![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
Nu cred ca ar mai fii posibil ca sa se reintregeasca fosta brigada ca majoritatea au plecat in alte cluburi, unii au ramas independenti si multe alte chestii... Un an nou plin de fericire si impliniri va doresc la toti UN 2009 TURBOOOOO VA DORESC !!! |
La multi ani ! Kimi daca te imbeti de revelion vezi pe unde te mai caci sa nu te mai pozeze astia :))
|
Quote:
Oricum ma gasiti la Burj Al Arab la etajul 14 camera 145 langa camera Pamelei Anderson:lol::lol:.... |
Soto te-ai trezit batut de Claudia:)))))
|
Nu ca sunt la munca am scapat :)))
Ba da ce aveti toti cu mine ??? Ala ma ia de cacat tu ma iei de Claudia :))))) |
:))) de unde ma atata Dubai, stiu ca Dalga e asemanatoare ca denumire cu Dubai :D
|
sa vedem cine te ia de cuc :D
|
Mm kimi =)) dubai, auzi la el, cred ca a vrut sa zica ca-si face revelionu in DUBA :))
|
La Multi Ani !!! va ureaza Dacia Revolution Crew
|
La Multi Ani Inferno , un an nou mai bun k 2008 multa sanatate si fericire va doresc ....
|
ursule....stikerul ala cand vine?.....la multi ani la toata lumea pe 2009
|
mi-a facut placere sa stau cu voi in seara asta......sinteti de baieti super ok........
sper sa ne vedem si sapt viitoare la o plimbare.......;) |
Jakalule, speram sa ajungem si noi cat mai repede la voi in vizita sa mor, de cand v-am tot promis... si tot voi ati venit si data urmatoare si urmatoare...
Multumim frumos! si va mai asteptam pe la noi! |
La multi ani ba...johnny cred ca are ceva sechele de cand era mic de o tine mortis cu casa de copii:???:dubios frate...iar Hyena cred ca avea lacrimi in ochi la posturile anterioare:shock:
Cat despre KIMI,lasati-l sa viseze ca era in Dubai pana a aruncat Claudia o galeata de apa pe el si sa trezit ca era sub pat:???: So...cum ati petrecut mai flacai? |
am o oferta la bodykit de seat ibitza , model dupa 2002 .... pret 857 euro ... oferta valabila pana la 31 ianuarie :) detalii vedeti la semnatura :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning