![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
nu il mai lauda ca i se urca la cap:lol:
|
zi daca vrei cutie de vr/gti ca are un prieten cu tot cu timonerie.
brgds, edi |
Quote:
ot.astept ofertele stiu toba nu esti tu fratele meu.pai nu sti cati bani ti-am dat sa ma lauzi MERSI MULT DE TOT PT POZE GABI. AU IESIT BELEA POZELE |
2 Attachment(s)
de la Pitesti....
|
mersi frumos man
|
cu placere...;)...foarte frumoasa masina..bv
|
filmulete sunt de la Pitesti?
|
...ar fi si un filmulet de la pitesti....
https://www.youtube.com/watch?v=QsVJt-BMaKk |
Quote:
|
asta e cand unele masini merg prost iar alti profita
|
foarte frumoasa masina.
|
ceva nu-i bine deloc la motorasul ala ..:-s ...ar trebui sa-l faca praf pe gto-ul dieselar....asta daca era totul ok..?...GTO cati hp dezvolta?
|
Pai ceva nu a fost in regula...la functionare 16V ma refer. Asta clar....cat despre facutul praf mai greu. GTO nu este un dieselar clasic, ci foarte imbunatatit si sa nu uitma ca pe 400m cuplul pe care il are GTO (rupe cutiile de acum) isi spuen cuvantul. Totusi, nu stiu daca a fost scuza sau real prostul mers al motorului de 16V...dar eu sunt curios in continuare, chiar foarte curios de o proba in care ambele motoare dau tot ce pot (la fel si pilotii)
Cred ca pentru un diesel tunat, este testul suprem sa faca mult apreciatul si doritul 16V KR GTO are peste 115CP la roata....si poate fi ridicat mult mia sus din setari de cursa...... Dar daca avem testul dyno pt GTO sunt curios la BPR cati cai dezvolta...si el este imbunatatit. |
crywolf...sa nu crezi ca am zis in nume de rau ..de GTO..doamne fer..masina frumoasa...fuge...dar eu tot zic ca un 16v care e ok ..il face :) ..
|
din cate stiu, Iulian nu refuza provocarile.Asa ca nu ezitati sa-l provocati, cine este posesor de KR.Sant sigur ca va face un gest corect si va accepta si revansa lui BPR cand o sa fie ok masina lui...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning