - reconditionat stop bara Reanult Master - reconditionat stop Peugeot 106 - set geamuri clare Dacia Cn3 - curatat far E-Classe - reconditionat semnal in oglinda E-Classe - curatat far E-Classe - reconditionat stop Audi 80 - set geamuri clare Passat B4 - reconditionat proiector Audi 100 - reconditionat stop Audi A4 - reconditionat stop bara Landrover Freelander - polish + u.v nou far Audi A6 - curatat set faruri E-Classe - executat geamuri clare semnal + joeymode Passat B3 - executat cutie transport copii - executat set geamuri clare Passat B3 - executat cutie Scoala - reconditionat stop bara Ford Focus - reconditionat far Ford Scorpio - curatat far E-Classe - executat cutie Scoala Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
ma intereseaza pretul ptr.un set faruri cielo(doar geamul clar)
multumesc. |
Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Sticle clare Tico? Ai matrita? Pret?
|
1 Attachment(s)
Salut, pt stopuri Passat, modelul din poza, se poate face ceva pe ald transparent mat sau cu dungi exact ca originalul?
|
Salut. As dori si eu un set de sticle de VW T4(ca cele de la pag 46).Imi puteti da un pret?
|
66 Attachment(s)
Quote:
imi pare rau dar nu am matrita pentru Tico. Daca doriti se poate matrita si executa ulterior geamuriile clare daca imi puteti da 2 sticle oem iar pretul este 150 lei setul de geamuri. ______________________________ Quote:
pentru modelul dvs de stop se gasesc multe modele tuning si relativ ieftine. ______________________________ Quote:
setul de geamuri ies la 150 lei + transport iar este ATENTIE ! pentru modelul pe garnitura. In cazul care doriti sa comandati ma puteti gasi la numarul de telefon 0742036263. Stima. _______________________________ UP^^ la produsele pentru daciute ! _______________________________ Intre timp : - Conversie complecta Nissan Micra (geamuri clare, proiectoare bi-xenon MiniMorimoto H1, Joey mode) - carcasa Scoala auto - curatat far E-Classe - executat geam far Autobus - executat set geamuri clare de far Golf3 - executat set geamuri de far camion Mercedes - executat geam proiector Audi A4 - executat set geamuri clare proiectoare Landrover Freelander - reconditionat stop Jeep - curatat far E-Classe - set geamuri clare Cielo ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut poti sa faci geamuri clare pt proiectoarele de bmw e30 facelift? uite si o poza sunt incercuite cu rosu.
|
1 Attachment(s)
am uitat poza...:shock:
|
Quote:
Quote:
imi pare rau dar nu va pot ajuta cu executatia acestor geamuri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut
stopuri pt logan ph2 puteti sa faceti? |
3 Attachment(s)
multumesc ptr geamuri
|
Quote:
ce anume ? __________________________ Quote:
va multumesc de poze si ma bucur ca sunteti multumit de lucrare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Pentru o Daewoo Nubira 1 puteti schimba geamul farurilor deoarece s-au matuit si as vrea sa le schimb..
|
Quote:
daca sunt doar matuite se pot reconditiona cu o protectie noua la intemperi si U.V. Puneti niste poze mai in detaliu la faruri sa ma pot exprima mai corect si asupra costului. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
4 Attachment(s)
Uite cateva poze cu fata:
|
1 Attachment(s)
Iti multumesc si eu scuze ca postez asa tarziu dar mai aveam de muncit la faruri,super calitate.
|
Quote:
Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. _______________________ Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Pentru un astra f caravan m-ar interesa daca se poate schimba sticla la stopuri cu un una rosie cu alb (semnalizatoarele si mersul inapoi sa fie albe) si sa fie fumurie pe interior si cat ar costa toata treaba. Multumesc
|
Quote:
binenteles ca se poate executa o astfel de prelucrare dar eu NU execut cu material fumuriu in schimb se poate lacui ulterior de catre client cu un spray pentru stopuri iar ca pret informativ undeva intre 100-110 lei inlocuitul parti portocalii si albe la ambele geamuri de stop. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut pentru o Dacie CN4, zambetul lui iliescu cat ar costa 2 geamuri clare pentru faruri. multumesc.
|
1 Attachment(s)
Salut!Dispersoare spate de dacie 1310 ca cele din poza poti face?Daca da...cat m-ar costa un set?
Multumesc!!! |
Nişte "sticle" pentru semnalizările din bară, la un golf mk II? Ştiu că parcă ai mai fost īntrebat de către un alt user dar nu ştiu ce răspuns ai dat. :)
P.S. Īţi pot asigura materialul după care să lucrezi. |
1 Attachment(s)
salut pt un passat din 2000 3B5 2 sticle de far st + dr daca se poate astept un raspuns multumesc
|
Quote:
am discutat telefonic si ramane sa va decideti in cazul unei colaborari. _______________________________ Quote:
imi pare rau dar nu execut acest model. _______________________________ Quote:
pentru golf 2 execut numai geamuri clare pentru faruri findca toate celalalte repere optice sunt foarte ieftine. _______________________________ Quote:
ca sa pot executa lucrarea dvs am nevoie de 2 geamuri originale pe care sa le pot matrita iar primul set de geamuri ies la 200 lei. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie aici sau telefonic. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
pt un audi 80 B4 daca se poate face sticla clara faruri(ambele faruri). presupun ca trimiti in tara. si un pret daca se poate. Multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning