![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Nu uitati ca a fost A si A1
|
da ma yz ... A1 pana la 76 cp si A de la 76cp la 100cp ... numai ca ... plm ... spune si tu .. ti se pare corect cu un motor aspirat de 100cp sa te dai la aceasi clasa cu un motor turbo de 105 cp ?
|
uite...sa zicem ca unele motoare....(in cazul asta clio tau)..sunt dezavantajate . dar spune-mi si mie o incadrare perfecta..sau mai aproape de realitate decat asta. da sa nu ma iei cu dyno...sau alte alea...vorbesc de ceva ce e posibil la o cursa de 1 zi. fara calificari. si incerca sa te gandesti si la alte masini...nu numai cazul tau. ai sa vezi..ca nu gasesti ceva mai bun de atat. ,, daca faci sa fie bn ptr tine...o sa fie rau pentru altii...si asa mai departe. si asta se intampla fiindca amsinile sunt foarte diferite...aspirate turbo grele usoare tarctiune fata spate 4x4 motor central potential de tuning ridicat sau scazut si asa mai departe. dupa parerea mea...totul tine de ce masini ti-ai ales....adica..ti-o cam faci cu mana ta:).
|
Quote:
:))) :))) :))) :))) deci zz spunei lui o incadrare perfecta da? dar sa nu il iei cu dino ca plm doame cat am putut sa rad cand am citit postul asta ... e foarte tare s-a gasit cine sa raspunda :))))) |
Quote:
|
Quote:
|
SINGURUL LUCRU CU CARE NU AM FOST DE ACORD LA CURSA ASTA A FOST : " COEFICIENTUL DE TRACTIUNE " ... in rest era foarte ok ... leo .. masina ti-o alegi si dupa finante , nu te gandesti numai la ce clasa se va incadra la legale ...
|
2 Attachment(s)
new car in town :twisted:
|
Quote:
|
metal esti la romano-americana? :)
LEO ;).Ai dreptate in postul tau.Un up de la mne ;) |
Quote:
numai ca tu uiti de "palmele" care le-ai luat acum ceva timp din cauza "posturilor plauzibile" pe care le tot scriai asa e daca nu scriai tu postul ala zz nu ar fi stiut ... PS: daca ai uitat, incearca sa iti aduci aminte postul lui quick shifter ;) iar incepi sa te dai racer pe aici .... |
vai ms..ca imi aduci aminte...chiar trebuia?...sau din cauza posturilor alea ...trebuie sa fiu pus la perete toata viata. sa nu mai scriu nimik chiar daca e adevarat. .. sa o lasam asha..ca deja suntem offtopic..si nu vreau sa ma enervez de ziua mea:)
|
Quote:
la multi ani ;) |
ms ms:)
|
Quote:
da la romano-americana e in bucuresti |
da sunt 8)
|
Hai ca vad ca populati topicul asta , deci o sa vedeti si postul asta !!!
Ce ar fi sa ne strangem noi intr-un weeekend , dupa 4tuning festival ca multi o sa fie Bucuresti !!! Sa ne strangem toti asa la o discutie , o tigare , un suc dupa ... vedem .. cu prietene , fiecare cum vrea ... Nu neaparat fodatori ca sunt cu sotiile si asa mai departe , dar putem sa ne organizam si noi ... S-asa ne lipseste o intalnire majora ... Tragem si o sedinta foto , vedem ... DAR TOTI (aici ma refer in mod special la cotizanti) nu neparat la cei insurati care dirijeaza clubul !!! CE ZICETI ??? -= vbeam de x-team , sa nu va aud pe cei care nu faceti parte ca imprastiati off-topic pe aici ca va stramb picioarele !!! =- |
metal..mare greseala,acolo sunt si eu si as da foc la facultatea aia :))
ZZZ..I`m in,chiar ar fii bine sa facem o adunare ;),daca nu saptamanal odata la 2 saptamani :D.Deci pentru orice eu sunt dispus la orice negociere ;). PS:nu o sa fii niciodata varmiu bah :)) ca sa intri in clan e cam scump :P :)) |
zzz eu nu fac parte din xteam... dar pot sa vin? asa doar ca imi esti simpatic... pot sa vin sa-ti fac galerie? :lol:
|
inseamna ca eu trebuie sa imi aduc un far sau o bara ceva de la masina :)))) cu care sa fac poza
daca trece sa ma ia si pe mine cineva vin cu ceea mai mare placere |
ala de mai sus e postul meu .. rog pe ady_yzf sa il schimbe ... postam de pe laptopul lu edy si nu m-am uitat ca era logat el cu userul lui ... SCUZE :)
|
sal'tare, baieti! voi merge si eu la bucuresti. subscriu ideii unei adunari post-festival, ca locatie consider ok zona agronomie, e si aproape de romexpo. careva d'acord?
ps: vreau sa ma inscriu in echipa voastra. a.r.:wave: |
YZF...da-mi si mie te rog un pret la o configuratie pt subwoofer cu tot ce trebuie la el ca sa cante ca nu ma pricep :D head-unit am un pioneer deh 40mp care din cate stiu are iesiri pt subwoofer da nu stiu exact ce fac :lol: nu vreau ceva scumo dar nici o zdranganitoare,,stii tu mai bine
|
6 Attachment(s)
X-TEAM RACING CLUB
|
misto masina ...chiar e nervoasa
|
Welcome back YZE!!! :D We missed you! :)
|
Mersi , si am revenit si cu o diploma , pt semi-finalist la una din grupele de la Cursa Toamnei din Braila , unde am fost gasca mare cu X-Team Racing Club .
Sa vada lumea de ce cei din tara (si constanta ) considera X-Team Racing Club sunt inca pe primul loc In Constanta ba chiar in toata Dobrogea. Data viitoare vreau sa vad mai multi membri la start si in deplasari si la noi acasa. Numai bine |
welcome bac aditza trai-ti-ar acordul si calculatorul lui de bord ... ceilalti ce au facut la braila ? ? ?
|
Am facut bine toti , o impresie buna , fiecare din ei au facut cel putin 2 masini .
|
Quote:
|
De ce draga ?:) am zis ceva gresit ?:)
|
'te'n gura cu "gluburile" voastre...ce nu zici mah ce castigatori a-ti avut la grupe...ca noi am avut la D, E si F :)
|
ery ... care voi ? ? ? :) :) ca nu v-am vazut pe acolo in afara de mihai ... in rest stateati si dormeati ca ... :)) :) :)
|
Lasa celelalte orase ERY , cei din Constanta ce ati facut ? :) vba lu footix ( bucuresti e bucuresti , voi sunteti Cta )
|
Quote:
|
da da da ... ce sa zici si tu acum .... :)
|
:D hai va pup....X Team the best...happy now ? ;)
|
uuurrraaaa urrraaaa ERY ne iubeste :))))) glumim bre , ( face bine la imagine ) :)) hahaha
|
ANUNT X-TEAM
Datorita unor intamplari recente , pe care unii le stiu iar pt altii preferam sa nu le dezvaluim , urmatorii NU mai sunt membrii X-Team Racing Club Constanta la cererea presedintelui X-Team si a unor membri fondatori datorita discutiilor , problemelor , divergentelor si altele . Membrii exclusi sunt : ZZZ , ZLA ( hellman ) si ZNA ( iulia ). Andu a preferat sa fac clar si pt viitor ca regulile impuse de club la inscriere trebuie respectate , mai ales cea a respectului reciproc fata de membrii clubului sau a altor cluburi. Imi pare rau pt acesti membri dar asta este situatia , dar nu au fost niste intamplari placute. Conducerea X-Team Racing Club Constanta. |
imi pare rau sa aud asta despre cei 3 care intamplator imi sunt si prieteni si sper ca situatia sa se remedieze odata cu trecerea timpului.nu uitati ca totusi, constanta este un oras mic,iar comunitatea racer-ilor este si mai mica.niciodata nu stii in ce imprejurari ne vom intalni....numai bine tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning