![]() |
Re: Probleme politice
Quote:
|
Exista o fundatie care opereaza cateii si ii duce inapoi de unde i-au luat. Totul gratis printr-un contract cu primaria care se obliga sa nu-i omoare. De 3 ani se intampla treaba asta, inainte aveau zgarda, acum le pune cercei rosii in urechi. Eu i-am dus tot cateii lu buna-mea si i-au operat gratis, pe unu mi l-au si tuns ca pe un leu :D Tot respectul pentru oamenii aia nu pentru sugacii astia de bani publici.
|
http://www.shooopps.com/view.php?movieN=ovidiuhada2
dupa cum am vazut topicul mi-am dat seama ca aici e bun filmuletul urmator (este si la diverstisment dar aici e mai potrivit) , astept pareri despre el si critici :)) . Eu atat am de zis : Ce-am promis : "drum cu 4 benzi pana in hunedoara , iluminat complet" ce-am realizat : " drum cu mai multe gauri decat bugetul romaniei , cu stalpi pe post de zid pentru crash-test , si lumina de la licurici" |
Bravo Balaure',cel mai tare film care l-am vazut in ultimul timp,sa-mi bag :censored:,numa' ca ar trebui sa facem noi o continuare,are cineva o camera video?Numa' gunoaie ,nerealizari,mizerie,ce draq o facut pana acum si cel mai important ce o sa faca de acum incolo?Dar punctul forte care m-a dat pe spate de nu mai pot sa dorm noaptea e C.V.-ul domnului primar,mama ce educatie,mama ce experienta profesionala,ar trebui dati afara aia de or facut campnaia lui electorala si cand ma gandesc ca eu l-am votat :cry: .
Da si ar trebui sa ne punem toti megafoane pe masini si sa dam drumul la acest filmulet cand ne plimbam prin oras,ca si ei ne-or innebunit in draci in campania electorala. :twisted: |
Quote:
|
As vrea sa-i multumesc pe aceasta cale Dlui Primar Hada pentru paza pusa la stadion, inchiderea portilor mari si pentru tot ce a facut pentru cetatenii orasului de cand e la primarie. :censored:
|
ai vrut sa mergi sa alergi? :)
pai puteai sa intri pe langa kaufland... Am vazut zilele astea ca a trimis pocaitu' o masinuta cu un "Tun" cu care a "parfumat" copacii impotriva tantarilor dar fara nici un efect...e plin de tantari si-acuma :( |
Stiu da eu vorbeam de terenul de zgura.
|
O ruga buna nu ajunge la indepartat tzantzarii?Sau aia e gratis si nu se poate da comision? :evil:
|
Quote:
p.s. mi-e jena de 2 lucruri , drumu Pestis-Hd si de drumul din curtea castelului ... ii doare mana sa-l indreptete ? e monument istoric :| |
Quote:
|
hmmm , defineste groapa ... dupa ultimele mele calcule acea "groapa" poate face concurenta cu craterele de pe Luna. Si oricum in caz ca ajungeti pe sus pe la politie pe strada sunt acolo destule cratere si vad ca in ultima vreme tot curata canalele , cu ocazia asta au luat tot noroiul de pe capacele de canal de pe 1848 si acum au aparut niste gropi pe mijlocul strazii de toata frumusetea :)
|
Quote:
Quote:
La capitolul drumuri stam prost de tot am ajuns dintr-un oras fruntas la capitolul drumuri la un oras vai steaua noastra. Capat de linie, e mai ok si in Bucale. |
propun sa facem poze la gropi , facem un filmulet si il inaintam domnului primar :D , ce ziceti ?
|
si domnu primar o sa zica: "ce film fain...unde-i facut?" :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning