![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
ba voua va da bmw sau audi sa mancati?
|
Quote:
|
Quote:
|
:) ce misto is topicurile astea :D cele mai distractive de citit.
ca sa fiu on. cam astea ar fi alegerile mele. a3 vs seria 1. merg pe bmw a4 vs seria 3. merg pe a4 fara sa ezit nici o secunda a5 vs 3coupe. aici e foarte greu. daca le`ash combina ar iesi masina perfecta:) deci imi plac amandoua la fel de mult per total a6 vs seria 5. merg pe seria5. a8 vs seria 7. merg pe seria7 q7 vs x5. desi e mai mic prefer x5, daca ar fi x6 si mai bine:D tt vs z4. merg tot pe bmw r8 - frumos dar prefer altceva din clasa lui. seria 6 - nu prea ma incanta. cred ca astea sunt toate. asta e parerea mea mai vreau sa zic ca daca am preferat una fata de alta nu inseamna neaparat ca e cu nu stiu cate zeci de mii de clase peste sau nu stiu cum spun altii pe aici. sunt ff apropiate si ca performante si ca eleganta etc. |
Quote:
Quote:
da am avut din 2002 eu am zis ca atunci cand se strica,pana atunci is bune dar cand se strica poti sal arunci la gunoi ca au parca boala in ele si nu numa eu am patit asta mai am 2 prieteni unu cu un a3 din 2004 si altu cu un a4 2.0 cum am avut eu si cand sor stricat parca o intrat boala in ele,asta poate ca si din cauza ca nu o fi avut grija d eele proprietarii anteriori dar parca bmw-u rezista mai mult,este o parere pe care miam formato nu am preluat-o pt ca am avut si am trecut prin astfel de situatii ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu s-au schimbat in mod cert. Intotdeauna BMW-uri raman mai multe pe strazi si dupa ce dispare generatia. Uite si dovada: http://www.*********** (2256 vs 1538 ) Oare chestia asta nu spune nimic? |
Quote:
|
Quote:
gata cu OFF o comparatie pe care am avut ocazia sa o fac recent am mers cu un seria5 e60 525 si un a4 1.8t quattro, din pdvd al tinutei de drum bemveu e mai rigid, parca sta mai lipit de asfalt in viraje iar a4 e unpic barcutza dar e mai confortabil pe gropi, piatra cubica etc unde bemveu iti scoate dinti din gura |
Quote:
|
Quote:
|
pai si audi n-are fani ?
:???: si crede-ma .. nu stiu pe unde mergi tu , dar iesi un pic afara(din incapere), n-ai cum sa compari numerele.. :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning