![]() |
Re: Cielo - Masina mea :)
Quote:
|
dar decat capota, ai stricat-o? nu s-a dus pana in parbriz?
|
Quote:
|
Cred ca o sa iese bine masina.bafta in continuare!
Apropo.. ca tot umblati voi asa des pe la masini(si poate nu le stiti chiar pe toate si aveti nevoie cateodata si de mecanic).. imi recomandati si mie un mecanic bun in Craiova?Am tot cielo.. si vreau sa schimb cate ceva pe la el: distributie, placute de frana, planetarele + alte consumabile si ce mai trebuie schimbat, in functie de ce mai zice si el. Scuze ca am pus intrebarea pe topicul tau.. dar m`am gandit ca aici e cel mai indicat.. Mersi! |
cum ai astupat santurile de pe bari? nu o sa crape chitu?
|
pai probabil a folosit kit de fibra , am astupat si eu la un spoiler santurile cu kit de fibra si apoi kit de finisare si nu a crapat, sau poate pe sub kit are fibra cine stie ce a folosit, doar el ne poate spune, astept raspuns;
bafta PS: cand intrii pe mess da-mi un buzz daca sunt on sa vorbim; cat despre cotiera nu am de vinzare nu stiu de ce ai avut tu impreisa asta, dar poate facem rost de una:) |
Doar kit, atât pe bări, cât şi pe uşi, plafon şi aripi.
|
destul de nasol in cazul asta, nu sunt mare stiutor dar pe multi iam auzit ca lea crapat kitul, asta in cantitati destul de mici, si avand in vedere ca acel sant e destul de adanc are toate sansele sa ii crape si chiar sa cada;, parerea mea e sa se duca la un magazin auto si sa cumpere kit de fibra si sa il inlocuiasca sau sa ma apeleze daca vrea fibra de stikla,nu cer bani pe fibra poate doar un suc :) doar ca vreau sa asist la modificare pt experienta mea
|
Kit de fibra a folosit
|
am folosit chit de fibra dupa care chit de finisaj...... sper sa nu crape nici cu astea....
cel mai bine ar fi fost sa sudez toate santurile, gauri, etc dar nu am avut aparat de sudura... o sa folosesc sudura pentru manerele de la usi si incuietori .... asta daca ma hotarasc sa le astup.... @Im2good4U - cam tot ce a fost de schimbat la masina ... am facut singur sau cu prietenii .... doar suspensia am schimbat-o in service ... daca te intereseaza ceva da-mi un pm cu id sau ceva si vorbim. @tiolik - vazusem ca ai o cotiera pe masina ... si ma gandeam ca ne combinam la ea ... :lol: vorbim .... |
2 Attachment(s)
mai dureaza ceva ceva ...........:sad:
|
interesant proiectul tau! imi place...abia astept sa o vad gata !
bafta;) |
e gata anu asta? :lol:
|
habar n-am. in vineri plec la bucuresti , luni ma intorc... sa vedem de luni incolo :D
daca nu gasesc capota........ |
Janta aia de pe fata mi se pare mie sau e cam stramba :|
|
All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2025 4Tuning