![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
imi spuneti si mie ce tel gasesc la mana a doua la 4mil cu minim 40-50mb memorie, camera video , foto , bluetooth?
|
k700i cred ca gasesti .... 6230i
|
http://www.gsmarena.com/nokia_6230i-1087.php mi se pare un tel bun. acum sa vad cat costa la mana doua
|
sau un D500 ceva...
|
nu gasesti d500 la banii aia
|
Ba da.....
|
Cam cat e la second un nokia 7610 .... dar sa fie in stare buna de functionare, fara zgarieturi....
|
4 Attachment(s)
da si eu sunt interesat de nokia 7610 http://www.gsmarena.com/nokia_7610-703.php dar sa fie negru pe rosu de preferat , dar ar merge si alte optiuni de culoare
|
hmmm...
io am 2... un zap Hiundai dala mare...:D si un nokia 3100 :P le "inroshesc" de nu am treaba |
am nevoie de o parere......sharpurile astea noi de la vodafone romania....sunt bune de ceva?? are cineva?? sa stiu,sa numi iau tzeapa........10x anticipat
|
nokia 7610 de aproape 2 ani! mai are putzin si il dau la gradinitza :oops: dar e in stare impecabila! si probabil urmatorul va fi tot nokia si tot cu symbian :!:
|
sony ericsson t 290 i-mi fac treaba cu el...i-mi place k pot sa pun ca ton de apel amr-uri si-mi bag d p calc mel...:D dar vreau sa-l schimb cu cv care sa suporte mp3 si sa aiba mem maricika...eventual card...puteti sa-mi faceti o recomandare????la un pret rezonabil
|
LG-urile(8330, 8360, 8380) sunt si ieftine si au memorie mare. acumulatorul cam lasa de dorit precum si marimea :D ....si mai au si 3G
desigur mai sunt si altele ;) |
zii si un pret... nokia 6230 e misto... mp3... card... daca vrei ceva mai scump... nokia 6630, 6680, n70, n... :D
|
eu zic sa-mi cumparati mie tel ......siemens A plm nush cat ......cu ecran stricat si lumini stricate:))...a si cu ab neplatit de 3 luni...eh...dkt 8 milioane atat....:)...il dau moca...care vrea?:))))
|
Nu am si nu stiu exact ce sharpuri au astia de la vodafone dar in general sharpurile sunt fff bune la pret fff mic[mai ales la camera];)
|
Ce parere aveti de 6680 ? E bun ? Isi merita banii ?
|
eu am avut Nokia 6680. Nu avea nici 1 luna dar mi l-au furat :cry: :(. Eu unu eram multumit de el cu toate ca nici nu il invatzasem calumea :(. Acum am un motorola V360 de care sunt destul de multumit insa nu se compara cu 6680
|
cv pana in 3-4 mil ce ash putea gasi...nu neaparat nou
|
iti dau eu 6600 daca vrei ! 4.500 cu baterie originala in garantie + una de rezerva + card de 32 :) ...mi s-a pus pata pe jantele lui x-ray si vand mai multe chestii ca sa le iau :)
|
sa vad cum fac rost de bani...nu promit nik...intrebam pt viitor...dar oricum e bine sa stiu k am o ocazie mkr...;)
|
eu am un 6350... e cam nasol pt ca e picata fata...cand vorbesc trebe sa tin bine de el.. sa nu cumva sa pice fata... :( in fine.. ma descurc
|
Nokia 6230 cu o carcasa vai mama ei(cade fatza din spate, s-au dus suporturile din carcasa interioara). E vechi de 2 ani, am probleme cu softu(se blocheaza aplicatiile) si cu camera foto(face figuri, am blank photos uneori). Inca umpic si il dau mocca. :shock:
Nu stiu ce imi iau. Poate gasesc un 6600 nou nout, prin depoziturile Germanos ceva. Imi place f mult 6600. |
6111 ROZ !! :)).. il am de 2 sapt nu e cine-stie-ce :P nu il cumparati !:)).. ce va sugerez: nokia cat mai bun ... sau motorola * in special v 600 ( prea tare telefonu ) .. nu merita samsung ! junk
|
Quote:
|
eu am 6680 si am bagat o gramada de softuri/jocuri.. si nu am absolut nici o prbl... il am de vreo 8-9 luni... ;) eu zic ca isi merita banii...
|
samsung d600:d
|
numai ce mi-am luat un panasonic vs6 8)
|
a venit Mos Craciun De Vara cu un NOKIA 6234(deocamdata stock)
|
am primit si io bonus de la acelasi iepuras de paste (lam prins cand faceam moldoveanu....inca il mai prindeti, daca va grabiti;)) si mia adus un motorola v1075 sau e1070 (acelasi lucru)....care stie plz cum pot pune joace pe tel...are o bere d la mine
|
vreau si eu soft pt un motorola v360 , ca si-a luat var`miu si ma tot bate la cap ca vrea soft.ms anticipat
|
eu am v3 pink si am primit o carcasa din amercia unicata in platinum silver ceva blig blig fooarte nichelat astept sa o pun pe tel
|
un amarat de 1100 ....dar am dat 100 de mii pe el .. pe bune
|
nokia 3220...... ma tine de la craciun si e super bun ptr ce am nevoie :)
|
eu ma laud cu un nokia 6230i ,multumit pan la D-zeu
|
Quote:
|
Quote:
|
e 6.5 mil la vodafone cu contract. fara e vreo 300 eur. tel fff bun, si eu am unu
|
eu am un nokia 3230 negru. e foarte bun, bateria tine 3 zile p cosmo :D , iar k functii e full....are symbian care rupe tot. sunt f multumit d el. tinand cont k il am de 1an+ si nu am avut nici o pb d soft cred k e o alegere buna.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning