Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Poze masini !!!! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/6757-poze-masini.html)

Norby89 17-12-07 21:50

Re: Poze masini !!!!

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1212668)
"Tuningul făcut Bernd Hütter se rezumă la grupul motopropulsor."

wow........oare se mai rastoarna shi la 200 de cai daca la 75 se rastoarna ?

wow...:shock: se restoarna? io n-as zice...odata am luat o curba periculoasa de vreo 70 80 grade draq stie exact cu 100 km\h cu loganu si nu s-o rasturnat ci am pierdut controlul fiindca am lasat de acceleratie ca prostu ,am alunecat doar..nu am patit nimic ,nici eu nici masina:lol: ...si am mai testat-o de multe ori:lol: io zic k nu se rastoarna...

morghen 17-12-07 22:58

noroc ca aveai raportoru la tine...bah...fara intentzii de a jignii perosoane...dar am condus recent un logan(1.6) la drum intins shi ma sufla vantu de pe sosea f't-o dracu de barca...mai catarg ii mai trebuia.

f.intruder 18-12-07 07:24

dintr-o parte era la 70 si din cealalta la 80 de grade.....facem media si e bine asa..poate nu mai stia omu' din ce directie venea cu atatea alunecari

RCS. 19-12-07 21:31

4 Attachment(s)
De toate pt toti...

criss 25-12-07 12:03

1 Attachment(s)
poza..........

adisoruc 28-12-07 15:47

acel REVENTON arata BETONNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Norby89 28-12-07 20:43

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1251192)
noroc ca aveai raportoru la tine...bah...fara intentzii de a jignii perosoane...dar am condus recent un logan(1.6) la drum intins shi ma sufla vantu de pe sosea f't-o dracu de barca...mai catarg ii mai trebuia.

sigur nu avea loganu ala c l-ai condus tu aerodinamica cum are loganu meu:-P

oldschool_boy 29-12-07 07:34

fara suparare,domnule,dar de unde stii tu ce aerodinamica are de fapt loganul tau?ca nu imi aduc aminte ca cineva din "biznisu' " cu fibra sa aibe tunel,sau macar sa se incurce cu ginduri legate de problema asta.
sa nu te superi pe mine,se vede ca ai grija de masina,si chiar ai bagat bani in ea,dar tehnologic vorbind putem uita asocierea "logan tunat->aerodinamica".aspectul nu e totuna cu aerodinamica,acolo-s un pic mai multi factori de luat in seama decit coeficientul de apasare,produs in mod cert de "frina de aer" pe care o produce,in mod cert,spoilerul ala din fatza.
iar la ce zicea morghen mai sus,eu zic ca e mai degraba o problema de suspensie.la forma loganului,nu putem vorbi de aerodinamica la vint lateral,e ca o casa,pur si simplu opreste aerul.daca mai e si suspensia prost sau economic gandita,e cu la revedere!

criss 29-12-07 13:03

Quote:

Originally Posted by oldschool_boy (Post 1266356)
nu imi aduc aminte ca cineva din "biznisu' " cu fibra sa aibe tunel,sau macar sa se incurce cu ginduri legate de problema asta.

cum nu...tunelu' timpului :-P

Quote:

nu putem vorbi de aerodinamica la vint lateral,e ca o casa,pur si simplu opreste aerul
ar fi o solutie, care se mai foloseste si la panourile publicitare :chainsaw: :-)

criss 01-01-08 18:38

1 Attachment(s)
poza>>>>>>>>>

oldschool_boy 01-01-08 19:19

:yikes: .................................................. .!

no limits design 01-01-08 19:23

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 1217202)
Sa va vad daca stiti ce masina este8)

lotus...ferrari...nuj.........

Norby89 02-01-08 02:24

[QUOTE=oldschool_boy;1266356]fara suparare

fara suparare ,sunt de acord cu tine:-)

canny 03-01-08 01:11

Quote:

Originally Posted by criss (Post 1270481)
poza>>>>>>>>>

masina de acu un an cel putin, sa vedem ceva mai noi
socanta cei drept

canny 03-01-08 21:05

1 Attachment(s)
dupa mine prin cele mai frumoase muschiuloase camaro 69
asta find si putin umblata, bine ok.. ceva mai mult

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning