![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
are 40 de cai si cel putin 300 de kg in plus.
|
Quote:
Am incercat cand n-am avut ce face cu un Audi A4 tot 1.8T de 150cp si m-a facut,cred ca nu ii tragea ca lumea ca nu ma facut cu mult:???:si un 320i din 2005 tot 150cp care logic ca ma facut!Nu inteleg de ce nu cauti tot in Buc o masina cu caii tai sau peste tine sa vezi:),nu-ti e logic rezultatul dintre noi??? |
Mdea,n-am putut sa ma astampar nici azi....:sad:
Celica 105Cp VS Golf V 110cp Celica wins:oops: Celica 105cp VS Mondeo 120cp Celica wins,desi nu cred ca mai trebuie trecut ca soferul era "incepator":rolleyes2 Celica 105cp VS Golf III GTI 135cp Golf wins...desi nu avea rost:rolleyes2 Gata pun in cui masina o vreme:!::!::!: |
Am urmarit topicul tau . De cand zici ca o pui in cui :))) nu te poti abtine .. Succes cu modificarile . Numai bine
|
Quote:
Multam...de data asta chiar o "pun in cui",o las sa se odihneasca!Finish:!: |
Felicitari pt victoriile obtinute, inseamna k stii sa pui in valoare toti cp ai masinii.. O singura nelamurire am, Golf V nu exista cu 110 cp decat 105 in cazul in care era TDI si Golf 3 GTI de 135 cp nu prea am vz :)
|
Quote:
|
Plm...
Celica 105cp VS Vectra 115cp Me :twisted: Celica 105cp VS Leon 105cp Again Me:twisted: :yikes: |
ba...da te repede te lauzi :))....
|
Vezi ca scoate MMA-u masina in maxim 1 sapt....105 cai!
Sa te vad atunci:))))))) |
in maxim o saptamana nu o sa mai aiba nici dovada asa ca sa se grabeasca :)
|
ba kidu asta le are bine de tot, da bine la pedale.....bv omule
|
@UXD frate, nu ziceai ca vinzi Alfa? N-ai mai dat-o?
|
Quote:
|
Quote:
Kenzo,cu MMA`u nu are rost sa ma mai dau in plm,am si vb cu el,o sa ma dau cu el cand o sa-i fac un upgrade la "oachesa" mea:lol: Oricum,putini cei care au reusit sa ma faca...IO LAUDAROSU DE MINE:lol::lol::lol: UXD,Gracias:oops:,vbm la tel pe seara;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning