![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
un mare plus pentru EDDY .....om de treaba,ne-am intalnit la locul stabilit de 2 ori am schimbat marfa ce sa mai....o persoana de incredere.....apelati fara nici o retinere la serviciile lui.
|
Quote:
|
Recomand darius ! app...acum cateva zile una a trantit macheta fix in fata mea, de la 1 m ca ii era lene sa se ridice sa o puna la mesagerie. nici nu ai ce sa le faci ( doar sa ii filmezi ) , pentru ca daca ii faci observatie nu faci nimic.
|
si eu recomand d4nu17:D.....la ce sa te astepti din partea postei:|..da-i in **** ***(scuzati limbajul,dar stiti si voi ca e putin ce zic)
|
Eu am un mare plus pentru THUNDER77...presupun ca si voi ati avut probleme si asta va incurcat ...stiu asta pentru ca si eu am patito...deci zic ca nu e ceva de acuzat ...din moment ce omul sa oferit sa iti dea banii pe transport fara discutii ...zic ca merita inteles...deci THUNDER77 un +
|
si eu sunt de acord cu L4ur...ai un plus+ mare de la mine...;)
|
Mersi frumos X1190 , acelasi plus si pentru tine :) Apropos...am reusit sa scot Ford-ul din ghearele piticotului si sa-l repar :D E ca nou ! :D
|
ma bucur:D
|
Un 10 din partea mea pentru Madalyn Boss, am primit o macheta de la el care a fost bine ambalata si a ajuns cu brio prin EXTRAORDINARA Posta Romana (Davash cu pamant in ochi :evil:). Recomand MADALYN BOSS, om de cuvant. ;)
------------------- Toate bune, Cristi. |
Recomand cristi_iasi
|
Un mare " + " pentru:
-Milliondollarbaby pentru raspuns prompt si ambalare foarte foarte bine facuta (30minute numa am taiat scotch si pungi transparente:lol:) -Mr.cyumyx, la fel.. ambalare foarte bine facuta si seriozitate Din partea mea,ii recomand pe amandoi:) |
Quote:
La fel si din partea mea pentru quick_silver2 , am facut un schimb de machete si macheta din partea lui a venit la fel de bine impachetata si repede trimisa :D 10+++ ! p.s: Eu ti-am zis ca e impachetata mai rau ca un C4 :)) tu nu ca batman batman :lol: |
+ pentru Nuculetul. Am luat de la el o macheta. Super ok totul.
|
un mare + pentru L4UR
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2025 4Tuning