![]() |
Re: ROMEXPO, 15-16 Martie 2008 4TuningDAYS - scurta descriere
frate deci extrem de slab fatza de anu trecut shi burnout shi tot foarte slab
|
Quote:
|
frumos k d obicei:D,abea ast duminica burn-urile si cerculetzele k azi(sambata) nu am vz nimic, kre k am ajuns cam tarziu:sad:
Singuru lucru care m a deranjat:vizitatorii(cam 10%)care au venit doar pt faze dalea d genu:"c frumoasa ejti fata po' sa-mi fac si io o poza cu tine?", sau si mai rau sa se suie ei in toate masinile(fara permisiunea proprietarului) sa-si faca poze k sa l puna la mess:lol::lol::lol: oricum,FELICITARI 4TUNING PT ORGANIZARE |
unde este sitoat ROMEXPO o strada ceva ? ca as veni si eu din brasov dar nu stiu exact unde e daca mi-ati spune o strada mas descurca ma duce gps pana acolo daca E :D
|
Quote:
|
Romexpo e pe Bd. Expozitiei daca nu ma insel...
|
astazi este ziua cea mare :D
|
Premiile la virtual tuning ..se dau odata cu celalte (pt masini la best interior / exterior) la ora 5 ?? sau mai devreme .. ?? ca sa stiu daca mai prind pentru ca am la 5 tren :???:
|
io m-am dus sambata la 10 dintr-un singur motiv...de a scapa de acei "tarusi" de bucuresti si am avut succes....evenimentul este ceva frumos...dar nu exceptional...oricum e MUUUULT mai bine ca anu trecut...
FELICITARI ORGANIZATORILOR.FOARTE BINE p.s.: mi-a placut o faza la poarta erau unii vroiau sa intre nush cati pe o invitatie...si ala le-a zis clar...nu intra nimeni fara bilet. |
Deci io c vreau s aflu este locul unde s tin burnurile...s
pot s prind loc k ieri nu am stiut d ele sji le-am pierdut:|(p langa c pavilion sau ceva???sau dak putem s ne urcam p ele k la metro:D:D:D) |
Sa faceti si voi un thread cu premiile:)
|
cu toate la un loc A FOST SUPER !!!!
|
Quote:
|
Per ansamblu totul a fost foarte tare, foarte smecher, incredibil! :D
|
A fost net superior expozitiei de anul trecut.
Asta e clar. F tare. Stiti voi vre-un eveniment locat de tuning mai tare decat asta? Un singur minus, nu am gasit lista cu raspunsul de viteza, dar am platit biletul cu inima deschisa, si a meritat fiecare banut. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning