Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Poze de prin Timisoara ... intalniri !! (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1241-poze-timisoara-intalniri.html)

dogy_10 15-04-07 23:43

Re: Poze de prin Timisoara ... intalniri !!

jante urgent....daca se poate cromate pt ca dau bine pe rover 75

FICu' 16-04-07 00:40

daca are motor de beamve vindel repede! 8)

TM-84-DMX 16-04-07 09:42

Pe ala cu Roveru,te-am vazut aseara la semafor la faculta de info,eram intrun civic rosu

tm8bnz 16-04-07 14:36

Pfuai,dupa ce ca is mici,vechi,ai mai si vopsit stopurile ! :lol:
Ce as rade sa iti testeze unu noaptea duritatea tobelor alea de zeci de mii de milimetri ! :lol:

Asta da tiunning !

moza victor 16-04-07 15:18

wai de mine zeitatile tuningului waii cum **** mea nu miam dat seama scuze bha...uitativa la ce comenturi ati dat si dupaia sa vorbiti de penibil ok...:shock: alea sunt comenturi plm de copii de gradinita...posturile' va scot in evidenta caracterul infect si paralel cu tuningu ...repet AMATORI imi pare rau de voi...deci INCA NU AM AUZIT CE MASINA ARE DMX.....FICu' si aa ROCK...si nu mai stiu ce...... sau e un raspuns foarte complicat...:oops: :oops:

moza victor 16-04-07 15:21

daca stopurile alea is mici tu esti miop in plm...:lol: si ce duritatea p*** sa incerce? sa iti dau cu ele dupa cap...?:D alt bou in plm ...si am inteles k nu va plac bun ALTCEVA...deja ma plictiseste subietu...;)

bunilla 16-04-07 15:31

deabea astept sa mergi la verificarea tehnica... muuuhhahahahhhaaa

moza victor 16-04-07 15:35

muhahaha pilea pulii ce sunteti :D :D ITP voi chiar faceti asta pe bune pffff....va dau nish relatii daca trebe ...aaa si promit ca pun poze cu talonu sa vedem muhahahah ca am deja facut ITP'u...deci ALT BOU....altceva...mai aveti mah....? si masina nu emite NOXE daca asta era apropou... BA DECI MAM SATURAT DE IDIOTI...pot vb si yo cu cineva TREAZ?:idea:

bunilla 16-04-07 15:41

suntem in uniune prietene... o sa mori cu ea... si nu in accident unde evident nu ai nici o scapare... NU O MAI POTI VINDE... o sa se sparga de ras aia de la RAR cand o sa vada cazanu ala...

oricum ca o consolare nu cred ca cineva cu toate tiglele pe pe casa ar da bani adevarati pe chestia asta...

moza victor 16-04-07 15:49

nui nimic mah..las-o asa oricum de mine depinde vanzarea copii sunteti o uniune de prosti care sa baga in seama ...NU ma cunoasteati si nu are rost sa faceti afirmatii asupra mea... DA!? faptu ca am passatu asta nu inseamna ca este singura mea masina ... inca o data cat de boii sunteti... NU STIM DA VORBIM k na asa ne creste ratingu pe site....RATATI get a life da nu in tuning...(va traduc sau plm...)

bunilla 16-04-07 15:54

daca tie iti place... din partea mea fa-i suicide doors pe spate si haionu sa se deschida in jos... sa fi sanatos...

dar vezi condu cu grija... ca e puternica... muuuhhahahaha

moza victor 16-04-07 15:59

ma bucur ca ai inteles....urmatil pe baiatu ca-i mai bine...;) eu unu ma dau batut ...nu vam rugat pe voi sa imi vindeti masina..nici sa o cumparati ...si nush ce ati adus vorba da na...vam rugat sa imi spuneti cam ce e ok si ce nu....si voi va bateti joc...comportativa ca oamenii maturi

Speedy5 16-04-07 16:47

analfabetule

moza victor 16-04-07 16:58

aa poftim Speedie5 ...? mai ducetiva in **** mea odata ca deja ma albiti la ****...nu credeam ca exista ata prostie si "prietenie " la voi aici...am intrat cu intentii bune de colaborare si am dat peste un morman de cacat...plec pana nu calc in el...macar am ras de mam spart bun si asa :D lool

hachi roku 16-04-07 18:20

Quote:

Originally Posted by moza victor (Post 854472)
eu unu ma dau batut ...

vezi sa nu ajungi batut pisatule, ca atunci o sa iti fie mai rau. enervezi cam multa lume pe aici pacaliciule.

moza victor 16-04-07 19:15

na deci pe bune nus curios de cauciucuri taiate sau parbrize sparte...si nici de alte incidente de genu ...eu imi cer scuze si sper ca o dam la pace ...chiar are rost sa ne batem joc? deci scuze si pace

moza victor 16-04-07 19:21

scuze oameni buni nu am vrut sa imi pun lumea in cap si sper ca poate o sa ne intelegem

FICu' 16-04-07 19:56

bah victoras eu am inteles ca o lasi mai moale, ca ti-a explicat cineva anumite lucruri, nu? nu trebuie sa raspunzi, doar sa te limitezi la tuning, corect?

moza victor 16-04-07 20:54

deocamdata o las moale de tot vreu sa ne cunoastem eu deocamdata invat cum stau treburile pe aici :)

florin_cars 16-04-07 23:08

stau bine in familie :lol:
in break..uneori escaladeaza in scandaluri :oops:

ce motor ai de 150CP? Passat mai nou?

criss 16-04-07 23:26

Quote:

Originally Posted by moza victor (Post 855070)
deocamdata o las moale de tot vreu sa ne cunoastem eu deocamdata invat cum stau treburile pe aici :)

WOW,pe cand ma gandeam sa-ti mai dau un cartonas,...daca tot ai apucat calea cea dreapta iti urez bafta cu tuningul si te asteptam pe 17 iunie la ORADEA ;)

moza victor 16-04-07 23:31

merci scuze din nou nus baiat nesi si n-as vrea ca prin oras sa va uitati urat la mine :) off poate gat masina asta odata pana atunci

Corse 16-04-07 23:44

bine ca e liniste acuma
poate te bagi cu ea la db drag. ca si asa ai decibeli de sare vopseaua.

moza victor 16-04-07 23:58

is un nima in drum pe langa Paulisan sau Nelu sau Chinezu si multi altziii pe care ii cunosc nu ma compar is la inceput si dau cu capu de toate peste tot :P

OltcitPower 17-04-07 00:07

hai sa ne intal...ca iti explic io unele treburi:)
nu fac rau:):):)

florin_cars 17-04-07 00:27

garantez pt el..numa' grija knd apare cu furia rosie turbo..k poate se sperie cei din jur.. :oops: :lol:

TM-84-DMX 17-04-07 15:31

Na Victor vezi k se poate si disctuta in liniste?! numa bine.

OltcitPower 17-04-07 21:01

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 855576)
garantez pt el..numa' grija knd apare cu furia rosie turbo..k poate se sperie cei din jur.. :oops: :lol:

ce zici secretu meu omu` pacii?
vrei sa fur V'urile sa ma fac ca incurc motoarele?:lol: :lol: :lol:
inca nu e turbata...e bolnavioara...iar.... cred ca am dusa o supapa de admisie

akimoto 17-04-07 21:16

Quote:

Originally Posted by moza victor (Post 854425)
muhahaha pilea pulii ce sunteti :D :D ITP voi chiar faceti asta pe bune pffff....va dau nish relatii daca trebe ...aaa si promit ca pun poze cu talonu sa vedem muhahahah ca am deja facut ITP'u...deci ALT BOU....altceva...mai aveti mah....? si masina nu emite NOXE daca asta era apropou... BA DECI MAM SATURAT DE IDIOTI...pot vb si yo cu cineva TREAZ?:idea:

am vrut sa-ti mai dau un cartonas si pentru asta, dar am vazut ca ti-ai cerut scuze...
incearca sa nu mai insulti oamenii ca nu-i frumos
si nici sanatos, sper sa nu ai probleme(tu sau masina) din cauza jignirilor care le-ai adus celor de pe aici
bafta
o sa ai nevoie

moza victor 17-04-07 23:20

ma si yo sper ! ma cam luat valu dar sunt dispus sa ma revansej cu orice ocazie
dar pe cine am jignit personal mi-am cerut scuze

TM-84-DMX 18-04-07 02:20

inka nu am primit nimik!

moza victor 18-04-07 10:36

scuze DMX :) m-am enervat exagerat si eu sunt mistocar de fel dar m-am "turmentat" mio trecut gata

iaRsirC 18-04-07 18:06

:lol:

http://www.chiken.de/bilder/chiken.jpg

Deevylls 24-04-07 13:33

Frumos la intalniri. Masini tot mai power. Tare-n Timishwuaua!

TM-84-DMX 25-04-07 18:08

ba dar tu cand ne mai arati bestia ?

sir_sanjei 28-04-07 00:20

poate ca sunt offtopic dar vad ca in ultima vreme toata lumea ii offtopic si vad ca fiecare se cearta cu fiecare, dar nah eu nu vreau sa ma cert cu nimeni pt nimic, fiecare cu parerea lui, am si eu o intrebare pt OLCITPOWER cati armasari ai pe puradel?
doar o simpla curiozitate si sa nu crezi ca iti jignesc masina dar si daca era un civic tot puradel era pt ca are dimensiuni mici. ciao

sir_sanjei 28-04-07 00:33

OLCITPOWER cati armasari are masinuta ta? si mai am o intrebare ce modele de masini ai reusit sa rupi la liniuta sau alte chestii?

OltcitPower 28-04-07 10:41

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 874678)
OLCITPOWER cati armasari are masinuta ta? si mai am o intrebare ce modele de masini ai reusit sa rupi la liniuta sau alte chestii?

stimabile sanjei,
cica am 54cai pe rabla, din care vreo 15 is mortzi din cauza unor probleme cu 1 supapa
liniutze&shit...no way! cand o sa am peste 100cai la roata...ne dam cu ce vrei tu:lol:
tuning nu inseamna numai liniutze si figuri la semafor, frana de mana, burnout, cum au in cap o gramada a tineretului de azi;)
o fac in primul rand pentru mine;)

moza victor 28-04-07 20:01

https://www.youtube.com/watch?v=6iORaj_M-_o burnout nu mam putut abtine:rolleyes2 tuning inseamna tot ce tine de masini inafara de dotarile cu care vine ea din fabrica nu? si bineinteles tot ce poti face cu imbunatatirile aduse pe masina doar daca nu sunt de forma adik degeaba:D

mattr|x`u 28-04-07 21:08

mie` mi`r fii parut rau de gume...:D

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning