![]() |
Re: Posh & luxury cars cu barfele de rigoare - CJ
Acuma sa fim seriosi, nu cred ca daca cenzuram noi numarul, nu mai afla nimeni cine e proprietarul masinii....fara sa stiu nr masinii, te pot duce la casa celui care are SLR-u, 599 GTB-ul, R8-ule alb, 360 Modena si altele din Cluj :) Deja sunt foarte cunoscuti...ca doar de aia au asemenea masini, sa iasa in evidenta si sa ii vada lumea (sa se dea mari :p)
|
|
aseara am vazut in fata la speed un orvet si un f340 si dupaceea i-am prins ca se dadeau prin oras.. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lol, nici prin cap nu mi-o trecut.. :D |
da ce are daca il ridica?? daca ai ferari ai voie sa parchezi oriunde??? hai sa fim seriosi!
|
Quote:
|
adica de-a p...a!
|
ma sa imi dai si mie poza aia de duminica ce mi-ai facut-o;)
|
Am avzut azi un Maserati Quatroporte in Marasti, si SLR-ul in centru.....fara poze :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
SLR-ul poate fi vazut in fiecare dimineata (pe la ora 10) la "Sala de Fitnes si Fitze" de la Oncos!;) |
Quote:
cand ai posibilitatea de a alege o masina scumpa eu cred ca iti faci bine inainte temele inainte de a alege. daca ai avea bani si ti-ai lua o masina exotica si sa zic exclusivista ti-ai lua-o din placere & dorinta sau pentru a te afisa prin fata parlitilor ? mai gandeste-te. romania a devenit o tara in care multi isi permit o masina exotica. suntem o piata extraodinara pentru multi producatori. fitzosii in general conduc masini scumpe cumparate pe banii altora(parinti bunici neamuri) , cadouri in cele mai multe cazuri , multi probabil nestiind cum functioneaza un motor sau ce inseamna un V6 sau un ECU sau eu stiu.. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning