Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

EaGle 15-12-07 18:38

Re: CE DAMBLALE AVETI LA FETE SI FETELE CE DAMBLALE LA BAETI?

Buze, nas si maini. :roll: ...nu stiu de ce...un fix poate :rolleyes2

~Ada~ 15-12-07 19:30

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1119642)
eu ma uit prima oara la degete/unghii, spune foarte mult despre caracterul persoanei

Daca are unghii lungi -nu false ce inseamna:lol: :lol:

@Eagle:In ordinea asta te uiti?:lol: :peace:

EaGle 15-12-07 20:31

1 Attachment(s)
@~Ada~: Exact :lol:..mai ales la buzehttp://forum.crystalxp.net/style_emo...ult/loveit.gif. Oricum, pentru mine o fata trebuie sa aiba ceva particular (in sensul bun :lol:), poate sa aiba ea sani megagalctici si cel mai tare c... pardon, fund:D , daca e prea comuna forma :headache: . Ca sa intru in particulare, imi place foarte mult sa aiba dantura alba si sanatoasa, un zambet discret. Am gusturi particulare, in fine.... uite in poza atasata la ce am dambla eu :D

~Ada~ 15-12-07 20:41

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1248136)
@~Ada~: Exact :lol:..mai ales la buzehttp://forum.crystalxp.net/style_emo...ult/loveit.gif. Oricum, pentru mine o fata trebuie sa aiba ceva particular (in sensul bun :lol:), poate sa aiba ea sani megagalctici si cel mai tare c... pardon, fund:D , daca e prea comuna forma :headache: . Ca sa intru in particulare, imi place foarte mult sa aiba dantura alba si sanatoasa, un zambet discret. Am gusturi particulare, in fine.... uite in poza atasata la ce am dambla eu :D

N-ai gusturi rele...;)

Shuba88 05-06-08 19:21

Mie imi plac fetele , fara fite, cu o cultura generala acceptabila, sa poti sa stai de vorba cu ele, sa nu fie timide... la fizic: sa fie curate in sensul ca, ex: sa nu miroasa a transpiratie k le si bat :D .. .. par lung, un fund mijto si picioare lungi (nu le suport pe cele cu picioarele scurte) , si sa fie fata in sine destul de inalta....cam atat, nu sunt mort dupa sanii cat dat airbagurile la volan de ex :-)

aleks 05-06-08 19:57

ce precis esti in cerinte:)

Eugen_TL 08-06-08 18:57

nush dar daca direct la una vad PAR pe maini si nu ma refer la ce mic unele n-au de la mama lor ..dar unele pfff PADURe..si unghii naspa e clara TREABA :D poate sa fie cu super sani,chip,picioare ce mai vrea ea ! concluzie : nu MODEL doar draguta si ingrjijita :)

xxdadixx 15-06-08 03:25

Mie-mi plac fetele care stiu sa deschida o usa la o masina fara sa loveasca masina de langa ;)

Trixi 15-06-08 10:47

si tu acuma cu asa pretentii...:rolleyes2
imediat te apuci sa visezi la femei care se asigura inainte sa deschida usa larg catre drum!incredibil...:-)

bodyspeed 15-06-08 18:41

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1592167)
si tu acuma cu asa pretentii...:rolleyes2
imediat te apuci sa visezi la femei care se asigura inainte sa deschida usa larg catre drum!incredibil...:-)

Eeee trixi eu vreau ca femeia sa imi deschidă usile de la masină care numai au manere :-P , sunt pretentios nu gluma :lol:
Revenid la subiect si vorbind strict ; sa aiba par lung brunet chiar , ochi mari frumosi caprui inchis,..spre negru in care sa te pierzi definitiv ..,

Trixi 15-06-08 19:05

vai viata!problema asta cu clantele.....grav de tot :lol:
iar eu vreau sa fie nebun ca mine...ca e perfect asa :)

XoRRo 16-06-08 15:29

sa fie aranjata si ingrijita, sa nu fie obeza, si... un minim de inteligenta...

apropo... si eu am o problema cu unghiile....

aleks 16-06-08 19:17

eu am o maaare problema cu mirosul ei, si nu vorbesc de transpiratie, aia se exclude de la distaaantaaa cat mai mare, vorbesc de mirosul pielii ei, daca nu e pe lungimea mea de unda, nu-i ok, dar daca simt ca miroase cum imi place.... jaaale, nu pot explica (aici) :)

manolica76 16-06-08 19:28

la mine una din damblale este sa nu aibe blana pe maini...sau ma rog..era...ca acu sunt insurat...

Gabi 16-06-08 19:34

Aleks, ăsta deja e fetish ! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:56.

- Copyright 2026 4Tuning