![]() |
Re: Dacia PTM
1 Attachment(s)
dupa cateva zile de munca am reusit sa termin masina:woowoo:
am schimbat rulmentu de la punte saptamana trecuta, ieri am cumparat 2 etrieri de la ASAM si furtune de frana unguresti pt ca am observat ca furtunele erau rupte din toate incheieturile si etrierii nu mai aveau garniturile de la cilindru pe ei si pierdea presiune,azi dimineata m-am dus la un service in apropiere de mine sa-mi aeriseasca franele si ma cam luat la misto '' nu pot domne sa le aerisesc pe spate ca e frig afara si nu pot sa ma bag sub ea''dupa treaba asta am plecat fara sa-i mai platesc...dupa toate astea il sunt pe prietenu ALEX (alex.p7m) si am aerisito amandoi. Maine urmeaza sa bag si uleiu :D |
bravo pregateste.o de iarna...;)
|
vezi ca 2+2 ala, aditivul acela trebuie sa-l pui dupa ce ai incalzit motorul bine , nu-l pune odata cu uleiul si nu uita sa nu pui tot uleiul sa-i lasi si aditivului loc:) cat o avea si ala 200 de ml:)
bafta cu schimbul de ulei dar ti-ai gasit o vreme foarte urata pt asa ceva:) |
man vremea a fost foarte frumoasa zilele astea ..si asa nu aveam ce face p-acasa,eu stiu ca se pun 3L de ulei si aditivu dupa ce se incalzeste motoru
|
Quote:
|
frate ai rezolvat treaba pana la urma?
|
99% da
|
oricand fratele meu daca te pot ajuta te ajut ... doar ne ajutam reciproc :D tre sa facem si la mine aerisirea pe spate ... knd ma gandesc ma apuca groaza :rolleyes2:rolleyes2 ca m`am chinuit la placute ieri de mi`au sarit capace cu garniturile de la etrieri in fine bine ca le`am facut :D
daca vrei maine trec pe la tine .... sa facem si schimbu ala d ulei mentionez :)) ca am fauct un test drive cu ptm `u .... :))) si am ramas placut surprins .... sa vad cum trage ... l`am facut pe propietar :)))) sa il ia inima :D scart a1 scart a 2 ... dak ma chinuiam dadeam si a 3 :)))) cat despre masina merge binisor :D |
bun.. atunci ne auzim la tel daca mai ai nevoie de ceva
|
Cum se comporta suspensiile man??:)
Sunt curios |
Quote:
|
Asta i-am zis si eu cand le montam ...da el tot refuza...
Daca nu intareste amortizoarele tot nu o sa fie o treaba foarte bine facuta |
Quote:
|
La vara ii dau un motor de nova 1.6 cu destui caluti...il mai vrea?
|
suspensiile se comporta foarte bine,ar mai merge taiat pe spate o spira din arc
amortizoare intarite nu prea asi pune pt ca nu am bani si am alte prioritati sunt foarte multe de facut la masina multe multe chitibusuri de facut si motoru nu il schimb sunt multumit de 1.4 injectat asta o poate confirma si alex |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning