![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
|
Quote:
cat despre realizarile ei... sa stii ca are cu ce sa fie mandra:lol: a,da, si initialele vin de la numele ei ;) |
Quote:
p.s.aleks.......ai fratiori?hmmm...uite ce invat eu zi d zi d la tine..ceva nou..asta nu o stiam...lasa ma sa ghicesc..fratiori gemeni?:D :D dk e asa a dat norocul peste unele...;) |
De ce uram femeile?
Pentru ca la o luna dupa despartire, amenintari, alea alea...isi da seama ca a gresit...si vrea inapoi dar e tarziu...mult prea tarziu deja... :):):):):) |
mmmm a.m.v.t. ( aka ana maria) lasa k stiu eu la c s-a referit my dear santosica, n-o da la intors tu acum... ;)
a, da, si dupa cum f bine stii, n-am nici un frate ( legal recunoscut, k ce-o fi facut tata in tinerete... dreq stie :D ) |
ha ! vezi cum se mosteneste chestia asta a voastra , a barbatilor, din tata in fiu ???? si va mai intrebati de ce nu avem incredere in voi si de ce nu credem niciodata ceea ce spuneti ......
|
se mosteneste... ce? :|
era o gluma... puteam sa spun mama, dar e mai greu de crezut... |
de ce urasc o femeie ??? ca minte cu nerusinare !
cica are 20 de ani...arata (zic eu) beton ... nu are prieten, e virgina si e foarte timida ... c'mon frate...e cam dubios...voua nu vi se pare ? |
dubios ... da ... :D
timida ? ... cum e vorba aceea ? matza blanda zgarie rau ? :D :D :D |
Quote:
doar ptr ca tzi se pare dubios ? wtf g4it |
m-o astepta ea de cand oi fi fost eu embrion ... da' totusi ... ie ceva care pute la mijloc ...
da' ... vad eu ce e cu domnisorica :p aflam soon :) daca e de bine ... dc sa nu avem una de 20 de ani in ... stoc ? :p |
hihi :D si fratioru` tau se duce la mwnte weekendu asta :D cu o ea ,si altii+altele , :D hihi bafta cu aia de 20
|
Quote:
si ... multam fratioare :D distractie placuta :) |
Quote:
Aici tin sa iti spun ca o fata din asta cunosc si eu :shock: Este f. timida si-a facut si ea un gajik si baiatu tot incearca sa o sarute si el si nu poate ia spus pe fata: "mie frica sa ma sarut" Daca pune baiatu' mana pe undeva "popou" sa nu mai zicem de alte parti ale corpului ZBANG:evil: o palma :twisted: Cica ar dezvergina'o!!! :shock: OOOoooo nu vreau sa am de-aface cu asa ceva cred ca as innebuni:-) |
varsta ???? nume ????
poate vbim de aceeasi persoana :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning