![]() |
Re: .:Semnaturile voastre facute de noi !!:.
ma cher nu ma ajuta nimeni si pe mine cu o semnatura ???hai ca dau o bere :D.sau zicetim cum le faceti sa incerc sa imi fac eu daca nu vreti sa imi faceti. astept un semn de viatza de la voi si sper sa fie bun :D
|
1 Attachment(s)
ti-am facut eu ceva...relativ simplutz....sper sa-ti placa.. :arrow:
|
am si yo o intrebare pt cei care se pricep mai bine la gif-uri...nu stiu cum sa explic ca sa se inteleaga...deci...cum fac...o animatie...in care sa intre o anumita poza in "cadru" dintr-o parte....dar sa vina mai....lin...ca am incercat sa misc cate putin poza in fiecare frame dar cand dau play se vede cam sacadata miscarea pozei..adica nu e continua...e mai intrerupta...astept un raspuns :D
|
ms.vad ca o persoana so bagat sa ma ajute ca restu nu mo bagat in seama...da dc nush ca eu nu imi amintesc sa va fi facut ceva rau.ms nytrous_oxide05 mare domn!!
|
2 Attachment(s)
Care e dragutz sa-mi faca si mie o semnatura plz ??? Vreau sa fie animata...sa scrie Costin si apoi sigla de la Suzuki ..iar in a 2-a faza..sa fie poza asta cu motocicleta...Multumesc...Astept :*
|
5 Attachment(s)
care ma poate ajuta.. sa iasa ceva frumos va rog.. va pun niste poze cu masina.. si sa scrie si VROOOM RACING vedeti voi cum faceti cva frumos .
|
2 Attachment(s)
va rog eu frumos vreau si eu o semnatura animata cu pozele astea doua:
PS:nu pot sa imi pun de nici un fel semnatura :oops: |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
6 Attachment(s)
Quote:
Acuma as avea nevoie de o semnatura misto,ceva in care sa intre si ceva specific pirateriei,ceva cu un rechin,combinate cu o poza cu masina,sau cu actuala semnatura. |
Re: Semnaturile voastre facute de noi
7 Attachment(s)
sall . v-as ruga daca putei sa imi faceti si mie o semnatura gif . cu pozele astea .. as vrea sa fie prima cea cu numele meu 2. cea cu bmw 3 no speed.. si pe urma restul pozelor ...multumesc .. astept sa fie postata aici ;);)
|
imi face si mie cineva semnatura ,,, sau nu ma baga nimeni in seama :(
|
dar mie imi mai faceti?????pls
|
eu nu mai intreb.. :P
|
5 Attachment(s)
pls daca se poate - imagininile atasate - nu conteaza ordinea - gif cu toate imaginile sa mearga ca un filmuletz
ms anticipat pt orice amator |
2 Attachment(s)
as vrea si eu daca se poate sami faceti ceva,sa puneti imaginea cu dragonu dar fara brat intre scris,sa fie ceva ce poate fi scos la imprimanta si apoi lipita pe masina va rog mult de tot,multumesc anticipat !!!
|
1 Attachment(s)
ptr import_skillzzz...le fac si pe celelalte acum...cum le termin le postez...ps...acum am vazut ca am omis o poza...
|
Quote:
Sunt pozele cu cateva posturi mai sus :) 10x:peace: |
1 Attachment(s)
ptr mari4speed...ps...nu mai puneti poze multe ptr facut...nu a iesit cn stie ce ptr ca au fost poze multe si ca sa nu fie prea multe frameuri.......una mai fac si gata...ca sunt obosit...
|
1 Attachment(s)
gata....atat pe ziua de azi...multumiti ??
|
Quote:
|
imi face si mie cineva semnatura cum am explicat mai sus,pentru ca vreau so lipesc pe masina,va rog foarte frumos !!!
|
19 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte poate cineva sa imi puna si mi cap la cap intr-u gif... tot ce este aici in ordine... eu am tot incercat de multe ori da nu stiu ce poate sa aiba reusesc, fac gifu... merge... dupa cum vedeti linckul de la semnatura este catre gif... si semnatura este tot gif-ul da nu se misca... nu stiu ce are am incercat o gramada de variante... deci pe calc. si pe pagina pt. hosting merge... dar la semnatura nu :?: nu imi pot imagina :???:
deci daca are cineva timp si vointa pt asta pls :D nu e nici o graba 8) |
inca ceva sorry ca sunt prea multe da... de :P
|
1 Attachment(s)
mah...m-as risca...da nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin :))...mai bine pune numele la fiecare poza cu 1,2,3 ca sa stiu ordinea...si punele intro arhiva ;)
edit: am uploadat poza aia care ai puso pe imageshack la mn poate iti merge...pune la semnatura linkul ala |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mda... tot nu merge daca pun likul exact cum este imi spune invalide file.... si si daca pun fara [IMG] in Fata si in spate o ia da tot statica.....
asa uite arhiva aici... ele ereau numerotate dar... nu m-am gandit deloc ca nu se pastreaza numele... :P inca ceva... vezi daca poti si ai chef ca la atatea poze... sa te joci putin si cu rezolutia... (nu am avut timp de asta deloc) incat poate reusesti sa ii dai un aspect mai mare cand e pusa la semnatura :D da... fara sa se micsoreze lungimea :D |
inca ceva da sa-o faci fara delay intre ele sa iase cntinu sau vezi pe la care pui delay in cat sa para evacuarea reala :D
|
inca ceva acum am observat trebuiesc puse in ordine descrescatoare pt ca sa dea impresa ca ies flacarile.... le aveam eu numerotate gresit.... asa iti da impresia ca intra in evacuare si arata ciudat :P
P.S. ne e nicio graba poti cand e gata e gata deci este Low Priority |
Eu inca mai sper ca nu m-ati uitat cu o smnatura gif cu elementele pe care vi le-am propus,ms.:sad:
|
imi poate face si mie o sigla?(sa scrire ceva cu Xtream boys)pls......
multumesc anticipat |
chiar vad ca nu mai face nimeni semnaturi...eu nu prea am timp de ele...de-aia nici nu VT-ul nu am mai progresat...din lipsa de timp..dak pot zilele astea mai fac eu cateva
|
as vrea si eu dak se poate sa mi se adauge in poza de jos in colt cuvantul "fan" dar sa fie mai stilizat :D......multumesc mult....si dak poate sa imi faca si mie cineva o placuta de imatriculara cu ''Bodo" as fii recunoscator......multumesc mult !!!
|
nu merge :((.....dak e cineva care poza sa imi dea un pm sa ii dau poza
|
1 Attachment(s)
fratilor mai imi face-ti si mie o semnatura cu poze asta????????
pls Vreau sai puneti flashuri si sa scrie Silviu$ |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sper sa iti placa;)
am facut mai multe variante:lol: |
ms ;) ;) ;) ;)
|
1 Attachment(s)
cu placere....ma bucur ca tia placut;)
si asta e pt RUVER;) :arrow: :arrow: |
6 Attachment(s)
salut am si yo o rugaminte .......dak puteti sami faceti si mie o semnatura cu masinile la care am lucrat pana akum ...........si ce am mai pus aici....... va rog frumos
...............multumesc anticipat ....... |
2 Attachment(s)
ma scuzti .ar mai fi o 2 imagini ,,,,,,,,,,,,,,va rog frumos ajutatima si pe mine .
multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning