![]() |
Re: Bursa - Masini de vanzare
10 Attachment(s)
vand moskvich 408 ,an 1969,inmatriculat RO,restaurat,arata foarte bine + o masina completa de rezerva tot 408 ,an 1965,complet,identic,are acte pt inmatriculare,are carte de romania doar e radiata(in caz ca doriti sa o inmatriculati si pe aceasta),amandoua functionale,motor 1360 cmc ambele. pret 2000 e amandoua !pretul nu este negocialbil tel. 0752495082
|
9 Attachment(s)
Vand pentru restaurare Opel Rekord D Coupe, fabricatie 1975.
Masina este ideala pentru proiect restaurare, are tabla buna, trebuie revopsita. Barile, stopurile, farurile, interiorul sunt foarte bune. Interiorul este cel original, din piele creme. Motorul nu stiu daca este cel din acte, este un 2.0E, cu injectie, de Rekord E. Masina este inmatriculata, are numere noi, carte de indentitate. Ultimele fotografii sunt ca un model, cu ce poate iesi din aceasta masina. Se vinde la pretul de 2500 RON. Tel. 0721 400 528, 0765 419 528 |
interiorul daca este original nu poate fi din piele..vinil de buna calitate poate
|
Re: FORD CAPRI 1300 GT
Quote:
|
sus cu quattro meu, e negociabil.
|
Quote:
|
Quote:
Cu o mica-mare :D obiectie, ambele modele ce le-ai pus aici sunt berline, nu coupe, coupe caut si eu de vo' 10ani si am vazut doar unul in tara. |
Re: m-am suparat :(
Quote:
|
FORD TAUNUS din 71 ramane la vanzare, detalii la [email protected],
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Vand Dacia 1100 an de fabricaie 1969 pret 700 ron negociabil masina este in stare de functionare dar din pacate sau pierdut actele .
Priviti cum merge motorul |
Quote:
|
Re: m-am suparat :(
Quote:
|
Quote:
- actualul proprietar o poate radia de la finante? - actualul proprietar o poate radia de la politie ? - chiar nu exista nici o copie xerox a cartii sau talonului ? - proprietarul s-a interesat la politie daca poate da o declaratie pentru pierderea actelor ? si respectiv la RAR / sau nu are nici carte de identitate ??? Cu stima |
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning