![]() |
Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitec
Gata am efectut schimbul de ulei. Am luat un bidon de 4l (elf) de 10W40 (intradevar am gasit o hartiuta pe motor unde scria ce tip de ulei s-a bagat ultima oara si la cati km si chiar si cand trebuie schimbat). Uleiu l-am luat de la mine de la servici (eu lucrez la renault) si m-a costat 75 ron + filtru 30 ron. Schimbul l-am facut la un atelier pe strada mea si a intrat cam 3 l.
Din lipsa timpului n-am reusit sa rezolv partea de electrica, adica releul din cauza caruia nu-mi clipeste semnalizarea si avariile. Dar sper in cel mai scurt timp sa rezolv si problema asta. |
atunci e bine daca ai rezolvat :) sati lipesti si tu la motor eventual un actzibild deala sa sti la cat sa faci urmatorul schimb de ulei..in cazul in care uiti cand lai facut pe acesta :)
bafta in continuare :) |
1 Attachment(s)
Salutare , nu va ganditi ca am uitat de forumul meu favorit da nu prea am mai avut timp sa ma ocup de masina .
:sad: Uite ca am reusit si eu sa imi pun folie :) ... omologata cica ... ( 3 banuti de aia lipiti de geamuri si un certificat de omologare bla bla ) Si in timp ce analizam arcurile masinii ... am descoperit ca telescoapele erau varza inclusiv garnitura aia de cauciuc de maxima sarcina si rulmentii .... Din cauza asta m`am ales cu 2 amortizoare pe gaz si arcuri normale pe fata :sad: La cum arata acuma ... :oops: dar ... ce sa facem ... pe viitor o sa punem ceva sport ... insa dupa sarbatori ... sa avem finante de mos ... :lol: A ... controlul masinii s-a schimbat radical ... in rau evident ... P.S. Cei ce vor sa isi taie din arcuri le spun de pe acuma ca nu are rost :) ... nu vor potrivi si in plus veti risca sa sara de la loc ... Salutare ! :) |
nu am vazut bine...sau pe spate inca nu ai folie?sau numai pe lateralele dim spate..legat de taierea arcurilor..de ce sa le taiem?ai vrut sa o faci mai joasa si teai gandit sa o faci mai joasa si ai vrut sa tai din ele?
|
Citisem odata aici pe forum pe un tovaras care vreoia sa isi taie din arcuri , evident sa fie mai joasa ... si am specificat sa se stie ... :) ca e imposibil
|
:)) si eu zic sa nu taieti din arcuri....puneti in portbagaj un ditamai subwoofer,sau 3 saci de cartofi si e gata lasata masina :D :))
|
Eu eram tovarasul ala cred :))...ia uite putin ce solutie am gasit eu la taiatu arcurilor :)) vezi acolo la profil :))
|
Imi vand jentile !
Care e interesat spuneti ... le vand ieftin si urgent 250 e ( cu tot cu gume ) Later edit ... Care stiti ... vreau sa`mi fac rost de 4 jenti ... 4 x 100 Potrivesc pe ficat ? Care stiti spuneti va rog ca ma grabesc :-) |
Quote:
onT:incepe sa arate a masina(spre deosebire de primele poze),bafta la "Tunat" e draguta masina:D |
1 Attachment(s)
Quote:
Cu toate ca e criza asta economica ... am reusit sa ii schimb si eu gumele .... pirreli 205/45/16 si sa imi platesc asigurarea ....( 160 ron ... ) Si cam atat pe anu asta .... trebe bani de sarbatori sa ieu si eu un brad :D Care stiti ... potrivesc arcurile sport de la fiat sporting la unu cu 4 usi sau invers ? :) Revin cu poze cand va fi ... ''low'' |
fiat punto sporting nu are arcuri joase. are arcuri normale, telescoapele sunt mai tari.
|
Greseala mea de exprimare ... are cineva arcuri sport fk pe un fiat sporting ... si intrebarea era daca potrivesc arcurile alea sport si pe astea cu 4 usi :).
P.S. Inca o zi pana sa ajunga arcurile ...... |
Da, se potrivesc
|
1 Attachment(s)
Au ajuns ... :) ... mandre si frumoase...si ... ROSI
|
de parca conteaza la drumurile din romania ca sunt rosii
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |