Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

lolek 05-09-05 12:12

ce noroc pe ala cu motoru ...

Ady81GBX 05-09-05 23:44

Pacat de motoru ala :( .. Din cate am vazut masina lui needBrain trage destul de frumos nu am ce zice ... si pt un 1.2 RESPECT !!!! ne auzim prin port frate :D

GRIGO 21-09-05 16:10

OF

Pacat ca nu mai iese in port cum iesea inainte ....adevarul e ca multi asteapta sa vina altii sa se dea ..poate ca daca era un loc mai bun de liniute era mai bine..pt ca multi au frica de bariera aia :shock: :nervious: si este si scurta cand vrei sa ii dai calumea franezi io zic ca am dreptate .............mai vedem ce iese :D :D

Psycho 21-09-05 21:11

ba ma lashi de unde draq atata norok .. o fii mancat rahat cand era mik .. nu cred k se facea asa BMW`u ?!!?

ct77pia 22-09-05 11:14

mi-am facut masina merge ca 90% din ce poate ea asa ca medbrain te astept ca sa reglam conturile 8) 8)

needBrain 22-09-05 11:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Insanity 23-09-05 23:35

piosule stai calm frate!
Ti-am dat-o eu, needbrain iti da ceata :))
ha ha ha :twisted:

needBrain 24-09-05 20:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
piosule stai calm frate!
Ti-am dat-o eu, needbrain iti da ceata :))
ha ha ha :twisted:

lasa mah omu' sa nu-i bubuie vreo vena
mah PIA da' tie ti-o da toata lumea? :lol:
bv insanity

Psycho 24-09-05 23:53

Bai .. betzivii d la constantza ... tre sa ne int. sa povestitzi ce ati facut !!

Psycho 27-09-05 01:29

azi un accident cu un golan si o lågunå :)

pe frunzelor sau nush cum s enumeshte strada aia de prin spate la poporului ... deci un golan a dat peste cap o laguna .. urmari ... laguna facuta pachet .. aproape rupta de la jumate ... airbag`uri sarite ... plafon stalpi varza .. golanu ... botu` impachetat

morala .. dupa ce faci accident sterge loganu cu carpa sa iasa bine in pozele de la politzie

omu era bolnav cu capu` .. loganu era pachet si el il stergea cu carpa .. imi venea sa`l bat

Psycho 27-09-05 09:31

ora 9 : 22 bulevardul tomis .. zona spital .. mai exact in fatza la eurovial ...

un espero franeaza ..... sa treaca de unu parcat pe banda 1 .. un taxiu ... il impinge mai in fatza .... si cum statea ala cu taxiu asa linishtit k n`a facut cine shtie ce a venit unu cu un maxi - taxi si i`a dat un vant sa`i vina mintea la cap ... morala .... : rau e sa fii intre 2 :)

Psycho 27-09-05 12:46

aceeashi intersectzie k mai sus ...

un tico pe plafon + un papuk egal love ... iar s`au dilit

ora 12:05 .. la cardinal motors .. acolo unde e mol`u spre ieshirea din orash spre ovidiu .. un papuk + un bkreack .. cioc cioc ... amandoua facute pilaf :)

GABBY_ 27-09-05 13:02

frate ma doare capul ,cum le poti vedea tu pe toate :lol: :lol: :lol: eu ma chinui sa vad live un accident si nu reusesc si tu vezi mai multe intr-o singura zi ?care este cheia succesului ? :lol: benzina moca ? :wink:

ERY 27-09-05 13:07

Pai el le provoaca pe toate, normal sa fie acolo....

D_M_X 27-09-05 15:01

pe ala cu golanu si lagauna l-am vazut si eu .S-a intamplat in urma mea.....si azi 2 wv golf iv dupa podul din 5 cioc cioc bot in bot dar nu stiu cum au reusit performanta....unu cred ca a luat-o pe contrasex .
si u provocator de accidente in lantz...parca ziceai ca vii la sala aseara.....

All times are GMT +2. The time now is 12:04.

- Copyright 2026 4Tuning