![]() |
re: E36 CDA Turbo
s-a cam schimbat masina de cand nu am mai vazut-o eu.. ai pus alta culaore pe ea ? :)
|
nu...se schimba dupa vreme :))
|
Din punctul meu de vedere arata mult mai bine masina cu noua bara, sa o stapanesti sanatos!
P.S. Schimba poza de la avatar :lol:. |
imi placea mia mult cum arata cu bara aia.. erau in ton toate acuma trebuie sa faci ceva si cu capota bad .
|
frumoasa masina ta,se potriveste bara asta de ///M3 pe fata,dar parca au toti...
legat de motor....tot 1.8 ai? |
motorul tot acela de 1.8 este, posibil sa imi iau un 2.5 cat de curat pt ca am gasit la un pret f bun, legat de bara, vechea de m3 e46 venea cam aiurea din lateral deaia am schimbat`o.
|
Quote:
|
varza...
|
Quote:
|
1. nu trage ca e 1.8
2. da am si rotile destul de mari pt el...225...245..(pun ce prind) 3. are tachetii dusi, nu urca tot timpu in ture... de la 5500 cam face figuri,, |
https://www.youtube.com/watch?v=znzwG...eature=related
placerea mea sa omor olciturile :X....uitati`va pana la sf ca aveti ce vedea :D |
Quote:
Totusi ceva ontopic........ceva-ceva pe la masina? Poc'poc, taca'paca? |
maine ma duc acasa...daca am timp sa`i pun tobele la loc, sa vopsesc spoileru si poate sa schimb si suspensia o s`o iau la bucuresti....si aici poate o sa am mai mult timp de ea...am gasit un motor de 2,5 in 200-250 euro, daca reusesc sa fac rost de bani o sa`l iau.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning