![]() |
Re: E46 - black
|
mersi razvane.. :)
am mai vazut un 320d "tiganit" pe ceva site.. nu mai tin minte.. si ala mergea tare |
Quote:
|
chiar cautam acu ceva vreme un 330d... 184cp stock .. suna bine..
asta seara ajung semnalele smoked... multumita lui Sebastian C . :) dupa concediu vine si bara de m-pachet sau poate tot pachetu .. |
Quote:
|
Nu va mai uitati la pozele cu masina ca e naspa tare in poze... Live e :o :o :o.. am vazt-o in seara asta 2 minute. No comment!
|
minte... nu va luati dupa el ... :)
alta masina cu semnalele alea... mersi |
pai hai ma caius baga poze :P ca de nu le bag eu pe ale mele inaintea ta :D
|
@ mixed...Si asa el le-a comandat cu 3 saptamani inaintea ta si tot tu le-ai primit primul =))
|
si deja montate ;))
|
deci clar am fost sabotat... le-am comandat cu 3 sapt. inainte si le-am primit dupa el...
semnalele sunt de ieri dimineata montate pe masina.. am gasit un loc fain pentru poze... revin maine cu niste |
Deci daca eu ar fi sa comand semanle smoked, mai bine ma las pagubas, ca imbatranesc pana vin :P
|
poti sa comanzi.. dar sa ai altceva de facut intre timp ca sa nu simti cum trece timpu :)
glumesc, adevaru e ca de 3 saptamanii mi le-a adus dar nam avut eu timp sa le iau.. si acuma noroc cu el ca a venit personal ca altfel iar ... :) vb. cu Sebastian C. pt. semnale... |
poze cu noile semnale :D ?
|
da da da :-) pozi pozi pozi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning