![]() |
Re:
Quote:
|
Bah fratzilor, nu mai incurcati oamenii, in pana lu' Hector...
Ca cica e nush ce culoare la semn... Ce culori are mah semnul dela Peugeot ??? Sau ca e Hyundai... si cica e \"caldutz\"... :boxing: Hai nene de acum cand pune cineva o masina sa spunem marca si modelul pe care-l credem noi... Ca altfel, pun draqu toata lista cu masini existente si am ghicit... Hai sa incercam sa nu mai bagam concepte sau serii super exclusiviste, alde Koenigsegg, Laraji Fulgura sau Parradine, etc... Imi tocesc degetele aicea cautand... :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mai pun odata poza mea..sa va vad...primul indiciu: nu e americana :P
|
Pai nici nu are aspecte de americanca
Parerea mea: NISSAN sau SUBARU |
A spus ca nu e americana pentru ca a fost redenumita ford.jpg :lol:
Si mie imi face impresie de sportiva japoneza din anii '70... da' nu ma arunc asa la ghici, momentan is in stadiu de documentare. |
Atentie, poza nu e intoarsa, are volanul pe dreapta... :P :D
|
heh...emblema pare de Rover :) dar habar n-am ce masina e :)
|
Asa am is si eu initial, ca e emblema de Rover... inca nu sunt convins, dar cred ca acolo e o iluzie optica... A pus el un dreptunghi negru ca sa acopere emblema si a iesit ceva care seamana cu aia de la Rover.
Indicii destul de pretioase sunt si restul locurilor cenzurate de pe laterala ;) |
Bine, hai ca n-o mai dau la ghici : E SUBARU
|
1 Attachment(s)
ca zicea Hammer de subaru, seamana cu Subaru Leone (1971)
|
Nu e Subaru...indiciul nr2 :modelul a aparut in 1970...si da, am cenzurat tot ce trebuie... :P :D
|
Am asteptat sa apara Hondaru ca sa nu ma bag pe teritoriu' lui, da' vad ca nu e pe faza... E vorba de Honda 1300 Coupe...
|
1 Attachment(s)
:?:
|
3 Attachment(s)
sa pun si eu ceva ce am gasit pe net... nu cereti indicii ca nu-i stiu decat numele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning