![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
Frumos Subaru-mul si toate etapele prin care a trecut :D , sai ai parte de el , succes in 2011 la evenimente
|
multumesc mult !!!
|
felicitari ptr rezultatele de pana acum si mult succes in continuare, atat cu Subi cat si cu Fiat-ul.
Sper sa va insotesc si eu anul asta la curse, macar ca spectator daca nu am cu ce concura. btw. masina mea trage foarte tare de cand are noile trasaturi de EVO, .... Frankestein :) am comandat teava CrMo 4130 si cat de curand ne vedem in fata rotisorului :) Ilie |
multumesc !!!! si sper sa te vad cat mai curand cu masina gata !!!:D
|
4 Attachment(s)
Hahahahaha... Trasaturi de EVO... ce-mi place.....
Poze cu SUBARU fara trasaturi de EVO.. Cu sau fara trasaturi de EVO este o masina superba care se misca ff bine.:):):):) |
sincer, imi place mai mult cum era neagra :)
mult mai agresiva |
sincer sa fiu... nu cred ca o sa mai am niciodata masina neagra !!!! greu rau de intretinut !!!sa o speli si in 5 min sa vezi praful pe masina... inebunesti !!!! mi-au iesit fire de par alb din cauza culorii !!!
|
Quote:
|
offff...am ajuns la final:(superb tot ceea ce ai facut cu ea...liniute modificari bravo si pozele foarte artistice
|
duculetz: de ce zici ca ai ajuns la final ??? eu nu mi-am terminat proiectul cu Subaru ...deci mai ai ce sa urmaresti pe acest topic ! cred ca o sa ramana proiect deschis mereu asta !!:)
|
nu ma refeream la asta ... ma refeream la finalul topicului...ca nu mai sunt pagini ... nu mai am ce urmarii :D oricum keep up the good work la proiect...
sa o stapanesti sanatos! |
scuze de dublu post dar nu imi apare functia edit...TOBA^ nu m`am exprimat eu destul de corect imi pare rau vroiam sa zic ca am urmarit topicul pagina cu pagina si imi pare rau ca s-au terminat paginile dar astept cu sufletul la gura in continuare...noutati :D
|
Hmm , frumoasă şi neagră dar e mai deosebită acum sinceră să fiu şi vorba lui ...negru se întreţine foarte greu ;) aşteptăm noutăţi TOBA^ succes 8)
|
are toba noutati da se tin sub cheie:shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning