Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/91028-prima-aparitie-modelului-panamera-gran-turismo.html)

boy_wonder 21-06-09 15:21

Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2425500)
arata bine masina, si sigur in realitate va fi si mai grava. dar pret?

Preţuri pentru Romānia (TVA inclus)
- Panamera S: 97.738 euro
- Panamera 4S: 105.297 euro
- Panamera Turbo: 138.004 euro

adriano_4you 21-06-09 15:46

frumos.....nu e buna faza cu inchiderea portbagajului....sa apesi pe buton...... ca se urca romanu' in portbagaj si tia sutit masina :)) ... restu toate bune si frumoase ! :)

sonik89 21-06-09 23:05

sincer prima data cand am vazut primele poze oficiale , am zis e urata cu spume , nu o sa faca fata nici CLS-ului , apoi au urmat celelalte serii de poze , am zis ok , e ok masina unpic uratica , acuma dupa video asta mi-am schimbat complet parerea :) e foarte frumoasa si exclusivista . Abea astept sa o vad in realitate , sunt de parere ca va musca din cota de piata a S-ului , 7-lui si A8-ului ...

foss 22-06-09 10:07

o jucarie adevarata superba maina super clipul si tot super o sa fie e isterie cu masina asta printre cei bogati si cocalari de magheru dar oricum super masina o ador

boy_wonder 22-06-09 12:16

92 Attachment(s)
Galerie Foto: Porsche Panamera īn detaliu

exx24 22-06-09 12:52

este prima oara cand observ o oarecare asemanare intre spatele de scirocco si cel de panamera :-s

Renault RS 22-06-09 13:34

Interiorul te lasa fara cuvinte ........

SKR* 22-06-09 13:35

spate de jaguar

adrian_tl30 22-06-09 14:05

parca si megane-ul asta nou seamana putin in spate cu panamera

mariuselu 22-06-09 14:18

aici sunt modelele de Panamera iar aici toate specificatiile tehnice pentru Porsche Panamera Turbo

dogy_10 22-06-09 15:58

Quote:

Originally Posted by exx24 (Post 2427855)
este prima oara cand observ o oarecare asemanare intre spatele de scirocco si cel de panamera :-s

auuuuuuuuuu doamne.....nu mai pot......toate masinile seamana cu scirocco la voi....nu mai pot de atat scirocco.....tot cocalari numa scirocco viseaza in ultima vreme.....pacat am ajuns sa detest masina asta numai din cauza asta (ea in sine fiind o masina exceptionala)....... ce tare e tipa din poze.....exact ca si masina.....eleganta, deloc vulgara si exclusivista prin rafinament si design subtil.......wai ce am scos din mine ;))......oricum masina asta nu e pt oricine, probabil va avea exacy clientii care ii avea in urma cu vre-o 20 de ani bmw.....oameni instariti cultivati....nu orice cocalar

ovydioo 22-06-09 16:34

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 2428380)
auuuuuuuuuu doamne.....nu mai pot......toate masinile seamana cu scirocco la voi....nu mai pot de atat scirocco.....tot cocalari numa scirocco viseaza in ultima vreme.....pacat am ajuns sa detest masina asta numai din cauza asta (ea in sine fiind o masina exceptionala)....... ce tare e tipa din poze.....exact ca si masina.....eleganta, deloc vulgara si exclusivista prin rafinament si design subtil.......wai ce am scos din mine ;))......oricum masina asta nu e pt oricine, probabil va avea exacy clientii care ii avea in urma cu vre-o 20 de ani bmw.....oameni instariti cultivati....nu orice cocalar

de acord cu tine

sonik89 22-06-09 17:19

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2427972)
spate de jaguar

sa-mi trag una , innebunesc :shock: de un an cel putin toata lumea comenteaza ca au luat pur si simplu sptele de la 911 si l-au pus pe panamera , si acuma vii tu cu cireasa de pe tort , seamana cu jaguar din spate , dar hey ,daca ne gandim bine gasim o oarecare asemanare si cu sandero :lol:

Tweety_rzw 22-06-09 17:23

Este 4 doors şi o face cam LUNGĂ mă rog ciudat porsche + 4doors ....dar interiorul :shock::shock::shock::pelvic_th:pelvic_th: pelvic_th

vipersrt 22-06-09 19:52

Chiar ca exprima rafinament si eleganta masina asta . Nu stiu de ce dar desi mi se pare un pic ciudata , imi place .

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning