![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
Ideea cu paint-ul asta e buna, dar parca nu da prea bine pe masina, parerea mea :-)
|
Interesanta broasca :D tu ai pictat-o asa?
|
Salut
Super frumos New Bettle-ul acesta cu acest desen! Te felicit pentru desenul realizat pe macheta, este cat se poate de FRESH, da impresia de prospetime. Culorile alese de tine pt. realizarea lui sunt foarte-foarte bine alese, se potrivesc perfect cu vopseaua originala a masinii, verde primavara. |
6 Attachment(s)
multumesc frumos ! ei bine:oops: e primul desen 'serios' facut pe o macheta, am incercat sa.l fac cat mai lin si neted apoi aproape l.am stricat cand am dat lacul [am ales lac de unghii, ca era mai la indemana]
poze noi: |
si cine va primi acest martisor inedit? :>
|
a iesit dragut....parca o stiu de undeva.
|
6 Attachment(s)
cine altcineva l.ar putea primi :P...
da alex, o stii, o stii foarte bine ;) ca doar de la tine si este, si cu ocazia asta iti multumesc:hug: update: BMW e39 1/43 ... roti noi, directie functionala |
oooo super......a iesit marfa....si eu iti multumesc tie andrei pt toate...
|
ce as vrea si eu un astfel de e39...este identic cu al meu(1.1):(:(...felicitari si bafta in continuare
|
foarte misto ideea
|
Ai pus pe el jantele de pe 7-ar asa-i ? Tot Cararama. Le am si eu si 3 si 5 si 7 de la Cararama. A iesit bine, un pic parca sunt prea mari. Bafta.
|
12 Attachment(s)
da, cele de pe 7; nah, acum ce sa facem. pe astea le avem pe astea le folosim
next... un alt seria 6 1/24 hongwell modificari: plafon de carbon, interior [scaune in piele, mocheta rosie, alte elemente rosii], jante noi, discuri de frana, plasa pe fata, oglinzi pliate; modificari initiale: geamuri fumurii, motor |
arata marfa...oricum l-ai prezentat la fix cand l-am inlocuit eu ;))
|
9 Attachment(s)
:) continui cu un update la BMW X5...
|
Foarte finut si frumos aranjat. Jantele alea sunt de mare efect. Se deschid si usile spate? sau de ce nu are geam ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning