![]() |
Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo
Quote:
- Panamera S: 97.738 euro - Panamera 4S: 105.297 euro - Panamera Turbo: 138.004 euro |
frumos.....nu e buna faza cu inchiderea portbagajului....sa apesi pe buton...... ca se urca romanu' in portbagaj si tia sutit masina :)) ... restu toate bune si frumoase ! :)
|
sincer prima data cand am vazut primele poze oficiale , am zis e urata cu spume , nu o sa faca fata nici CLS-ului , apoi au urmat celelalte serii de poze , am zis ok , e ok masina unpic uratica , acuma dupa video asta mi-am schimbat complet parerea :) e foarte frumoasa si exclusivista . Abea astept sa o vad in realitate , sunt de parere ca va musca din cota de piata a S-ului , 7-lui si A8-ului ...
|
o jucarie adevarata superba maina super clipul si tot super o sa fie e isterie cu masina asta printre cei bogati si cocalari de magheru dar oricum super masina o ador
|
92 Attachment(s)
Galerie Foto: Porsche Panamera īn detaliu
|
este prima oara cand observ o oarecare asemanare intre spatele de scirocco si cel de panamera :-s
|
Interiorul te lasa fara cuvinte ........
|
spate de jaguar
|
parca si megane-ul asta nou seamana putin in spate cu panamera
|
aici sunt modelele de Panamera iar aici toate specificatiile tehnice pentru Porsche Panamera Turbo
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa-mi trag una , innebunesc :shock: de un an cel putin toata lumea comenteaza ca au luat pur si simplu sptele de la 911 si l-au pus pe panamera , si acuma vii tu cu cireasa de pe tort , seamana cu jaguar din spate , dar hey ,daca ne gandim bine gasim o oarecare asemanare si cu sandero :lol: |
Este 4 doors şi o face cam LUNGĂ mă rog ciudat porsche + 4doors ....dar interiorul :shock::shock::shock::pelvic_th:pelvic_th: pelvic_th
|
Chiar ca exprima rafinament si eleganta masina asta . Nu stiu de ce dar desi mi se pare un pic ciudata , imi place .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning