![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
andu cursa:D
|
volanu e de fiat 126 ... si mai stiu ca a fost dat jos de pe un fiat .... in rest nu am informatii .... o sa atasez niste poze cu volanu ... cred ca ai fost beat cand ai postat ! nu l`am luat de pe Lada aia rosie la care i`ai spart tu sticlele la ceasurile de bord ? :)) |
2 Attachment(s)
1 masina provine de pe FIAT 126 (fabricatie)
2 stiu ca volanu lai luat de pe o lada ... dar baietii de mai sus iti reprosau de unde provine volanu nu de unde lai luat tu ... 3 GATA CU OFF __________________________________________________ __________ de azi .... + un radiator de caldura la care va cer si eu o parere cam unde sa il pozitionez ? (astept mai multe ideei ) |
bara arata foarte bine ,,,,,, :rolleyes2de lucru nu zik..k nu a fost ...dk nu-ti merge capu nu prea ai cum sa prinzi bara uniform....:D.dar noi am reusit .... foarte frumos.....iar de radiator ....zik k o sa-ti fie cald la iarna :lol:...probabil viitoare ;) din cate stiu maine urmeaza bordu si instalatiia electrica ,,,,, ne vedem ;) 8)
|
Nu mai e mult si o scoti pe strazi....
|
Quote:
|
Quote:
bine ca ai reusit cu instalatia ... mersi mult E PREGATITA SI INSTALATIA |
7 Attachment(s)
niste poze...........
|
auzi acele de la ceasuri turometru si kilometraj de pe ce masina sunt?
|
tapiteria este bestiala .... bv .... mai ales plafonul ... eee o nebunie .
|
Plafonul nici din fabrica nu putea fi facut mai bine...
Celelalte obiecte imbracate, arata bine, dar se vor murdari extrem de repede, plus ca nu este bine sa abunzi in culoarea asta... |
Quote:
daca are grija nu cred ca se vor murdarii asa repede, plus ca sunt sigur ca va avea grija de masina. acum ca am vazuto live arata mortal de bine, cel putin mie imi place contrastu dintre culoare si geamuri(nu numai mie) |
Nu,nu numai tie. :lol: Arata foarte bine! Pe strazi, cand o vedem pe strazi? :twisted:
|
:evil_laug
Arata bine e foarte reusit plafonul. :) Spoor krf. Alex4u am impresia ca sunt ceasuri de 1310 pe injectie,astea,modele mai noi. Asa stiu eu. |
singurul lucru care nu-mi place este ca nu ai imbracat si parasolarele in "Carouri",in rest,totul e dichisit ca la carte. felicitari pentru munca depusa
|
nu prea pot sa zic multe fiindca am ramas cam mut! Sunt curios cum va arata masina cand va fi gata! Te felicit pt munca depusa! - intrebare:
1. La schimbarile de temperatura acea stofa nu se va dezlipi de plastic (adica atuncea cand se formeaza condens) ? 2. Ai cusut ata cu ceva masina speciala sau doar ai lipit-o? |
hmmm....frumoasa treaba va iesi la final...:Xspor pe mai departe...
|
Quote:
Quote:
2 materialu de pe tavan e cusut , ca sa intre tijele alea , apoi in zona chederelor e lipita Quote:
"NNoSSpeedLLimit (8 months ago) decat dacia asta...mai bn ma duc dreq" |
atunci nu cred ca arata tot asa:)
|
4 Attachment(s)
Quote:
----------------------------------------------------------------------- DE AZI !!! |
chiar da bine...bafta
|
Īmi place foarte mult interiorul... Se potriveşte şi volanul īn acest tablou numit OLD SCHOOL CARS!
Īn stanga pe bord o să vină vreun ceas? |
sa inteleg ca ai terminat cu volanul ? :P
|
Imi place cum a iesit interiorul, dar oare cum ar fi fost daca puneai imitatie de piele negra in loc?... sau crem. :shock: oricum e custom, deci tie sati placa sa o conduci. ;)
|
Frumos domne, ce sa mai....ai o masina foarte tare.Sa nu uiti sa dai o mana de vopsea pe volan, pe partea metalica, am vazut ca a cam ciupit-o rugina.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________________________________________ _______________ azi am montat in cele din urma si geamurile electrice , defapt erau montate dar nu erau fixate si toate cele ,erau doar in usa . am mai aranjat unele fire bla bla .... |
oare se face urat materialul de pe bord din cauza radiatorului de la parbriz?(dezaburire parbriz) Oricum ai facut ceva de vis frumos!Sa o porti sanatos
|
Quote:
bha lasal in pace daca atata il duce pe om capu sa se lege de alti " prieteni " de lui...... oricum banuiesc ca omu nu stie ce e intradevar munca ,,,,, |
Quote:
Masina arata foarte specaculos cu tot cu bord cu electric-ul facut (a-z) 8)geamurile montate fixate etc...:lol:oglinzi .....:lol:absolut totul facut ca la carte ..... imi place ....bafta la update,,,,, si numa drumuri bune ..... :o ----------------------------------------------------------------------- :D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :DD:D:D:D:D:D:D:D Intradevar sa ai o masina pe placul tau trebuie sa pui umarul la treaba si sa fi bine sponsorizat,,,,,,:D pana la final cam toti reusesc sa isi faca ce isi doresc mai devreme sau mai tarziu............:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
se lucreaza la fetele de usi :shock: + o poza bonus
|
jmeker suportul de toba....un an am mers si io la fel!:)))
|
Multi merg asa fara sa-i deranjeze cu ceva :))) Nu vad o problema in asta....poate doar estetica.
Noroc !! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
nu o sa tina cauciucul ala.se coace si se rupe...
|
cel mai simplu si mai eficient mi se pare sa faci un "colier" de tabla prins la jumatea tobei...legat de caroserie cu un tampon de cauciuc!
|
nu mai radeti baeti de suportul lui de la toba..am vzt eu la masini straine asa ceva......
|
A ras cineva ?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning