![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
Mi-am deschis eu patinuar in fata blocului! :) Pentru tine intrarea gratis! Dar iti trebuie o barca...:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Vad ca ai proiectoare poloneze ca ale mele, ai fost la vreun itp? Ti-au zis ceva? Hai ca arata bine broscoiul :)
|
5 Attachment(s)
Poze proaspete! :) |
sper sa nu te superi,sisa nu imi sariti in cap,dar te`ai gandit sa ii pui o fusta "mini" pe spoilerul fata?eu zic ca ar da bine...si cred ca se potriveste de la opel zafira..parerea mea !arata de nota 10 oricum !
|
Este chiar frumoasa :) imi place mult culoarea imi poti zice ce cod are ?? :D
|
Ma bucur ca iti place! :)
Nu stiu ce sa zic de "fusta" aia, nu cred ca mi-ar placea! :( Quote:
|
Arata foarte bine masinuta... Am o idee: vopseste ramele proiectoarelor in culoarea masinii... ce zici...?
|
Multumesc! :)
Ar arata urat! Am facut si "gura" neagra pentru a se asorta cu rama proiectoarelor! :) |
Cat de frumoasa si ingrijita e masinuca ta :D:D:D bravo
|
Multumesc man! :)
|
Razvanele... am o sugestie - sa nu dai cu tigaia:
pozitiile albastre nu merg la culoarea ta. Mai bine pui niste becuri de pozitie albe, sau cele clasice. Once again: no offence. |
Hmm, nici nu m-am gandit la asta! :???: Hai sa iti spun de ce le-am pus: eu am avut becuri albastre, si cu pozitile albe se vedea ca dracu...acum am becuri albe, ca alea albastre sunt degeaba! :-P O sa caut leduri albe sa pun! Nu am man de ce sa ma supar, Doamne fereste! :shock: Multumesc pentru sfat! :hug:
|
Sau leduri...verzi :D Eu am rosii si se vede interesant. Nu cred ca ai vazut postul meu mai din urma. Ai facut vreun itp cu proiectoarele astea? Au zis ceva? :) Apropo tu le-ai prins si cu cele 4 suruburi cu care veneau sau doar in bara fara suruburi sau holsuruburi ce erau. Imi place masina ca e simpla. Ma gandeam si eu la un clean look pe a mea :)
|
Nu o sa pun verzi niciodata! :lol: Man, proiectoarele astea sunt originale Daewoo, nu sunt home-made sau alte aiureli! Nu ai nici o treaba cu ele! :) Sunt prinse in 4 cleme in bara...atat! Dar stau fixe! :)
Ma bucur ca iti place si scuze ca nu am raspuns atunci! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning