Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   General - AUDI vs BMW - (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/79522-general-audi-vs-bmw.html)

blazeyblaze 17-06-08 18:43

Re: General - AUDI vs BMW -

ba voua va da bmw sau audi sa mancati?

laurentiu_tim 17-06-08 19:09

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1583992)
vreau sa discutam putin despre fiabilitate
am avut multe bmw-uri si acum am ceva audi-uri
cu ambele marci am avut o groaza de probleme de rahat
vreau sa va stiu parerea legata de fiabilitate cu exemplificari dupa care va voi povesti si eu cate ceva

audi cand o ia boala parca nu se mai termina bmw-u parca mai poti sal scapi da audi parca e condamnat ;)

Cristy65 17-06-08 19:12

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1597019)
audi cand o ia boala parca nu se mai termina bmw-u parca mai poti sal scapi da audi parca e condamnat ;)

mi se pare ca tu ai avut un a4 2.0 model 2001 care din ce ai zis chiar tu era nasparliu.si ai inceput sa lucrezi la el....dupa ce si-a batut joc unu de el in ultmiul hal.deci nu mi se pare ca esti obiectiv.asa poate cumpara oricine ultimul bmw in starea cea mai grava si sa zica, ca nu este o masina fiabila

ESPinoza 17-06-08 19:15

:) ce misto is topicurile astea :D cele mai distractive de citit.

ca sa fiu on. cam astea ar fi alegerile mele.

a3 vs seria 1. merg pe bmw
a4 vs seria 3. merg pe a4 fara sa ezit nici o secunda
a5 vs 3coupe. aici e foarte greu. daca le`ash combina ar iesi masina perfecta:) deci imi plac amandoua la fel de mult per total
a6 vs seria 5. merg pe seria5.
a8 vs seria 7. merg pe seria7
q7 vs x5. desi e mai mic prefer x5, daca ar fi x6 si mai bine:D
tt vs z4. merg tot pe bmw
r8 - frumos dar prefer altceva din clasa lui.
seria 6 - nu prea ma incanta.
cred ca astea sunt toate. asta e parerea mea mai vreau sa zic ca daca am preferat una fata de alta nu inseamna neaparat ca e cu nu stiu cate zeci de mii de clase peste sau nu stiu cum spun altii pe aici. sunt ff apropiate si ca performante si ca eleganta etc.

laurentiu_tim 17-06-08 19:22

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1597022)
Aaa tu ai un bmw care e in service???
Jmekere masini astea dom-le....

L.E. Normal Laurentiu ca doar bmw e mai jmeker nu???? rulzz....
Ah cat ii ador pe astia mici.
Am mai zis ca nu imi iau bmw tocmai ca sa nu ma puna altii in aceiasi oala cu ei???
Am zis si de blondele care stiu ca bmw rulzz si ca bmw rosu rulzz mai tare ca audi rosu???

frate nu stiu ce sti tu da am avut audi si am incercat sa-l repar si cand faceam ceva cadea altceva sunt de parerea ca pana sa se fi stricat sau daca nu se strica sunt masini bune da si cand se strica audi-urile le ia dreaq parca,deocamdata nu am avut un bmw care sa ma epuizeze mental incat sa nu mai stiu ce sa-i fac,pana acum nu mi so stricat niciun bmw

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1597031)
mi se pare ca tu ai avut un a4 2.0 model 2001 care din ce ai zis chiar tu era nasparliu.si ai inceput sa lucrezi la el....dupa ce si-a batut joc unu de el in ultmiul hal.deci nu mi se pare ca esti obiectiv.asa poate cumpara oricine ultimul bmw in starea cea mai grava si sa zica, ca nu este o masina fiabila

da am avut din 2002 eu am zis ca atunci cand se strica,pana atunci is bune dar cand se strica poti sal arunci la gunoi ca au parca boala in ele si nu numa eu am patit asta mai am 2 prieteni unu cu un a3 din 2004 si altu cu un a4 2.0 cum am avut eu si cand sor stricat parca o intrat boala in ele,asta poate ca si din cauza ca nu o fi avut grija d eele proprietarii anteriori dar parca bmw-u rezista mai mult,este o parere pe care miam formato nu am preluat-o pt ca am avut si am trecut prin astfel de situatii ;)

Cristy65 17-06-08 19:25

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1597055)
frate nu stiu ce sti tu da am avut audi si am incercat sa-l repar si cand faceam ceva cadea altceva sunt de parerea ca pana sa se fi stricat sau daca nu se strica sunt masini bune da si cand se strica audi-urile le ia dreaq parca,deocamdata nu am avut un bmw care sa ma epuizeze mental incat sa nu mai stiu ce sa-i fac,pana acum nu mi so stricat niciun bmw

da am avut din 2002 eu am zis ca atunci cand se strica,pana atunci is bune dar cand se strica poti sal arunci la gunoi ca au parca boala in ele si nu numa eu am patit asta mai am 2 prieteni unu cu un a3 din 2004 si altu cu un a4 2.0 cum am avut eu si cand sor stricat parca o intrat boala in ele,asta poate ca si din cauza ca nu o fi avut grija d eele proprietarii anteriori dar parca bmw-u rezista mai mult,este o parere pe care miam formato nu am preluat-o pt ca am avut si am trecut prin astfel de situatii ;)

parerea o respect,dar te rog nu generaliza.si eu stiu care au bagat bani in bmw si tot asa...parca nu se mai termina.depinde de masina,de cum e intretinuta.poti face orice vrei cu ea daca ii dai totulcand trebuie.(orice,nu si accidente si mersul cu tancurile peste ele,stiti voi)

UNLORD 17-06-08 19:29

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1597031)

Spune-mi si mie ce ti se pare ca a rezistat mai bine pe strazi (adica vezi mai des): Un ursulet sau un 80? Un e36 sau primul a4? Ia-o cu fiecare caroserie in parte si poate o sa intelegi la ce se refera unii cand vorbesc de fiabilitate.

Cristy65 17-06-08 19:33

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1597074)
Spune-mi si mie ce ti se pare ca a rezistat mai bine pe strazi (adica vezi mai des): Un ursulet sau un 80? Un e36 sau primul a4? Ia-o cu fiecare caroserie in parte si poate o sa intelegi la ce se refera unii cand vorbesc de fiabilitate.

ursulet cu 80 mi se par cam egale,nu vad fara numar nici una nici alta.poate ursulet mai mult ca au fost si sunt fanii lui care incearca sa reinvie orice ursulet cu orice pret.la e36 ai dreptate,sunt ceva mai multe.poate tot din acelasi lucru.dar sunt modele vechi de mai bine de 10 ani.crezi ca lucrurile nu s-au schimbat de atunci?

UNLORD 17-06-08 19:36

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1597082)
ursulet cu 80 mi se par cam egale,nu vad fara numar nici una nici alta.poate ursulet mai mult ca au fost si sunt fanii lui care incearca sa reinvie orice ursulet cu orice pret.la e36 ai dreptate,sunt ceva mai multe.poate tot din acelasi lucru.dar sunt modele vechi de mai bine de 10 ani.crezi ca lucrurile nu s-au schimbat de atunci?

Nu s-au schimbat in mod cert. Intotdeauna BMW-uri raman mai multe pe strazi si dupa ce dispare generatia. Uite si dovada: http://www.*********** (2256 vs 1538 )

Oare chestia asta nu spune nimic?

UNLORD 17-06-08 19:38

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1597082)

Adica vrei sa imi spui tu ca vezi mai multe Audi 80 decat ursuleti?

dogy_10 17-06-08 19:51

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1597022)
Aaa tu ai un bmw care e in service???
Jmekere masini astea dom-le....

Am zis si de blondele care stiu ca bmw rulzz si ca bmw rosu rulzz mai tare ca audi rosu???

bagaboantele stiu ca3 marci de masini exista: bemveu, haudi, mercedes, restu-s biciclete, aaaa si mai nou tre sa fie tunata, adica sa aibe neoane

gata cu OFF o comparatie pe care am avut ocazia sa o fac recent am mers cu un seria5 e60 525 si un a4 1.8t quattro, din pdvd al tinutei de drum bemveu e mai rigid, parca sta mai lipit de asfalt in viraje iar a4 e unpic barcutza dar e mai confortabil pe gropi, piatra cubica etc unde bemveu iti scoate dinti din gura

laurentiu_tim 17-06-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1597066)
parerea o respect,dar te rog nu generaliza.si eu stiu care au bagat bani in bmw si tot asa...parca nu se mai termina.depinde de masina,de cum e intretinuta.poti face orice vrei cu ea daca ii dai totulcand trebuie.(orice,nu si accidente si mersul cu tancurile peste ele,stiti voi)

daca stai sa te gandesti chiar asa e ;) iti arat 3-are forjate si ink duc fara interventii iti arat audi-uri a4 care la cea mai mica fortare pusca nu stiu ce sti tu da eu unu mam saturat de audi is masini frumoase da parca leo blestemat o boala spunand DARAR BOALILI in ele :-):lol::-) asta e parerea mea cat despre faza cu fetele ptr lele nu conteaza doar beamweu si si audii si mertanu ;) aaaa si jipanu da asta deja tine de off ;)

Cristy65 17-06-08 20:06

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1597098)
Adica vrei sa imi spui tu ca vezi mai multe Audi 80 decat ursuleti?

nu.vreau sa spun ca mi se pare cam acelasi numar.dar daca sunt mai multi ursuleti asta se datoreaza fanilor

EvLSant0S 17-06-08 20:08

pai si audi n-are fani ?
:???:

si crede-ma ..
nu stiu pe unde mergi tu , dar iesi un pic afara(din incapere), n-ai cum sa compari numerele.. :)

Cristy65 17-06-08 21:18

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1597170)
pai si audi n-are fani ?
:???:

si crede-ma ..
nu stiu pe unde mergi tu , dar iesi un pic afara(din incapere), n-ai cum sa compari numerele.. :)

nu e vorba de asta ca audi nu are fani,era vorba de fanii audi 80 vs ursulet ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning