![]() |
Re: Virtual tuning
2 Attachment(s)
... in sfarsit am avut putin timp liber pentru inca o lucrare ... pareri, obiectii, critici, laude :D .... orice
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca una!:lol:
|
4 Attachment(s)
BMW-M-Power punemi si mie te rog jantele din poza pe masina ca as vrea sa vad cum arata.mi-am luat jantele dar nu am cauciucuri pt ele si nu am am rabdare si as vrea sa vad cum o sa ii stea.si poti sa faci si o poza separata cu masina un pic tunarita :)
|
k bro' no problemo :D ce jante sunt? daca ai alte poze un pic mai mari cu janta din fata mi-ar fi de mare ajutor dc nu zi-mi modelul ca il caut eu p net. din poza aia nu-mi dau seama
|
1 Attachment(s)
par a fi rial le mans
|
Quote:
sunt sigur ca putzini si ar fi dat seama de la ce s a plecat daca nu puneai poza de baza Modificata radical din toate punctele de vedere asa ca laude ,multe din partea mea :peace: :peace: :peace: :peace: |
io ziceam ca e un polo :)
|
da exact sunt rial le mans.mersi multy flow.ce parere ai de jante??
ps: bmw-m-power dal-e si contur de cauciucuri sa arate mai fain :)) |
Quote:
cu sigurantza vor schimba foarte mult masina (in bine) deci sunt foarte ok |
flow nu fii rautacios :) mai am vrut sa imi iau logan dar fiind numai cateva zeci de mii am zis sa o las balta ca ma gandeam ca ma asalteaza lumea cu intrebari pe strada avand o masina asa unicat :))
|
Quote:
|
stai linistit flow ca am glumit. :)
|
2 Attachment(s)
un corsa facut pt un preten de-al meu....nu luati imaginea in considerare era facut pt el....il postez ca de alt ceva nu am avut timp :) astept pareri!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning