![]() |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
Quote:
|
Si mie imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu pragul,dar ce sa faci in viata trebuie sa mergi cu capul sus si la bine si la rau,raul nu te intreaba daca esti pregatit. Oricum a fost bine pana la final.
Ma bucur ca am fost alaturi de tine la Bucuresti chiar daca a fost pentru o zi. Capul sus si mergi mai departe. Felicitari. |
arata chiar foarte bn masina cam asa ar trebuia sa iasa din fabrica :D atunci cred ca in mod sigur as cumpara si eu una :P .. apropo cam cat te-a costat tuning-ul aprox ?? bafta si ai grija de ea ;)
|
RRedman multumesc pentru apreciere.
cosminel_DAC multumesc inca o data pentru sustinere :D yulyCCI nu am facut un calcul...multa bafta si tie. |
Sa inteleg ca ti-au placut cele 3 poze ale mele....observ ca una a ajuns la avatar:>:):twisted:
|
Quote:
|
felicitari pentru participarea la 4tuning days si pentru munca depusa,ai facut un lucru bun si cu gust...te-am vazut ieri pe la 1 pe spaniei la semafor,arata bine:Dbafta in continuare
|
3 Attachment(s)
Astazi , de curiozitate, am pus jantele lui Cosmin pe kyd...cateva poze...ce parere aveti?
|
Quote:
|
icstrem_no1 cum am precizat...nu sunt jantele mele l-am pus doar ca sa imi fac o idee :D
|
Silviule,vezi ca luai o bordura cu janta ta,dreapta spate. Sper sa nu te superi.8)
|
cosminel_DAC decat una =)) ia si u mai multe ca asa poate le schimb mai rapid :))
|
Parerea mea e ca arata mai bine ca design cu astea negre cu gri;)
Dar nici celelalte nu sunt "rele" |
Ti-ai facut clean la bara fata la numar ai adus la nivel sa aplici tot acolo numarul? ce combinatie ai facut?
Puteai sa pui nr in alt loc sau sa lasi asa subtire suportul de nr cand il puneai sa stea la fata cu bara...nu-mi palce miscarea facuta |
Da,probabil ar trebui sa-si puna numerele in geam !
Sau cel mai bine Americaneste....fara nr pe fata ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning