Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

hoinar 10-06-07 12:53

Re: Alba Iulia

dragi parinti, copii, baieti si fete... nu ca as vrea sa reiterez ideea lui banditu'... dar ceva ma face sa ma manance degetele si sa scriu... cu cine sa faci club? cand spui la toata lumea ca in data de, la ora de ne intalnim... si cand majoritatea se straduie atata de mult sa vina incat nu e... apoi degeaba ne batem cu pumnii in piept ca de fapt nu e e nimeni si noi nu mai venim. sa credeti ca un club se face asa, cu un a cu doua, si las' ca doar sa fie facut ca dupa ce e facut venim si noi... de aici se vede cine vrea si cine nu vrea... il inteleg pe banditu cand imi spunea: "eu pe cine ma pot baza atunci daca fac club? daca si atunci cand ii chem sa facem ceva si sa aiba o initiativa mica nu vin? cand o sa am clubul si o sa fac o actiune nici atata nu or sa vina"... mai e ceva de spus? asta e punctul lui de vedere... al meu e putin mai nuantat... nu vreau sa conving pe nimeni dc sa facem un club sau nu... ca-l facem pentru toata lumea... insa nu sunt dispus sa umblu de nebun cu anunturi si cu telefoane, sa ajung SA MA ROG de cei pe care ii stiu (numai asta nu am facut-o - dar daca omul nu vreai cand ii spui de ceva, nu cred ca merita sa-l aduci fortat de o rugaminte) sa vina? si, scuzati-ma... da' asa sa ne intalnim de bolunzi in nu stiu ce loc sa dam din roti nu cred ca ajuta la facutul unui club... tocmai din acest motiv trecusem in statut un fel de "perioada de proba" de 1 an de a trece de la membru legitimat la membru cu drepturi depline. da' se pare ca am gandit prea departe... sa spun ca mai caut maxim 4 oameni pentru fondatori la un club? cred ca stau deocamdata linistit... e usor sa fii aratat cu degetul tocmai de cei de la care se astepta chiar si numai un mic efort de a veni la o anumita ora...

mai e nevoie de sectiune aici? :)

hoinar 10-06-07 12:57

inca ceva... daca tot ati vrut sectiune toti cei care ati intrat aici... ca pe site nu va aducea nimeni cu forta la o anumita ora... era foarte greu sa propuneti pe cineva si sa votati? nu pe mine... pentru ca deocamdata eu renunt... si m-am propus din simplul motiv cand am vazut cata apatie este in zona... am crezut ca daca iau putin initiativa se schimba ceva... nu sunt adeptul lui "daca nu ma vreti, eu va vreau"... dar macar luptati-va pentru ceva daca doriti un lucru care intr-adevar va pasioneaza...

Narcys_dj 10-06-07 12:59

man eu nu m`am referit sa ne adunam sa dam din roti...eu ziceam ca sa ne inmultim.adica cum se aduna aia la catedrala de fac una alta putem sa mergem si noi sa vedem poate ni se alatura.dar asa o mana de oameni care se tot cearta pe un forum panai p..... nu iasa un club

Narcys_dj 10-06-07 13:01

si eu tot nu inteleg......ce e asa importanta sectiunea asta??

hoinar 10-06-07 15:10

Quote:

Originally Posted by Narcys_dj (Post 941800)
man eu nu m`am referit sa ne adunam sa dam din roti...eu ziceam ca sa ne inmultim.adica cum se aduna aia la catedrala de fac una alta putem sa mergem si noi sa vedem poate ni se alatura.dar asa o mana de oameni care se tot cearta pe un forum panai p..... nu iasa un club

corect, narcis. insa eu vroiam sa facem ceva mai mult decat "sa ne inmultim". sa facem ceva acuma pentru cei care "astazi" nu stiu de noi, sau nu vin la catedrala sau oriunde e loc de intalnire, pentru cei care abia "maine" vor avea masina, vor avea pasiune pentru tuning, pentru curse, care abia "maine" vor simti ca au nevoie de prieteni in jur care sa-i sustina si sa-i ajute in tot ceea ce fac. intelegi? si atunci, daca facem ceva "astazi", crede-ma ca de "maine" ne vom si "inmulti" asa cum zici tu, insa aceasta se va face pe niste baze mult mai solide decat la un spart de seminte si la un pahar de poveste in fata la catedrala. eu astfel de oameni vreau in jur. sper ca si tu si restul care intra aici.

Narcys_dj 10-06-07 17:06

corect asta asa e:)

DementuL 10-06-07 19:04

Deci mai oamenilor... prima data se intalnesc cateva persoane... se mai schimba idei, pareri, etc. Cu timpu se intalnesc mai multi... si mai multi... si doar dupaia sa va ganditi voi la sectiuni si la cluburi oficiale.. ca eu stiu mari cluburi din romania care erau cu gramada si mergeau la evenimente si nu erau oficiali.. daca tin eu minte ca se vorbea undeva pe forum.. poate sa-mi dea dreptate daca vede vreun membru al unui club postu asta. Si daca nu aduce fiecare cate o pitipoanca nu mai vine nimeni :D Iar atunci cand se aduna la fata locului mai multe persoane ... le dau io cate un cola la jumate la fiecare.. si putem incepe sa vorbim de un club. Prima data sa ne cunoastem.. ne mai arata cate unu ce poate... mai aruncam cate o dacie in mures. Deci nu putem face ceva mai mult decat sa ne inmultim odata ce nici nu suntem multi.
P.S. le dau si tigari celor care fumeaza.

DementuL 10-06-07 19:07

sau poate m-am prea bagat eu la voi in club si vorbesc pe nas aiurea despre treaba altuia.. sa-mi ziceti daca asa e ca ma retrag :D

hoinar 10-06-07 20:08

ba nu vorbesti aiurea :) ai si tu partea ta de dreptate... insa am incercat-o puntin si noi si nu prea a mers... poate ca n-am facut prea mult scandal si d'aia... cine stie :)

DementuL 10-06-07 20:35

Precis n`ati facut prea mult scandal ca sunt o gramada de pusti care fac ture de orase toata ziulica pt. ca se plictisesc... si sunt si altii care is pot face ceva timp in weekend sa dea o fuga pana la o intalnire... Vad ca pe forum posteaza prea putina lume ca sa adune.. deci sa inteleg ca nu se mai poate face nimic.. ? NU trebuie sa renuntam asa usor... ce credeati ca gata dam un post pe forum si se aduna vreo 30 de masini... o sa fie tare de tot si gata ? Vad ca suntem 2 din aiud si cu tine hoinar care mai postam.

CED 10-06-07 21:10

La urmatoarea intilnire o sa ma straduiesc sa vin si eu.

CED 10-06-07 21:13

As fi vrut sa deschid un subiect despre evolutia lui Mr. CAT la sectiunea Alba Iulia - pentru ca vreau sa ma sfatuiesc in primul rind cu voi. Dar se pare ca nu o sa am ocazia.

silk' 10-06-07 22:28

mai baieti!........ce sa zic..........cu toate ca nu am mai postat,urmaresc de mult timp posturile voastre,eu cred ca nu are rost sa vorbim aiurea si sa dam vina de la unu la altu......deci daca avem ceva reglementari de facut le facem pe mess sau la tel sau ne intalnim sau nu stiu....pana mea!.......ce atata sectiune.....nu vezi ca au ceva cu zona asta!cel putin asa mi se pare mie!e pacat ca ne-am 'impartit'......multi si-au facut idei diferite despre intalnirile noastre.....sunt multe de spus ce sa zic!.......aline....nu stiu mah ce sa mai zic...sunt dezorientat total.....eu am o veste proasta sa va dau..va
trebui sa-mi vand masina din motive strict personale si nu stiu cat timp o sa mai fie la mine!cred ca vreo 2 luni!sincer nu stiu ce sa mai zic........va cunosc,va respect,si sper ca atunci cand ne vom intalni pe strada sa ne dam un blitz si sa ne salutam!tot respectul pentru voi......eu zic ca toata treaba asta nu s-a terminat aici si ca vom avea de invatzat din toate astea!bafta la punerea cluburilor pe picioare si sper ca-n viitor sa vin sa va vad la vreun concurs ceva sau vreun tuning show!multa bafta baieti!!!

hoinar 10-06-07 22:40

dementul: crede-ma ca sunt destul de multi care arunca o geana pe aici, chiar daca nu posteaza... altfel n-am fi avut un nr asa mare de accese. se pare ca asta nu conteaza pt a avea sectiune. baietii ar vrea, nu cred ca nu. si probabil sunt destui care ar pune si osul. ii cunosc.

adi: imi pare rau de tine cu masina. chiar ma gandeam zilele astea cu nu am mai ajuns sa vorbim face 2 face. nu stiu de unde ideea cu separarea. in fine. stefan a ales un drum. bravo lui si ii tin pumnii sa reuseasca. o sa-l ajut si eu cat pot. cat priveste treaba cealalta, cu "impartitul", eu as numi-o altfel. nu zic nimic mai mult, doar ca mie nu-mi place sa renunt la ceva. chiar daca in viata sunt si dezamagiri, am invatat sa tin capul sus si sa ma gandesc la urmatoarea miscare. sper ca nu te retragi daca nu o sa mai ai masina. continua ceea ce ai inceput. pt ca orice o sa faci se vede undeva :)

deocamdata sper sa avem ghost drivers on the road :) dar pana la urma fac eu mai multa publicitate in locul altora care ar trebui sa faca acest lucru :)

silk' 10-06-07 22:47

sper sa ma inteleaga toata lumea si sa nu traga concluzii aiurea.....ce sa zic .....vor veni vremuri mai bune!!

hoinar 10-06-07 22:52

adi: inca ceva, ca mi-am amintit. adineaori ai spus ca "dam vina unii pe altii". si parca cineva cu ceva timp in urma repeta aceeasi idee. nu stiu de unde pana unde. s-a dedus cumva din ceea ce am scris eu chestia asta? nu am adus nimanui acuzatii nici aici si nici in alta parte. doar am constatat o stare de fapt. daca tu sau altii considera ca asta e blamare, sorry, dar am spus doar ce am simtit si am considerat in mod obiectiv ca s-a intamplat. din ideile noastre se va naste totusi ceva, nu? vom pune umarul (cel putin o parte din noi) ca lucrul respectiv sa ajunga pe picioarele lui si sa fie viabil. e un castig, nu?

ah, ca am atins niste lucruri adevarate care poate nu convin, asta e altceva. s-a tot confundat treaba cu clubul cu a avea sectiune aici. deja is satul sa tot repet, ce mama naibii e asa greu de judecat ca-s doua chestii total diferite? ni s-a spus ca nu conteaza pt sectiune daca e vreun club sau nu. putea sa fie alt club in alba de care sa nu stim si sa avem sectiune. dar nu, o gramada s-a batut moneda pe faza club=sectiune. nah, facem bot ca nu ne face sectiune, atunci cumva nici club nu facem... am tot incercat sa imi dau seama de unde pana unde s-a ajuns la rationamente eronate de genul asta. in fine, sper ca e clar acum:

SECTIUNE ALBA IULIA PE 4TUNING =//= CLUB DE AUTOMOBILISM

hoinar 10-06-07 23:42

imi cer scuze pentru "mica" iesire de adineaori... m-am saturat sa tot repet acelasi lucru de n ori... nervii oricum aveau o alta cauza :) era bine daca aveam un moderator... ma potolea si pe mine cineva...

Narcys_dj 10-06-07 23:57

:)))) lasa ca a trecut:))...toate vin si toate trec:)

ab79fly 11-06-07 12:20

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 942472)
mai baieti!........ce sa zic..........cu toate ca nu am mai postat,urmaresc de mult timp posturile voastre,eu cred ca nu are rost sa vorbim aiurea si sa dam vina de la unu la altu......deci daca avem ceva reglementari de facut le facem pe mess sau la tel sau ne intalnim sau nu stiu....pana mea!.......ce atata sectiune.....nu vezi ca au ceva cu zona asta!cel putin asa mi se pare mie!e pacat ca ne-am 'impartit'......multi si-au facut idei diferite despre intalnirile noastre.....sunt multe de spus ce sa zic!.......aline....nu stiu mah ce sa mai zic...sunt dezorientat total.....eu am o veste proasta sa va dau..va
trebui sa-mi vand masina din motive strict personale si nu stiu cat timp o sa mai fie la mine!cred ca vreo 2 luni!sincer nu stiu ce sa mai zic........va cunosc,va respect,si sper ca atunci cand ne vom intalni pe strada sa ne dam un blitz si sa ne salutam!tot respectul pentru voi......eu zic ca toata treaba asta nu s-a terminat aici si ca vom avea de invatzat din toate astea!bafta la punerea cluburilor pe picioare si sper ca-n viitor sa vin sa va vad la vreun concurs ceva sau vreun tuning show!multa bafta baieti!!!

Asta te doare pe tine uratule ???? am eu 3 masini ... cu care vrei sa iti faci de cap MANTA, CALIBRA sau BMW ????

ab79fly 11-06-07 12:21

Quote:

Originally Posted by Narcys_dj (Post 941800)

hmmmm in fata la catedrala ne adunam vineri sambata .. cativa "nebuni" si restu sunt baieti de gasca cu masini de bani gata ale parintilor ... si ceea ce auzi u de la unitate sunt eu .. si inca vreo 2 care .. nu avem ce face .. in ultima vreme eu mai putin am interdictie :D :D de ma prind .. ma lasa in fundu gol ... deci nu e cine stie ce nici in fata la catedrala ...

ab79fly 11-06-07 12:22

Quote:

Originally Posted by Narcys_dj (Post 942678)
:)))) lasa ca a trecut:))...toate vin si toate trec:)

hmmm o liniutza mica nu strica niciodata ..... NE BAGAM ???

Narcys_dj 11-06-07 12:24

:)))) cu solenza mea nu fac fatza:D:))

Narcys_dj 11-06-07 12:27

poate dupa ce ii mai bag ceva yepe sub capota:))

DementuL 11-06-07 13:39

Oameni buni :) din curiozitate am dat si eu aici la Ramnicu Valcea si am vazut cat de repede au primit o sectiune ... le`au zis: Baieti aveti sectiune... Adik Valcea e mai cu coarne decat Alba Iulia sau cum... Pe mine oricum nu ma intereseaza daca are Alba sectiune sau nu are da asa era corect ... Ce kestie mai oameni buni... :D

bogdan100 11-06-07 14:44

:)) asta ne-am dat seama de mult,uite de ex Mures a primit sectiune desi si-au inceput "discutiile" cu mult dupa noi...chiar nu stiu de ce atata indiferenta pt Alba Iulia...nu imi pot da seama...uite de ex Gabi ne-a promis sectiune si de o luna nu am vazut nimic...
Banditule: cum de ai intrat iara pe forum?:D terminat ursuletzul?

ab79fly 11-06-07 16:03

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 943345)
:)) asta ne-am dat seama de mult,uite de ex Mures a primit sectiune desi si-au inceput "discutiile" cu mult dupa noi...chiar nu stiu de ce atata indiferenta pt Alba Iulia...nu imi pot da seama...uite de ex Gabi ne-a promis sectiune si de o luna nu am vazut nimic...
Banditule: cum de ai intrat iara pe forum?:D terminat ursuletzul?

la ce valoare au masinile care sunt in posesia mea .. nu am mai apucat sa il termin ... astept sa vina omu cu $$$$ zilele astea si il dau asa :)

ab79fly 11-06-07 16:04

Quote:

Originally Posted by Narcys_dj (Post 943132)
:)))) cu solenza mea nu fac fatza:D:))

ah .... asa de flori de mar ..... nu pe bani ... nu mai dau liniutze pe bani de ceva vreme :D dar .. poate ma apuc azi maine ... who knows ...

Narcys_dj 11-06-07 16:40

daca te vad prin alba o sa ma iau dupa tine:)) sa vedem atuncea....:)))))

bogdan100 11-06-07 16:58

narcys tu vii dimineata prin ab?:D ca iti tot vad masina...:)

hoinar 11-06-07 18:07

banditesculeeee :) nu-mi spune ca vinzi ursuletul... nici nu l-am vazut, da' parca-mi pare rau ca-l dai...

hoinar 11-06-07 18:12

fratilor, pe banditu' nu-l mai provocati la liniute ca are "dosarel" la dospit in stare latenta. si avem nevoie de el cu carnet in buzunar :) :)

locatia de la catedrala e cam urmarita, numa' d'aia ca idee sa stiti :)

Narcys_dj 11-06-07 18:14

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 943579)
narcys tu vii dimineata prin ab?:D ca iti tot vad masina...:)

da da ma duc la servici.....si maine dimineatza vin:))

hoinar 11-06-07 18:17

si ceea ce povestim noi aici e urmarit... tot numai ca idee sa stiti :) si tot in acelasi scop :)

Narcys_dj 11-06-07 18:19

lasa`i sa urmareasca pana cad jos:))

Gabi 11-06-07 20:50

Orasul Alba Iulia are - incepand de azi - o sectiune dedicata care poate fi accesata cu un singur click aici.

Bafta baieti si... aveti grija de ea!

All times are GMT +2. The time now is 00:22.

- Copyright 2026 4Tuning