![]() |
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
Quote:
|
MauS cumva Loganul tau e Smatax 78 ?
Daca este ala ... Dai o lectie cum se parcheaza in locuri inguste :D |
Quote:
|
poti folosi ADOBE PHOTOSHOP CS2 ;)..
|
Treaba sta in felul urmator ... NU exista nici un program specializat in Virtual Tuning ...
Pentru a face Virtual Tuning poti folosi orice program de editat poze.... Scuze pentru Offtopic:D |
Quote:
|
cum sa nu vreau club cred ca e cazut sa intram si noi in legalitate
pty |
pai atunci esti binevenit in comunitatea noastra.....oare cati mai suntem ca nu mam mai uitat de mult pe situ clubului....macar e bine ca ne mai marim "batalionul"......in ce stadiu mai suntem cu actele clubului???....pace
|
dupa sarbatori vom face statutul si actul constitutiv.
pana prin martie e rezervat numele, asa ca pana atunci sper sa terminam cu toate actele :) |
:twisted: maus vezi frate ca :twisted: omu tau azi era pe stradutele alea de langa parcul rizer...si pe acolo frate sunt numa hartoape si sa tot plimbat vreo juma de ora....eu eram prin parc si lam urmarit olek asa ca vezi ce faci cu el....pace:twisted:
|
fratzilor cat timp iese ceva frumos si ne intalnim mai multzi cu aceasi pasiune e the best .....sper sa iasa treaba asta
|
arunca o privire aici shi uitate la progres sa vezi ce o sa iasa ;) www.clubauto.modic.ro
|
stiu am vorbit :) cu gedoc
|
Perikolos, vre-o veste frate?
|
da omu`...
scuze.... da am avut putzina treaba shi eu............ cu scoala..... luni sau martzi ashtept raspuns de la avocat.... daca sunt ok actele alea.... dupa care ne gasim le citim shi noi.... le completam shi gata!!!!! te sun cand is gata!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning