![]() |
Re: Challenges (manga)
ok.....termen pana pe 20
ok? |
baga baza sau caut eu si termen lasa pe 21 ca am examen char in 21 si sa mai am timp...ok? in 21 la ora 21:00 e ok?
hai cu baza si vedem. numa sa nu fie ca pixu' Edit: poza + david baga masina! http://img3.imagebanana.com/img/ocvtt96m/matiz_okta.png |
1 Attachment(s)
Mai baieti revin si eu!
Care se baga la asa ceva? |
Provoc pe cne vreti voi la un VW SCIROCCO old.. ;).... cine doreste sa zica.. eu deja m-am apucat de masina;)
|
ady cred ca ma bag eu numa sa vb cu TFK ca sa aman battle-u cu el...
david...am crezut ca poti respecta un termen dar se pare ca nu te-ai schimbat! |
go go go octy si nu copia ce am la semnatura:D!
|
daca crezi ca as face asa ceva... termen joi la 21:00 e ok?
Edit: defapt daca vrei eu o termin pana marti p la amiazi sau marti seara sigur...cum termini si u! |
eu mai am cateva retusari si alte minicacaturi!
deci pana marti e ok;) |
octy,masina mea e gata......pui tu baza?uite....imediat,daca vrei pun eu baza si vedem
L.E:UITE IN ACEST POST....PRIMA PISICA DE SUS....AIA MARO...AIA E BAZA....SI SUB EA E LUCRAREA MEA....OK? |
ady...sper ca pana la ora 21:00 sa pui masina...eu o sa fiu plecat dar pana la 21:30 e pollul facut!
Darius...ti-am dat si pm...dami baza sau link... |
anuleaza mah.....daca iti zic ca e primul m3 de sus,ala cameleon....ce e greau de inteles?baza e m3 maro
|
ok am inteles...dar nu trebuia sa mai si postezi pe langa pm!
cu ady nu cred ca mai e nimic ca a luat ban si nu ii stiu noul id! LE:alege te rog alta baza ca aia e praf + ca nu vreu sa fac o masina care tu ai facut-o inainte! |
1 Attachment(s)
noul nick este acesta green_e30:P(l-am schimbat ca ma saturasem ca lumea ma incurca cu alex si eram mereu incurcat sau primea el PMurile mele:lol:)
si inca mai vreu sa facem battle!:D si idul este [email protected]:D Si poftim si masina ptr battle |
2 Attachment(s)
uite baza mane....sa nu te mai oftici....nu stiu ce are baza aia dar nah.....asa a poruncit sefu'.....+lucrarea finisata
|
green_e30 am cuma am pus masina! imediat fac poll
darius...baza aialalta era ca pixu'! nici asta nu e foarte buna dar las-o pe asta! nu stiu daca termin bmw-u pana azi la 21:00 https://img269.imageshack.us/img269/4...ortmk3okta.png |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning