![]() |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
Quote:
Astept sa-o vad asamblata sa vedem cum ii sta ... Bine ca n-ai ales culoarea de mai sus .. :) aveam ce rade :lol: |
Da, just like a Lambo...ii, mai lipseste doar badge-ul, formele, motorul, cutia, tractiunea 4x4, inca cateva chestii ce tin de performance...in rest e Lambo all the way:)) Pe cand ma bucuram ca nu are nimeni culoarea asta in tara, aud ca de fapt exista un Aventador Arancio Argos;)).
Mai sus nici macar nu era o culoare, doar un basecoat inaninte de rosu pentru un alt Astra:) Saptamana asta o sa fie totul montat (sper, nu prea am timp de Astra decat in weekend-uri) si urmeaza a doua lacuire:d |
Īmi place foarte mult!
O să arate bine de tot... Să fiu sincer, pentru Astra G, nu prea vedem vreun set de praguri să-mi placă (īn afară de cele originale) dar astea ale tale, cu tot cu evazări, arată īntr-un mare fel! Aşteptăm poze cu maşina echipată! P.S. Sper că ţi-ai făcut rost de un alt set de stopuri sau cel puţin le-ai īnfoliat sau vopsit pe alea, nu? :D |
Quote:
Pana la echipare mai am de vopsit toata fata (care mai necesita finisaje), plafonul ( care ma gandeac foarte serios sa-l fac negru) si sa construim o bara spate. Dupa ce sunt gata toate astea ( plus ca mai am de vopsit engine bau-ul inainte de montaje), montate pe masina o sa mai am inca 1 zi pentru runda 2 de lac apoi interiorul de montat. Deci inca o hoarda de treaba, pana acum rezolvat abia vreob30 la suta din ce e nevoie:) Stopurile le schimb, nu stiu daca merg pe ceva mai "funky" sau pe original. |
Foarte bună ideea cu plafonul vopsit negru, folosind metoda spusă de tine. Am văzut faza asta īntr-o emisiune de pe Discovery - cu Chip Foose - OVERHAULIN', parcă şi tot la fel, ca să dea impresia de adāncime şi de plafon panoramic, a folosit cam aceeaşi metodă.
|
Quote:
abia astept sa o vad asamblata:x Spor la treaba in continuare! |
interesanta culoare...hai sa fie gata pus tot la loc si sa vedem cum arata:D
spor |
smecheara tare de tot culoarea asta!pragurile imi plac si mie f mult + evazarile alea=Perfection!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)