![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
oricum la ce fata avea politaiul show-ul din interior a fost garantat!:)))))))
|
Ma bucur ca se mai ocupa cineva si de batranele noastre dacii :D o sa arate traznet vopsita :-) bafta in continuare cu proiectul 8)
|
mersi de aprecieri:) am vazut si o parte din pozele tale....
stie careva cam cat ma costa sa schimb o placa de presiune? undeva intr-un servis mai bunicel asa, nu neaaparat pe marginea drumului... ca singur pe marginea drumului nu pot ca e destul de mult de munca si e si frig pe afara, chit ca ma ajuta si bolidu tot e super dificil de schimbat... astept parerile voastre... |
"Capul de creta" spune ca luneta si geamurile de pe fatza snt foarte importante si trebuie vizibilitate maxima...asa spune el..dar dupa ce omologhezi folia nu tot asa se vede prin ea?snt inconstienti militienii astia frate..au numai idei tampite.Ori ca e omologata ori ca nu e tot asa se vede prin ea......
|
Quote:
|
mersi pt sfat, asa am si facut:) placa rulment disc:) si inclusiv cablu de ambreaj daca ma crezi:lol:, placa era fisurata iar soarele era cam prapadit, rulementul era varza iar discu ar mai fi mers... dar am dezis sa iau tot chitul:) manopera a fost 200 si sa facut cam in 3 ore asa:D sau descurcat de minine baietii, si bonus am primit si o reglare la carburator de nota de zece de parca acum treace ma tare...:lol: sau e doar in mintea mea:)
maine am programare la geometrie schimb bieletele cu modelul nou si geometria de riguare:) |
Bravo ai facut o treba buna si daca continui asa o sa iasa o dacie foarte frumoasa . Bafta:D
|
Quote:
|
Ce vrei sa zici cu asta?:>
|
"AS-ul" mai e pana apare:lol: am o groasa de facut pana acolo... prioritatea nr1 pe anu asta este tablaria... o sa incep sa pun deoparte sa fac tabla si vopseaua ca nu se mai poate....
|
Atunci bafta cu ce ti-ai propus.Dar totusi as vrea sa aflu care e asul.....;)
|
Asta nu as putea sa spun eu....toate la timpul lor.8)
|
Nu stiu de ce dar am o banuiala . Cred ca o sa iasa ceva placut si frumos . Ai dreptate toate la timpul lor;) B-)
|
cand o sai vina randul "asu-lui" o sa vezi exact ce e... momentan nu ma pot pronunta pentru ca nu este ceva sigur, nu sunt sigur ca asa va iesi:) eu sper dar ramane de vazut:)
|
Atunci bafta cu "AS-ul" si speram sa iasa ceva frumos .
|
din cate am vazut o sa ai ft mult de muncit la tabla, are carii in multe locuri. iti doresc spor cand te vei apuca de ea si un sudor bun.
|
Si uite asa s`a umplut o pagina cu "asi"... ceva concret avem?.. daca da, spune ce .. daca nu, postam degeaba ....
|
Cand am scris, ca inca nu a aruncat "as-ul" din maneca, m-am referit la faptul ca nu a aratat inca ce se poate face cu masina.Am discutat, cu Cristi, referitor la planurile de viitor, omul vrea sa faca tablaria cap-coada, o vopsea proaspata, elemente reconditionate.Chiar in seara asta vorbeam despre eventuale nuante de culoare pe care ar vrea sa le puna pe masina.
Oricum, ma astept la un rezultat foarte bun, intr-un stil clar, oldschool. |
6 Attachment(s)
ca sa nu moara topicu 2-3 poze de azi...
si in materie de jante cam asa ceva as vrea in viitor:oops: dar momentan sunt doar vise:-P |
ma inteleg ca ai unele deficiente dar nici sa pui niste roti calumea nu esti in stare?!????!!!?!
vezi dreaq ca ai gumele pe dos puse....:)))))))0 |
Quote:
|
ai fix pwla....
|
Quote:
|
Are aspect de Rat Rod...destul de interesant :D.
|
Quote:
andi nu e rat rod e doar ruginita:lol::lol: oricum arata interesant... |
frate nu mi-o lua in nume de rau arata binisor masina ..dar tu deja o dai in jante in nush mai cate ..dar o sa ii pierzi tablaria pe drum de rugina ..fa-i prima tabla tinichigerie tot si apoi gandestete jante si numai stiu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
pana atunci nu o mai menaja..ia si tu toate gropile si damburile aferente sa se scuture de toata caria,ca atunci cand te apuci sa vezi mai bine unde trebuie sudat!ia exemplu lu brosko'....:))))
|
Quote:
Are probleme cu rugina, dar se vor rezolva in cel mai scurt timp, in limita posibilitatilor.Toate se fac pe rand. Cam asa sta treaba. |
si in plus nici nu e vremea....unii numai vorbe stiu sa faca,fapte mai putin sau chiar deloc!
|
Quote:
@Alex4u, stii cum este sa mergi cu o baba ruginita si sa ai discuri fata-spate? |
Quote:
cred ca intr-un an am facut destul de multe modificari care se vad dar se si simt:) o sa fac zilele viitoare si o lista cu ce prostii am pus pe ea... asa puse din vorbe;) |
la ce sa faci ma liste...threadul asta pt ce e?! cine doreste poate sa rasfoiasca pagina cu pagina....
|
cristi i-ai pus lampile de la mine ??? :D
|
Quote:
Quote:
|
pai si unde e lista? desii am citit tot threatul ma gandesc ca sunt chestii pe care nu le-ai scris aici.
sa dai o bere la baieti cand implineste anu, ca sa ai parte de ea inca un an:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning