![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
si decal-uri cu GTI Sport Tuning.....Kenvelo...Nike... ;)
|
aici mai putine vorbe si mai multe poze !;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu zic de ragalia aia alba.. care de fapt , e un gri.. metalizat.. sau cel putzin.. zic.. de una din vectrele alea vishinii... PH-20-WAY.. aia de 150 de cai... hai ma ca tre` s`o shtitzi... spunetzi` mai multe lucruri despre ea.......... daca shtie cineva istoria mashinii.. :P
|
Quote:
Quote:
no offence...ce istorie poate sa aiba....a fost la cutarescu`...dupa aia la cutarescu`...si akuma la cutarescu in plopeni !!anything else? |
intre ce ani a domnit, kravene?
|
Sa pastram topicul asta ptr poze va rog frumos . in schimb aveti topicul "discutii despre masini"
|
1 Attachment(s)
Inca o super masina de pe la noi.Sper ca nu a mai fost postata.
|
o masina intradevar SUPERBAAA.....de fiecare data cand o vad....imi raman ochii la ea....pana si cameleonul care l-a avut era o bijuterie....da asta este....:X:X:X
|
cameleonul era tt`u vechi...si a fost pleznit de kteva ori si am inteles k a ajuns prin bucuresti mashina...
|
Am vazut ieri un Passat verde cu nr de PH, balena din aia din 2000-2001, cu stopuri clare si pe spate scria VR5 Sincro.
Avea cauciucuri nu foarte late si n-am vazut nici vreo evacuare sport. N-am auzit sa fi urlat motorul..., bine, omul oricum mergea usurel. Sa fi fost pus la misto VR5-ul pe spate si sub capota sa fie vreun dieselake? |
vr5 nu exista. ori vr6 ori v5. si pt scurta durata. pe Golf e cel mai inatlnit, are 2.3 si 150 sau 170 de cai. :D
http://www.doppel-wobber.de/ |
Mie asa mi se paruse ca scria... VR5. Se poate sa ai dreptate. De VR6 Sincro stiam si eu, cel cu motor de 2.9, Pe asta scria din cate am vazut eu VR5 si sub asta era subliniat cu niste linii verzi si rosii parca...
|
atunci poate era ceva pus aftermarket.
vr6 syncro ala e f. tare. 190 de cai. mereu am visat la Golf III VR6 syncro. in 2 usi, movuliu asa.....off... stii de unde vine VR? v de la cilindrii ca sunt in V si R -reihe=linie in germana- ca unghiul format intre ei este f. mic si sunt apropiati de cei in linie. eu asa stiam. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning