Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe :x (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81039-e36-coupe.html)

sprinter 21-12-09 12:47

Re: E36 - Coupe :x

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 2910547)
prietene... tu doar ti-ai pozat masina acuma..
eu vorbeam de fotografii.. poze adevarate.. deci nu poti compara ce ai facut tu acuma.. cu ce o sa facem in primvara :lol:
frumoasa, sa treaca iarna ca iasa si sora-sa la plimbare...
sprinter .. te bagi ma? la poze... sa fie 3x black beast 8)

Pentru tine vin si la Bratislava, numa sa mi trimiti oglinda aia antiorbire sa vad daca ma urmareste cate unu (d'al de stim noi cine :lol:) atata tot sa mi ziceti cand, ca sa mi pregatesc sacii de cartofi sa fiu Jossssssss

dr_pricop 21-12-09 13:11

sper ca nu ai mers cu ea ca eu am mers si eram plug nu gluma.o sa vad dupa ce trece zapada asta ce este pe sub ea ca la ce zapada a fost in bucuresti !sanatate

mareo 21-12-09 17:26

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2910803)
Pentru tine vin si la Bratislava, numa sa mi trimiti oglinda aia antiorbire sa vad daca ma urmareste cate unu (d'al de stim noi cine :lol:) atata tot sa mi ziceti cand, ca sa mi pregatesc sacii de cartofi sa fiu Jossssssss

Off : Sprinter : poate pana cand facem pozele, iti pui si tu o suspensie 8)
app : frumos foc e36`le tau, Bravo!
On : Raul - totul depinde de caiusss :rolleyes2

Champion 21-12-09 18:51

Foarte frumoasa pisica, arata tzipla rau cu jantele astea, bara, folia :) e unul din visele orcarui pasionat de BMW, ai grija cu ea acuma iarna.De urs ce se mai aude ?:)Sarbatori fericite.

PS: o poza cu pisica ta, de asta de sezon sta asezata la mine pe desktop :P.

sprinter 22-12-09 11:48

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 2911507)
Off : Sprinter : poate pana cand facem pozele, iti pui si tu o suspensie 8)
app : frumos foc e36`le tau, Bravo!
On : Raul - totul depinde de caiusss :rolleyes2

Ms ms, mai am de lucru... pana ajung la voi vreau sa ii pun mai multe.. si daca nu apuc sa ii pun suspensie, vin cu 3 tarfe grase sa fie masina low + ca petrecem intr un stil cu ele :))

ar_66_rau 22-12-09 17:59

SPRINTER:ms pt informatiii dar nu scot masina iarna din garaj:D....si oricum am foarte foarte mare grija;)....toate cele bune
CAIUS:abia astept...sa facem ceva in stil maree:D
DR_PRICOP:nu am iesit cu ea deloc:D....si nici nu ies pe vreme deasta ca nu-i pica bine molozul ala si toata sarea de pe sosea:D...toate cele bune;)
MAREO:caius astaaa.....totul se invarte in jurul lui:)),,,,nu putem face nimic fara el....si pe langa asta se misca si greu:));)
CHAMPION:ms ms....:D..ursu e intr-un stadiu ok....am schimbat toata directia la el...am pus grup blocant...am schimbat suspensia....partea tehnica aproape glontz:D...mai am interiorul si exteriorul:D....dar este vreme....in rest merge numa-i d-alatu':D..sarbatori fericite;)

mareo 22-12-09 18:34

Nu faci un topic si pt. urs ? :D

ar_66_rau 22-12-09 18:38

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 2914804)
Nu faci un topic si pt. urs ? :D

eu stiuuu:(....poate o sa-i fac...:D.acum nu prea ii mai fac nimic ca nu poti lucra pe vrem,ea astaa....poate dupa anul nou.,..ii fac si lui un topic:))

Snoopz 22-12-09 20:26

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 2914822)
eu stiuuu:(....poate o sa-i fac...:D.acum nu prea ii mai fac nimic ca nu poti lucra pe vrem,ea astaa....poate dupa anul nou.,..ii fac si lui un topic:))

Tu fă-i fundaţia (topicului) de acum ...că după anu' nou nu se ştie ce preţuri apar :lol::lol:

ar_66_rau 24-12-09 14:06

Quote:

Originally Posted by Snoopz (Post 2915128)
Tu fă-i fundaţia (topicului) de acum ...că după anu' nou nu se ştie ce preţuri apar :lol::lol:

:))):))))hahahaha...binee zici tuu...tre sa vad cum ma strang intre sarbatori...ca la anuuu....:)))...MERRY CHRISTMAS!!!!

Calin_CGM 25-12-09 21:11

belea,belea bolanda asta frate...da si eu sunt curios de ursu ala sal vad odata....am auzit k e tare zgomotos8)...bafta frate.

ar_66_rau 26-12-09 00:42

Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 2922331)
belea,belea bolanda asta frate...da si eu sunt curios de ursu ala sal vad odata....am auzit k e tare zgomotos8)...bafta frate.

tu hai in tara prima data si-o sa-l vezi..:D:D:D...toate cele bune italianule...;)

Calin_CGM 26-12-09 10:43

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 2922666)
tu hai in tara prima data si-o sa-l vezi..:D:D:D...toate cele bune italianule...;)

mersi la fel...vara viitoare ajung doar:sad:

ar_66_rau 29-12-09 14:16

8 Attachment(s)
cateva pozee...:D...

Caius TM 30-12-09 08:38

hai sa te urechez putin...
de ce ai vopsit bandouriile de pe bara fata? eventual vopseste si restu.. sa aibe totusi un aspect :D

All times are GMT +2. The time now is 09:19.

- Copyright 2026 4Tuning