![]() |
Re: Golf MK3 Steel Blue
Felicitari,cred ca nu sunt singuru care e de parerea ca acest golf 3 e unul dintre cele mai frumoase din RO.Bafta si multa grija in trafic :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si pentru un baiat care munceste si mai trebuie sa se imbrace sa manance si sa se duca si pe litoralul romanesc pentru mine nu e una din cele mai tari este CEA mai TARE din RO.....:lol: Tot respectul pentru Bebe :lol::lol::lol: |
Quote:
Scz zak de off... |
ffffoarte frumos g3 man felicitari pt munca depusa ,nu am avut rabdarea necesara vizionari tuturor paginilor dar din filmulet si ultimele poze a iesit ceva super.....daca gasesti pe cineva sa-ti faca si usile clean e gata....cum spunea si unu din colegi mai devreme mare grija an trafic cu toti drogatii si cocalarii cu masini de fite care nu prea au treaba cu semnele de circulatie ...an rest multa bafta an continuare si poate am privilegiu sa o vad si eu live....p.s.cand mai va antalniti si unde?
|
frumos frumos printre putinii oameni care se pricep sa scoata ce e mai bun dintr-un Mk3
felicitari ! |
bro,this mk3 e genul de masina care atunci cand trece pe langa tine iti trec fiori si ti se face pielea de gaina !
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa poza cu cele doua Volfuri.
Bafta cu ele baietii :). |
Quote:
e....fara cuvinte masina asta....foarte frumoasa!....in brasov e un singur mk3 care se apropie de felul in care arata al tau....dar inca e departe...in schimb e periculos tare..poate ati auzit de el.... 1.9 tdi... 301 hp... |
Spectacol rau masinuta!am vazut-o live prin Rahova si numai imi venea sa plec de langa ea!felicitari!am si eu o rugaminte daca se poate sa imi spui si mie unde ti-ai pus u abf-ul pe masina ca am si eu tot un g3 tot abf si nu-i mai dau de cap si as vrea cateva pareri de la cineva care a desfacut!eu stau in Rahova la Petre Ispirescu!sau daca imi poti da u cateva sfaturi as fi recunoscator!multumesc!
|
Quote:
|
Ok!multumesc frumos!
|
RESPECT ! mi se pare cel mai calumea VOLF de la noi din tara. Felicitari ZAK !
|
E absolut minunat cum arata golful asta . Am si eu o intrebare . Haionul l-ai facut tu pentru numar mic ? Sau ai cumparat de america ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ZAK , nu ne dai si noua detalii despre noul 1.8 turbo ? :lol:
p.s : sper ca nu te superi ca te-am dat de gol dar nu mam putut abtine :)) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
zak-ule ce faci omule ai pus motoru? acum ca tot a aflat lumea spunele adevarul numai tine secret!
|
Cat de bine poate sa arate! :D:D Succes cu ea incontinuare!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
exact
|
Quote:
Quote:
Esti secretara ?!?! =)) |
manager de proiect !
|
Nu mai induce lumea in eroare ca sub capacul ala tot abf-ul domneste! Tubulatura de la filtrul de aer e de la abf!
|
Quote:
|
O avea omu ITP-ul, nu mai fiti rai:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ia gata cu cu glumele despre cunoscatori si necunoscatori, e abf pe motorina, nu mai induceti lumea in "oroare"! :))
|
2 Attachment(s)
am mai facut una alta pe la masina asa de incheiere de vara ...
-ceasuri GTI -calul de la schimbator cu sport de pahare ..torpedou si deschidere de portbagaj -geamuri electrice -si am probat o janta de pe spate sa vad daca intra si pe fata .. sa iau in calcul cat de mari pot sa le fac si pe fata . |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning