![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
nope dar inlocuit becuri+montat capace se incadreaza
|
care este data pana cand trebuiesc tremise fisele de inscriere? stie careva?
voon, droopy, ramaneti on-topic va rog |
Asteptam fisele din partea organizatorului deocamdata.
Golf-ul lui BLS nu mai intra fiindca n-a reusit s-o vopseasca. Bara si masca sunt alta nuanta decat restul masinii. Adi, cand cauti piese pe internet, la accesorii tuning gasesti: faruri, stopuri, presuri, volane, schimbatoare de viteze, grile si inca o gramada de lucruri. Daca aceste elemente sunt catalogate ca fiind de tuning si cineva le cumpara si le monteaza inseamna ca si-a schimbat look-ul masinii. Ca a modificat-o. Tu ti-ai facut farurile custom (daca s-ar fi gasit si pentru masina ta cu siguranta n-ai mai fi statsa le confectionezi si ti-ai fi montat unele din comert). Hai sa nu mai bagam nicio masina in afara de a lui Bobby atunci. Ca in restul nu s-au investit bani... Suntem la Ploiesti, si aici tuning-ul masinilor se numara pe degete. Daca eram in Bucuresti nu stiam ce masini sa mai bagam, dar asta fiind situatia, incercam sa intram cu ce putem. Daca te-as fi invitat pe tine sa expui masina ai fi zis: Du-te bah d-aici, sa imi zgarie mie masina vreo gagica, sau sa se atinga eu stiu ce cocalar de ea? Nu, nu! Ascona C a lui Catalin... are jante, folie, bad boy look si e lasata din suspensie. Multe masini au asta. E o Ascona intr-adevar. E de apreciat. Dar hai sa bagam masini care si-au schimbat becurile de pozitie cu unele albastre si si-au innegrit farurile cu lumanarea sau vorba lui VOON, care si-au schimbat uleiul. :peace: Facem ce putem, bagam ce avem mai frumos. Ca nu-i plac unele masini lui Adi (care nu mai face parte din club cum a repetat in nenumarate randuri) nu inseamna ca nu plac la toata lumea, desi si parerea lui conteaza. Multumim pentru pareri! |
Si pana la urma ati hotarat ceva sau inca mai dezbateti ce masini vor intra la expo?
|
asteptam fisele de inscriere si pe urma definitivam lista...
adi.....vectre,golfuri sunt pe toate drumurile,mda....imi pare rau ca nu avem pagani zonda in club,veyron,f50 si alte raritatzi..... ideea ai inteles-o tu dar ca de obicei esti gica contra;) masina ta expusa cu capota inchisa ce arata?niste faruri homemade si????doar catziva stiu de fapt ce ''ascunde''.ideeea era ca masinile expuse sa ''arate bine'';) uitasem,adiviteza vrei sa expui choperul? |
1 va multumesc ca v-ati gandit si la mine. Sper sa reusesc sa ajung. Am multe surprize de aratat. Daca ajung , nu o sa fiti dezamagiti. Daca nu asta este.
2 daca tot se expun motoare ar trebui luat in calcul cel al lui adi viteza si cel al lui Nea Rabaru ( ala chiar trebuie expus , parerea mea e sa il bagam la Red Zone styling ) Suzuki chiar e monstru. Cele 2 motocilete ar fi o prezenta placuta la 4tuning. Ganditi-va doar ca nimeni nu are asemenea motoare. |
Quote:
acum se vor sesiza si vor spune ca e 4tuning nu 2tuning:) dar eu vreau sa fim noi mai cu motz:P |
Nu ma deranjeaza sa-l expun...chiar mi-ar face placere....vorbiti cu organizatorii daca sunt permise si motoare sau numai masini.
PS Ursul meu nu va place din cate vad....las' ca-l alerg prin parcare ...il pun sa faca cercuri pana ameteste:D |
Quote:
|
pot sa va ajut si eu cu un motor clasic din anii 80' preparat ca la carte... chiar arata foarte bine si nu ocupa mult loc ... este un 2.5 in 4 pistoane de citro ... donu sua taz... daca vreti puteti s aveniti sa vedeti cum e... si facem unu de show .. sa fie usor de transportat :-)
|
Quote:
|
da' daca apuc sa pun eu pe rabla instalatia de turbo si sa completez interiorul,poate poate ii fac si o colantare? :D
|
pregatiti-va totzi si cand vor sosi fisele de inscriere stabilim impreuna ce si cum....
|
tot ce conteaza este sa iasa frumos ... spre extrem de frumos :D eu doar cu atat pot sa contribui ... si speram rezultatele la drag :D hai sa fie cu noroc... ne auzim ;)
|
pana acum avem
bobi mom e30... sufletel-focus adr-ul-audi tt bala-golf 3 lista ramane deschisa,asteptam sugestii;) |
Quote:
|
MOM-ul merge numai dc reushesc sa-l pregatesc 100% adik: mai am de revopsit o usa si un prag, sa-l pun pe burta(strict pt 4tuning days), volan si schimbator( Don-ule ma bazez pe tine) si neaparat sa-i curat cumva motorul (de praf...nu de ulei):P
Maxim....maxim am spus! Da?????? Fete avem pt prezentare?????:rolleyes2 |
Quote:
|
E vorba de fete frumoase ...
|
Quote:
Crezi ca stii? |
Nu stiu ,dar imi imaginez :lol:
Oricum nu eu decid cine aduce fetele ... |
Quote:
|
Quote:
bobi nu se poate sa lipsesti....masina ta nu trebuie sa rateze un asemenea eveniment,si nici cel din tulcea din mai 402m;) shantzu,nota 2,stai jos!!!:) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De maine ma apuc de mashina....o vopsesc singur!:-P |
Quote:
ATENTIE, URMEAZA POCNITORI !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
....sau mai concis in exprimare ;)
|
Quote:
Ce pot sa spun. Incerc sa dau de Gratian cat mai repede ca sa rezolvam o data cu standul. Bobby suna-ma maine sa discutam. Am gasit ceva interesant dar trebuie sa vezi si tu. ;) |
Preturi? Da cineva si niste preturi?
|
Quote:
|
Dc sunt mai multe nu se face reducere? 3 la pret de 2 sau ceva de genul... Adica e criza in toate domeniile
|
Ma oftic ca nu exista moto pentru transport persoane...le dadeam la toate loc la geam :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning