![]() |
Re: ShineRunnerRacing
ORLANDO STIE CE VB ,IL SUSTIN PT CEA ZIS
|
ASTAZI LA SEMAFOR CEA MAI TARE BOMBA ,UN BAIAT DINTRUN CLUB NU DAU BINE ASCULTA MELODIA CLUBULUI NOSTRU DAR RASUNA RAU DE TOT CRESTEA INIMA IN MINE ,SUPER TARE
|
Quote:
sa faceti o figura frumoasa la craiova...poate ajung si eu...deocamdata nu promit... |
DA ASTA ESTE
|
polite RCA ,CASCO ,ASIGURARI PT VIATA la cele mai MICI PRETURI
|
nu uitati intalnirea din aceasta seara
|
ce mai faceti baieti ?ce se mai discuta prin agip sau unde va intalniti ?
|
yes in agip
|
fratilor vineri tot in constitutiei ! haideti sa fim cuminti acolo si sa nu mai ne zgoneasca nimeni! eu zic ca e frumos acolo si accesibil mai multor persoana
|
da fratemiu venim acolo sti prea bine ca asa a ramas stabilit
|
buna seara baietiii.....am si yo o propunere asa dak sunteti d acord...la c m-am gandit...in fiecare vineri nu stim altceva dekt...racing racing...hai sa mergem la un biliard undeva..ar fi frumos...sa facem altceva...c ziceti? astept pareri :D:D:D
|
ptr asta mai sunt inca 6 zile din saptamana.... inainte la celalalt club, mergeam mereu in biliard si etc, multi au sarit de cur in sus ca de ce in biliard si etc, si de ce nu la curse si altele
|
frate vinerea este ziua intalniri cu clubul dupa acea esti liber sa te duci unde vrei cateva ore nu moare nimeni la un suc la o vb si apoi te duci la distractie
|
exact....am zis si yo asa...poate multora le-ar placea sa mearga...a fost doar o sugestie nu sa mearga obligatoriu
|
salut !!
pt baiatu cu fiatu punto negru pret piese noi capota fata 340 ron traversa inferioara 130 ron traversa superioara 130 ron bara fata originala 190 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning