![]() |
Re: Taxa de Prima Inmatriculare: ACR si Realitatea Tv vor sa ne ajute?
Quote:
|
Clar ... mai bine umblu si eu ca tipul din filmulet... https://www.youtube.com/watch?v=IGyGm...eature=related
|
Senatorii au votat eliminarea taxei auto şi restituirea banilor proprietarilor
http://www.taxapoluare.com/utile-articol19.htm |
Quote:
ulimele stiri : http://www.evz.ro/articole/detalii-a...irea-banilor-/ !! SE RESTITUIE BANII cica!!! de unde si pana unde nu zice |
Vrajeala pe fatza ... cica elimina taxa auto ... dar Tariceanu baiat destept a schimbat denumirea in taxa de mediu, deci taxa ramane. Singuru avantaj e ca cei care au platit "taxa auto" vor primi baniii inapoi ... restu .. ramane sa plateasca in continuare taxa :)
|
Quote:
|
Pai asa se zice .. cica :) Acu na .. sa vedem daca intra legea in vigoare, ca tre sa mai treaca si de camera deputatilor.
|
daca intra peste 90 de zile cum ramane cu taxa din iulie? ramane tot asta pana in august?
|
Din ce am auzit eu e altceva la mijloc.
Daca ai pltit taxa si vrei banii inapoi trebuie sa faci o cerere la finante. Daca iti restituie suma integral, poti avea surpriza sa trebuiasca sa o platesti in iunie ca taxa de poluare. Blufing electoral... |
Eu cred ca cei care au platit taxa de inmatriculare nu mai sunt nevoiti sa plateasca taxa de poluare ca normal e tot aceeasi chestie dora cu alt "ambalaj" si ar fi kalumea ca sa se restituie banii inapoi fiindca si eu am platit !!!
|
Pai daca ai platit taxa de inmatriculare .. si iti returneaza banii .. nu inseamna ca n-ai platit-o ?! Si e normal sa platesti taxa de poluare, apoi ... deci oricum ai da-o, tot trebuie sa platesti :) Ei au anulat taxa auto (de prima inmatriculare) care oricum din iulie iesea .. si intra taxa de mediu (de poluare) .. deci aceeasi Marie, cu alta palarie :)
|
io am inteles ca cei care au platit taxa pana acum isi vor primi inapoi numai diferenta dintre cat au platit si cat este noua taxa de poluare.
exemplu: daca ai dat 898euro ,si acum e taxanumai 300,iti iei inapoi 598 euro.... |
Quote:
p.s. Este an electoral, lasati PNL-ul sa-si faca damblaua. Oricum viitoare guvernare GARANTEZ ca va elimina aceasta mizerie si nedreptate facuta romanilor. |
.... adica PD-L :D
|
vrajeala de campanie ... o sa ramana taxa aia care intra din iulie , si o sa restituie diferenta intre cea actuala si cea din iulie . asta daca exista o diferenta ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning