![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
sper ca nu ai mers cu ea ca eu am mers si eram plug nu gluma.o sa vad dupa ce trece zapada asta ce este pe sub ea ca la ce zapada a fost in bucuresti !sanatate
|
Quote:
app : frumos foc e36`le tau, Bravo! On : Raul - totul depinde de caiusss :rolleyes2 |
Foarte frumoasa pisica, arata tzipla rau cu jantele astea, bara, folia :) e unul din visele orcarui pasionat de BMW, ai grija cu ea acuma iarna.De urs ce se mai aude ?:)Sarbatori fericite.
PS: o poza cu pisica ta, de asta de sezon sta asezata la mine pe desktop :P. |
Quote:
|
SPRINTER:ms pt informatiii dar nu scot masina iarna din garaj:D....si oricum am foarte foarte mare grija;)....toate cele bune
CAIUS:abia astept...sa facem ceva in stil maree:D DR_PRICOP:nu am iesit cu ea deloc:D....si nici nu ies pe vreme deasta ca nu-i pica bine molozul ala si toata sarea de pe sosea:D...toate cele bune;) MAREO:caius astaaa.....totul se invarte in jurul lui:)),,,,nu putem face nimic fara el....si pe langa asta se misca si greu:));) CHAMPION:ms ms....:D..ursu e intr-un stadiu ok....am schimbat toata directia la el...am pus grup blocant...am schimbat suspensia....partea tehnica aproape glontz:D...mai am interiorul si exteriorul:D....dar este vreme....in rest merge numa-i d-alatu':D..sarbatori fericite;) |
Nu faci un topic si pt. urs ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
belea,belea bolanda asta frate...da si eu sunt curios de ursu ala sal vad odata....am auzit k e tare zgomotos8)...bafta frate.
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
cateva pozee...:D...
|
hai sa te urechez putin...
de ce ai vopsit bandouriile de pe bara fata? eventual vopseste si restu.. sa aibe totusi un aspect :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning