![]() |
Re: Machetele mele - NECROPHORUS
10 Attachment(s)
86 ) Motorama (Schuco - Cararama) Porsche 911 (997) GT3 RSR - Nr 197 MOBIL FIA GT - Driver FARI GIALLI ( 1 / 24 )
Model care astazi a fost scos din cutie pentru prima si probabil ultima data, este din aceeasi serie cu Aston Martinul DBR9 de la numarul 83. Sper sa va placa, avand in vedere ca este ceva mai rar in Romania. :) |
E bine ca ai scos macheta la aer si sedinta foto ca sa o vedem si noi:!:
Arata foarte bine acest Porsche, in ce an a fost fabricata macheta:?: |
Superb ! Singura chestie care nu-mi place este că e scara 1.24 ...în rest nimic de reproşat ....frumoase şi decalurile şi bine potrivite farurile galbene la el :D Bravo ! Şi prezentarea e frumos făcută !
|
Macheta cred ca fabricata prin 2008 la sfarsit sau 2009 (cam o data cu modelul real dupa care a fost facuta, daca nu ma insel - cine stie mai bine e rugat sa dea detalii)
Multumesc de aprecieri, scara din pacate asa am inceput si asa o sa continui, caci am prea multe 1/24 ca sa mai schimb scara. As fi preferat sa fie 1/18 dar adevarul e ca stau cam prost cu spatiul, cel putin momentan, plus faptul ca sunt ceva mai accesibile ca si pret. Adevarat ca cele 1/18 sunt mai detaliate, dar am zis sa arat ca si unele machete 1/24 isi merita locul :) O sa urmeze doua bunicute. |
Ca sa fiu carcotas...dezamagire cu interiorul, mai ales in zona bordului (indicatoare pauza la fel ca si la alte modele Hongwell). Pacat pentru ca exteriorul e realizat binisor.
|
frumoase tare, si DBR9-le si Porschanul..insa eu astept Subi-ul lui Solberg...hai si cu el la prezentare:lol::lol::lol:
|
Arata bine astea Schuco, imi place cum e lucrat 911 (997) GT3`ul, la exterior e frumoasa, interiorul mi se pare ok, la fel ca si DBR9 :-)
|
12 Attachment(s)
87 ) Bburago 1934 Citroen Traction Avant CV15 ( 1/ 24 )
Una din bunicutele cerute de 2010 daca nu ma insel, maine urmeaza V8 ul |
Extrem de frumos Citro, sunt eu si un pic influentat de faptul ca am un Citroen ca masina dar pot sa spun ca e una din cele mai frumoase masini care au iesit.
|
Da man multumesc pentru poze sunt foarte frumoase. Macheta o ador si sper sa o prind si eu dar la 1/18 si mai ales pe negru ca a ta:!:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
88 ) Sunnyside Superior 1932 Ford V8 Deuce Roadster ( 1 / 24 )
A doua bunicuta. E un model ceva mai rar, cel putin pe forum din cate stiu eu, daca ma insel rog sa fiu corectat :). Oricum sper sa va placa. Citroenul mi-a placut mult ca masina dar mai ales pe negru desi nu e italy. 2010 sper sa faci si tu rost de una 1/18 bafta multa :) |
Foarte fain Ford, imi place mult cum se deschide capota si bineinteles Suicide Doors :-D.
|
Ford 32...lux frate, nu am cuvinte
Felicitari pentru aceasta frumusete de macheta:!::!::!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning