Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

orlando 04-11-06 18:41

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Quote:

Originally Posted by DjAlcohol (Post 610082)
E motocicleta, nu te lasa pacalit!

deja incepeti sa deveniti...
fratilor este vorba despre O MASINAAAAAA nici decum un motor...este o masina racheta care face motoarele invidioase,asta cam asa este, dar nu inseamna ca este un motor...
este un SUBARU IMPREZA STI modificat :)

Peter4ever 04-11-06 20:52

nu imi plac oameni care vb fara sa stie , am vazut si eu subarul lui seby si intradevar acu il vezi clipesti si nu-l mai vezi asa ca eu cred

DjAlcohol 05-11-06 03:05

Quote:

Originally Posted by Peter4ever (Post 610747)
nu imi plac oameni care vb fara sa stie , am vazut si eu subarul lui seby si intradevar acu il vezi clipesti si nu-l mai vezi asa ca eu cred

era o gluma retorica, stiu foarte bine ca este vb. despre deja celebrul subaru al lui Sebastian. ;)

Razvan P 05-11-06 18:11

Adi ...nu baga copiii in seama ;)

HOT 13-11-06 21:18

Fratilor inca o data k la Mafia e motor peste 1000 cmc,si gata inchideti postu pana nu se ia cineva la bataie

Achim 14-11-06 00:56

doamne deci nu pot sa cred ca saga continua... :) :) :)

Hori 15-11-06 02:13

are vre-o masina sanse de castig? eu am ales da ... pt ca nu stim ce ne rezerva viitorul ... si cum romanii ... multi dintre ei ... sunt foarte talentati ... asa ca ... cu totii asteptam sa vedem ce se va intampla in continuare in materie de "liniutze" ca sa zic asa ... Bafta la toata lumea .... dati-le cacao la "carucioarele" astea a voastre :)

ono41 18-11-06 18:50

Cursa a fost, ne-am dat o data si am luat bataie, nu stiu care a fost distanta si oricum nu asta conteaza.
Felicitari Sebastian, de acum in colo ai respectul meu maxim si vreau sa-ti spun k ai o masina cu adevarat tare. Stiam k e tare de la inceput pt k se stie ca e cea mai tare iar eu credeam k noua mea masina inainte de start e mai rapida decat a ta dar uite k m-am inselat si te felicit inca o data pt masina pe care o detii si care e extrem de greu de batut.
Nunai bine!!!

zGb 18-11-06 20:03

esti baiat de caracter ... felicitarile mele pt fair play si pt faptul ca, chiar daca ai luat bataie tot o masina foarte tare ai

Doctorul 18-11-06 20:20

felicitari la amandoi,aveti 2 masini puternice la care cred ca ati muncit mult,meritati tot respectul cuvenit

SEBASTIAN 19-11-06 00:22

Quote:

Originally Posted by ono (Post 627908)
Cursa a fost, ne-am dat o data si am luat bataie, nu stiu care a fost distanta si oricum nu asta conteaza.
Felicitari Sebastian, de acum in colo ai respectul meu maxim si vreau sa-ti spun k ai o masina cu adevarat tare. Stiam k e tare de la inceput pt k se stie ca e cea mai tare iar eu credeam k noua mea masina inainte de start e mai rapida decat a ta dar uite k m-am inselat si te felicit inca o data pt masina pe care o detii si care e extrem de greu de batut.
Nunai bine!!!

Multumesc!

giubau_v8 23-11-06 23:34

toata lumea se cearta...e masina....emotor...da cine a facut threadu nu zice nik?

tratament 24-11-06 04:03

imi raspunde si mie cineva....subaru wrx sti(sebastian) VS. ..........(ono) care e noua masina lui ono??:rolleyes2

EVOLUTION8 24-11-06 08:37

Porsche 996 turbo 420 de bhp stock.
Al lui Daniel este preparat la TechArt si are mai multi calutzi.

MauS 24-11-06 10:00

1 Attachment(s)
Sa-i spuneti lu' nenea cu motocicleta sa-si puna centura de siguranta ...ca e periculos fara ea:)

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning