![]() |
Re: Machete in lucru - blue_macca
9 Attachment(s)
news... si probe
|
Nu e rau...
Ce sistem de prindere au?? |
Mai Andrei...dar nu e rau deloc ! Poate ne dai mai multe detalii...
Vad ca ai decupat interiorul la jantele vechi si ai pus cel nou bricolat de tine.L-ai lipit sau cum l-ai pus acolo inauntru ? Si ce prindere au jantele ? |
Alo domnu', am zis ca eu pun jante din astea pe un E36 :-P
|
pai eu doar ti.am aratat cum vin pe pisca, mai radule...
oricum nu prea stiu pe ce sa le pun, pe urs si pisica imi plac mai mult bbs.urile (ceva sugestii?) sistemul de prindere, inca nu este... 'spitele' borbet sunt puse in interiorul jantei vechi de z3, peste spitele originale. |
5 Attachment(s)
inapoi la urs...
gata cu 'door-legs' :peace: nu ii precizie nemteasca, dar isi fac treaba :lol: |
Imi place cum lucrezi.Daca nu sunt indiscret ai putea sa imi dai si mie un PM cu adresa de unde ai cumparat kit-ul si la ce pret?
|
Misto ca totul e functional!
|
Nu e dog-legs? Sau imi scapa ceva?:-P
Eu cred ca as fi mers pe alta varianta...daca te gandesti vreodata sa schimbi balamalele dai un buzz ca am ceva material la arhiva. |
12 Attachment(s)
ba daaaa :lol: ma gandeam eu ca nu suna bine, merci radu de corectari !
merci de asemeni si de propuneri :D nexte... racing e21 ... sa.l modernizam, sa nu.l modernizam....? *rotile sunt puse pentru proportii, nu ca model. |
daaa modernizeaza-l,sa iasa ceva in genul masinilor de hillclimb.piesele alea sunt dupa un dtm,maisto c-classe? de asemenea si rotile dupa ce macheta sunt?ca sunt geniale
|
frumos rau ursu...spor la lucru in continuare si sa vedem produsul finit :D
|
9 Attachment(s)
*macheta nu imi apartine
Supra modificata... vopsea, culori, garda la sol, rearanjare portbagaj, grila si aerisiri... |
frumoasa, dar parca merita un alt set de jante.
|
9 Attachment(s)
asta asa este, data viitoare.
Apropo, stie careva vreun sediu de printare unde sa aiba autocolant (nu de tip hartie, ci plastic) pe care sa.l pot mula pe caroseria la M1 ? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning